Skip to main content

Millest mõtlete treeningu ajal?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Millest mõtlete treeningu ajal?

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 112 total)
  • Autor
    Postitused
    Pjoonas
    Member

Mul 100% sama.

Vaatad ka Jokeri kanni jah?

elfjelinek
    Member

Vaatad ka Jokeri kanni jah?
    Goleteral
    Member

Mul 100% sama.

*facepalm*

Aga jah, kuidas kunagi, mul üldjuhul selline loll komme et ma kipun terve oma päeva ära planeerima, mõtlen millal mida söön ja kas muudan midagi või katsetan millegi uuega, kui õhtul midagi plaanis siis ketran peas igasugused ‘lahinguplaanid’ läbi jne – Väga harva keskendun täielikult trennile ja ega siis ka tavaliselt kõige paremini ei lähe, selline parajalt pinges oleks on minu jaoks siiani parim olnud..

Mul 100% sama.

Noniinonii, kirbu müstiline ja kiire kasvamise saladus ongi selgunud!

Mul peamiselt pea tühi ja keskendun ees ootavale harjutusele. Mul selline paras Hardcore saal, kus enamasti kehtib reegel Tee trenni, aga ära mölise … RAISK

FG
    Member

Vahel mõtlen, et liiga paks. Mõnikord mõtlen, et peaks solaariumisse minema-liiga valge veel. Kuidas kunagi…

Mhmh, need on mul samad

joey
    Member

Mõtlen kogu oma kava peale. Mis harjutused ees on ja mis järjekorras, mis harjutus järgmine on jne. Selline üldpilt on kogu aeg silme ees.

Konkreetse harjutuse ajal mõtlen lihasetunnetusele, kuna surmani kunagi ei tee, siis ei piina seda viimast ebapuhast kordust ka. Seeriatevahelisel pausil mõtlen ikka harjutusele, mis käsil on – vaatan kangi, mõtlen kuidas ma seda teen, teadvustan, et kui olen lisanud raskust, siis tuleb vähem kordusi, ennustan palju ma umbes teen.

Üldiselt muudele mõtetele eriti aega ei jää.

Ükskord oli nii, et oli jalapäev, tegin kükki. Puhkasin seeria vahel ja vaatasin ühte selli, kes kangi tõmbeid kõhu alla tegi, siis vaatasin teisele poole teist selli, kes ka kangi tõmbeid kõhu alla tegi. Mõtlesin endamisi, et kui erineva tehnikaga tüübid teevad – üks on rohkem kummargil, teine vähem, ka tegid erineva soorituskiirusega, üks tegi kauem, teine tegi pikemalt, mõtlesin, et huvitav kumb tehnika paremini mõjub jne jne… see selleks.

Siis kui mul endal oli aeg seeria tegemiseks, olin oma küki lainelt täiesti välja läinud ja olin oma mõtetega juba seljatrennis. Siis pidin sama pika pausi tegema, et uuesti jälle kükilainele minna.

Karl818
    Member

Mina mõtlen ka seinast-seina,kuid enamjaolt keskendun ikkagi harjutusele. Vahel ongi jõusaal just sellepärast hea, et siis saan mõtted mõnelt ebameeldivalt teemalt kõrvale.

Aile
    Member

Mina mõtlen ka seinast-seina,kuid enamjaolt keskendun ikkagi harjutusele. Vahel ongi jõusaal just sellepärast hea, et siis saan mõtted mõnelt ebameeldivalt teemalt kõrvale.

Viimased paar kuud olen teinud sellist trenni, mis ei anna kyll mitte millelegi muule m6tlemise v6imalust.

J6usaalis seeria ajal olen sygavuti eneses. Oleneb siis harjutusest, kas peegli ees v6i mitte.Meditatiivne pool on oluline…

Seeriate vahel ja eriti harjutuste vahel meeldib mulle vaadata, kuidas teised arenevad, trenni teevad, mis tujus on jne jne.

PaKaalu
    Member

Räägin tavaliselt sõpradega.

yamikazi
    Member

Teema pealkiri : Millest mõtlete treeningu ajal ?

Räägin tavaliselt sõpradega.

matti
    Member

Te ei taha teada

PumaZ
    Member

Joostes ma ei mõtle midagi, ujudes ma mõtlen, kui hea ujuda on

jaan1
    Member

jõusaalis viibides räägin sõpradega juttu. seeriat tehes keskendun ikka sooritusele

Panda
    Member

Mõtlen treeningu ajal treeningule. Kui mõtted tahavadki uitama minna, siis kutsun nad tagasi ja juhin jälle treeningule.

Loen korduste arve, lõpupoole kui raskeks läheb, loodan et suudan lõpuni vastu pidada.

Samuti püüan tabada piiri, kust maalt suureneb vigastuste oht, et õigel ajal lõpetada.

Arutlen endamisi, kaua käesolev kava toimib ja millal ning kuidas seda muutma peaks ja meenutan treeneri õpetusi tehtavate harjutuste kohta. Tuletan ka meelde, mis on mu järgmine harjutus kavas, lootes, et vastav trenažöör on ikka vaba ning mida teha siis, kui ei ole.

Jõusaalis ringi liikudes mõtlen, millist marsruuti kasutada, et kellelegi ette ei jääks jne.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 112 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.