Skip to main content

Millest tekib ülekaal?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millest tekib ülekaal?

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

Rääkides töötlemata toiduainetest.

Mis siis öelda kaalukale põllumehele, kes oma aidast/põllult laua katab?

Või siis “tugevale maatüdrukule”, kes muuhulgas ka vormikas?

Suhkrus6ltuvus.

Valed toitumisharmused. Syyakse harva, korraga liiga palju, mingid x toidukombinatsioonid, mis on raskesti seeditavad (kartul, liha, hapukoor….jne).

Minu maakodu on Puurmanis…sealne kylapood on t2is j6ledat kr2ppi, mida usinasti ostetakse. Leiba ei tehta enam amuuuu…

zx11
    Member

Aile, kas sa õiget, töötlemata pruuni jahu ka kasutad? Ma pole pihta saanud, aga õde Balti jaama turult taluniku käest vahest ostab ja kiidab.

Eestlane112
    Member

Suhkrus6ltuvus.

Valed toitumisharmused. Syyakse harva, korraga liiga palju, mingid x toidukombinatsioonid, mis on raskesti seeditavad (kartul, liha, hapukoor….jne).

Minu maakodu on Puurmanis…sealne kylapood on t2is j6ledat kr2ppi, mida usinasti ostetakse. Leiba ei tehta enam amuuuu…

Ehk siis ka tööstuslikult töötlemata toidust saab end ilusti paksuks süüa.

Aga Aile, mis sa ikka arvad kui proovida vahelduseks metsatoitu, nagu eelvanemad 2milj aastat? <_<“>

vaher
    Member

Aile… Üks küsimus. Kas on mõtet seda juuksekarva nii lõhki ajada, et hakata kalli raha eest ja tikutulega neid öko asju taga ajama? Hakata hapukoort ja liha eraldi sööma, et ei oleks raskesti seeditavad toiduained koos. Ainult üks maitse tüütab ära ja mina vähemalt tahaks süüa, mis on maitsev. Mida me saavutame sellest? Elame kauem? Püsime kauem noorena? Hetkel on tunne parem? Endal ülekaalulisusega probleeme ei ole ning enesetunde üle ka ei kurda!

Juhtusin kord säilitusainetest ja neist värviainetest loengut kuulama. Kuulasin mitu tundi ja loengu lõpuks ei tulnud ikka välja, mida need tavainimesele teevad. Öeldi vaid, et väikestel lastel ja tundlikel inimestel võivad allergiad tekkida. Et neid ei ole pikemaajaliselt inimeste peal uuritud ja me hakkame alles 20-30 aasta pärast nägema, mis juhtub.

ROtter
    Member

Aile… Üks küsimus. Kas on mõtet seda juuksekarva nii lõhki ajada, et hakata kalli raha eest ja tikutulega neid öko asju taga ajama? Hakata hapukoort ja liha eraldi sööma, et ei oleks raskesti seeditavad toiduained koos. Ainult üks maitse tüütab ära ja mina vähemalt tahaks süüa, mis on maitsev. Mida me saavutame sellest? Elame kauem? Püsime kauem noorena? Hetkel on tunne parem? Endal ülekaalulisusega probleeme ei ole ning enesetunde üle ka ei kurda!

Kui sa hakkad süstima insuliini vanuses 50+, siis mõtled, et oli mul vaja 20 aastat valesti toituda. <_<“>

zx11
    Member

Inimorganism on üldjuhul tugev ja kohaneb ka pool rämpsuga. 20aastat? 30? Igaljuhul pidevalt ja suvalist s.. süües annab ming elund otsad ja siis juba hilja mõelda.

Aile
    Member

Aile, kas sa õiget, töötlemata pruuni jahu ka kasutad? Ma pole pihta saanud, aga õde Balti jaama turult taluniku käest vahest ostab ja kiidab.

Ma k2in sellesama taluniku k2est ostmas. Ta on seal reedeti. Rukkijahu ja sepiku jahu. Linaseemneid ja linajahu jne.

Aile
    Member

Kui sa hakkad süstima insuliini vanuses 50+, siis mõtled, et oli mul vaja 20 aastat valesti toituda. <_<“>

Kahjuks paljudel juhtudel nad ei m6tle nii. M6ttek2ik on siis:”Mul on nii halvad geenid!” …v6i midagi sarnast. Nemad ei ole kunagi ise syydi, syydi on esivanemad, kasvuraskused, p2ike, 6hk ja vesi…jada j2tkub…

PaKaalu
    Member

Valest toitumiskavast,liigapalju süsivesikuid ja rasvu,ei tee küllalt trenni et neid ära kasutada.

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.