Skip to main content

Milline kodujuust teile maitseb?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Milline kodujuust teile maitseb?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    kuuliks
    Member

Ei söögi kodujuustu.

popwar
    Member

Varieeruvalt, oleneb kuhu poodi satun. Aga muidu Mumuu 4% või ka vahel rasvatu, mingi salatiga süües ei ole see rasvatu nii kuiv kaa ega midagi. Aga ka Alma oma on täitsa hea, neil oli vist vahepeal mingi tilliga 4%-line müügil, see mekkis kaa hästi.

tomster
    Member

Söön täitsa vabalt ükskõik millist kodujuustu. Erinevalt maitsestamata kohupiimast ja maitsestamata jogurtist, on kõik maitsestamata kodujuustud väga head ja söödavad. Maitsestatud/lisanditega kodujuustu ostma ei kipu, kuna valgu ja hinna suhe ei ole seal enam nii hea, kui maitsestamata omal.

Kodus eelistan aga maitsestamiseks kasutada kuivatatud tilli. Kuna suvi on tulekul, siis saab varsti kuivatatud tilli värske vastu välja vahetada

jorsik
    Member

Ma söön kõige parema meelega maitsestamata kodujuustu. Et alla läheks, segan keedetud muna ja suitsukana tükkidega, väga maitsev saab, soovitan kõigile kel siin kodujuust või muna alla ei lähe, segage kokku ja läheb väga ilusti. Muna peab olema poolkõva.

MOTep3a
    Member

Murakamoosiga kodujuust on väga hea, kuid üldiselt ostan ikka Mummu rasvata kodujuustu.

Transparent
    Member

Sain just teada, et tilli ja soolakurgi maitseline ei meeldi mulle, homme proovin seda mummu maitsestamata kodujuustu.

Aga tegelikult on ju kohupiima ja kodujuustu valgu/süsivesiku/rasva suhted väga sarnased, miks siis mõlemat sööma peaks?

Capricorn
    Member

Kodujuustus on soola, kohupiimas (vähemalt lahjas) mitte.

MargoL
    Member

Minu absoluutne lemmik on Farmi kodujuust maitserohelisega.

SanderK
    Member

Ise söön:

Alma rasvatu Kodujuust(200g)

100g sisaldab:

Valk: 18g

Süsi: 2g

rasv: 0,1g

Soola maksimum: 1%

Maitset pole aga käib kah.

Kellegil soovitus on kuidas maitsestada?

MargoL
    Member

Alates spordiga tõsisemalt tegelema hakkamisest ja toitumise jälgimise alustamisest, arvab mu elukaaslane niigi et olen lolliks läinud, kui ma veel rasvatut kodujuustu ka sööma hakkan siis kutsub ta küll mulle arsti ja tembeldab päris hulluks. Nii äärmuslikuks ma oma toitumisega küll muutuda ei kavatse.

Capricorn
    Member

Kui just nimelt rasvatut tahad süüa (näiteks 4% pole midagi hullu rasva sisalduse poolest) ja seda maitsestada, siis võibolla näit. sibul (nii mugul kui roheline), küüslauk ja till.

Ren
    Member

Ise söön:

Alma rasvatu Kodujuust(200g)

100g sisaldab:

Valk: 18g

Süsi: 2g

rasv: 0,1g

Soola maksimum: 1%

Maitset pole aga käib kah.

Kellegil soovitus on kuidas maitsestada?

Söön sedasama. Lisan 2spl maitsestamata jogurtit, siis veidi soola (kasutan aroomisoola) ning Santa Maria “Chilli Explosion” vürtsisegu. Minu jaoks väga viis. Olen proovinud ka niisama enam vähem seda süüa, et ainult veidi soola ning ostnud neid eelnevalt maitsestatuid, no ei lähe kohe mitte.

Minu vaieldamatu lemmik on kodujuust hapukoorega 4% (Ekstra)

-Rookie-
    Member

Alma rasvatu kodujuust.

ruti
    Member

Alma 4% on lemmik, aga vahel ka Tere 4%ne…maitsestatud variantidest Farmi tuunikala oma kõige parem

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.