Millest tekib luksumine?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millest tekib luksumine?
- This topic has 13 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
maza.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2008 at 1:28 p.l. #13191
alr89
MemberEi ole nüüd mitu aastat luksunud ja eile äkitselt hakkas ei jäänud enne seisma kui klaasi suhkru vett jõin
Ise arvan et kas see ei tohiks olla sellest et ma ei söö piisavalt süsivesikuid see on puht enda järeldus
aprill 6, 2008 at 1:46 p.l. #148981vaarikakollane
MemberEi ole nüüd mitu aastat luksunud ja eile äkitselt hakkas ei jäänud enne seisma kui klaasi suhkru vett jõinIse arvan et kas see ei tohiks olla sellest et ma ei söö piisavalt süsivesikuid see on puht enda järeldus
luksumine tuleneb sellest et südamel polnud piisavalt hapniku, seda ära hoida ei saa ega mingi klaasi veega, pole midagi ohtlikku
aprill 6, 2008 at 1:53 p.l. #148983Nesatur
Memberluksumine tuleneb sellest et südamel polnud piisavalt hapniku, seda ära hoida ei saa ega mingi klaasi veega, pole midagi ohtlikkuluksumist saab lõpetada teatavasti hinge kinni hoidmisega, no ja sel juhul ei saa süda ju veelgi rohkem hapnikku nii et …
aprill 6, 2008 at 2:02 p.l. #148984Terranova
MemberLuksumine tekib sellest, et Sinust räägitakse taga. Iidne Tõstamaa tarkus.
aprill 6, 2008 at 2:08 p.l. #148985Nesatur
MemberLuksumine tekib sellest, et Sinust räägitakse taga. Iidne Tõstamaa tarkus.
Seda ka jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et vaata luksumise ajal oma seljataha. (:
aprill 6, 2008 at 2:18 p.l. #148988ROtter
MemberEi ole nüüd mitu aastat luksunud ja eile äkitselt hakkas ei jäänud enne seisma kui klaasi suhkru vett jõinIse arvan et kas see ei tohiks olla sellest et ma ei söö piisavalt süsivesikuid see on puht enda järeldus
aprill 6, 2008 at 4:05 p.l. #149019H2rr2
Membermine arstijuurde ja lase oma mao happelisust kontrollida…… igaks juhuks see võib olla krooksumise tunnus luksumisest järeldub krooksumine ja korrksumisest võib järelduda et on tekkinud maos kõrvetised
aprill 6, 2008 at 4:12 p.l. #149020Samakamees
MemberPüksid märjad , siis ikka luksutakse ju
aprill 6, 2008 at 4:38 p.l. #149022maza
MemberAga…mingit gaasilist jooki juues või süües ja peale seda krooksudes,tähendab see kõrvetisi või pidasid silmas iseenesest tulevaid krookse?
aprill 6, 2008 at 4:42 p.l. #149024Henritamm
MemberAga…mingit gaasilist jooki juues või süües ja peale seda krooksudes,tähendab see kõrvetisi või pidasid silmas iseenesest tulevaid krookse?Need peaks olema gaasid, mis tulevad suu kaudu välja.
aprill 6, 2008 at 4:43 p.l. #149025vaarikakollane
Membermine arstijuurde ja lase oma mao happelisust kontrollida…… igaks juhuks see võib olla krooksumise tunnus luksumisest järeldub krooksumine ja korrksumisest võib järelduda et on tekkinud maos kõrvetisedlol , kui kõrvetised siis ise tunned
aprill 6, 2008 at 6:42 p.l. #149046H2rr2
Memberlol , kui kõrvetised siis ise tunnednooo liigne luksumine on maohappelisuse esimene märk… sellest… ega ma kohe seda kõrvetise alla ei võtnud… lihtsalt seletasin et käi arstijuures ära, parem karta kui kahetseda
aprill 6, 2008 at 6:58 p.l. #149050vaarikakollane
Membernooo liigne luksumine on maohappelisuse esimene märk… sellest… ega ma kohe seda kõrvetise alla ei võtnud… lihtsalt seletasin et käi arstijuures ära, parem karta kui kahetsedano mida see arst teeb kõrvetiste puhul – ei midagi, joo vähem viina ja söö vahem happelist toitu
aprill 6, 2008 at 9:52 p.l. #149077maza
MemberJust just,viimane lause oli õige,kui võtmine olnud siis järgmine päev tekivad jah sellised imelikud krooksud.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.