Millest mõtlete treeningu ajal?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Millest mõtlete treeningu ajal?
- This topic has 111 replies, 80 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Lev.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2009 at 9:09 p.l. #156745
Pjoonas
Memberelfjelinek
MemberVaatad ka Jokeri kanni jah?
veebruar 26, 2009 at 6:35 e.l. #156342Goleteral
MemberMul 100% sama.*facepalm*
Aga jah, kuidas kunagi, mul üldjuhul selline loll komme et ma kipun terve oma päeva ära planeerima, mõtlen millal mida söön ja kas muudan midagi või katsetan millegi uuega, kui õhtul midagi plaanis siis ketran peas igasugused ‘lahinguplaanid’ läbi jne – Väga harva keskendun täielikult trennile ja ega siis ka tavaliselt kõige paremini ei lähe, selline parajalt pinges oleks on minu jaoks siiani parim olnud..
veebruar 26, 2009 at 6:48 e.l. #156300Annika Pärtel
MemberMul 100% sama.Noniinonii, kirbu müstiline ja kiire kasvamise saladus ongi selgunud!
veebruar 26, 2009 at 7:08 e.l. #155936masterofceremony
MemberMul peamiselt pea tühi ja keskendun ees ootavale harjutusele. Mul selline paras Hardcore saal, kus enamasti kehtib reegel Tee trenni, aga ära mölise … RAISK
veebruar 26, 2009 at 7:56 e.l. #155861FG
MemberVahel mõtlen, et liiga paks. Mõnikord mõtlen, et peaks solaariumisse minema-liiga valge veel. Kuidas kunagi…Mhmh, need on mul samad
veebruar 26, 2009 at 8:39 e.l. #155856joey
MemberMõtlen kogu oma kava peale. Mis harjutused ees on ja mis järjekorras, mis harjutus järgmine on jne. Selline üldpilt on kogu aeg silme ees.
Konkreetse harjutuse ajal mõtlen lihasetunnetusele, kuna surmani kunagi ei tee, siis ei piina seda viimast ebapuhast kordust ka. Seeriatevahelisel pausil mõtlen ikka harjutusele, mis käsil on – vaatan kangi, mõtlen kuidas ma seda teen, teadvustan, et kui olen lisanud raskust, siis tuleb vähem kordusi, ennustan palju ma umbes teen.
Üldiselt muudele mõtetele eriti aega ei jää.
Ükskord oli nii, et oli jalapäev, tegin kükki. Puhkasin seeria vahel ja vaatasin ühte selli, kes kangi tõmbeid kõhu alla tegi, siis vaatasin teisele poole teist selli, kes ka kangi tõmbeid kõhu alla tegi. Mõtlesin endamisi, et kui erineva tehnikaga tüübid teevad – üks on rohkem kummargil, teine vähem, ka tegid erineva soorituskiirusega, üks tegi kauem, teine tegi pikemalt, mõtlesin, et huvitav kumb tehnika paremini mõjub jne jne… see selleks.
Siis kui mul endal oli aeg seeria tegemiseks, olin oma küki lainelt täiesti välja läinud ja olin oma mõtetega juba seljatrennis. Siis pidin sama pika pausi tegema, et uuesti jälle kükilainele minna.
veebruar 26, 2009 at 10:21 e.l. #155632Karl818
MemberMina mõtlen ka seinast-seina,kuid enamjaolt keskendun ikkagi harjutusele. Vahel ongi jõusaal just sellepärast hea, et siis saan mõtted mõnelt ebameeldivalt teemalt kõrvale.
veebruar 26, 2009 at 10:28 e.l. #155630Aile
MemberMina mõtlen ka seinast-seina,kuid enamjaolt keskendun ikkagi harjutusele. Vahel ongi jõusaal just sellepärast hea, et siis saan mõtted mõnelt ebameeldivalt teemalt kõrvale.Viimased paar kuud olen teinud sellist trenni, mis ei anna kyll mitte millelegi muule m6tlemise v6imalust.
J6usaalis seeria ajal olen sygavuti eneses. Oleneb siis harjutusest, kas peegli ees v6i mitte.Meditatiivne pool on oluline…
Seeriate vahel ja eriti harjutuste vahel meeldib mulle vaadata, kuidas teised arenevad, trenni teevad, mis tujus on jne jne.
veebruar 26, 2009 at 12:02 p.l. #154847PaKaalu
MemberRäägin tavaliselt sõpradega.
veebruar 26, 2009 at 1:17 p.l. #154602yamikazi
MemberTeema pealkiri : Millest mõtlete treeningu ajal ?
Räägin tavaliselt sõpradega.
veebruar 26, 2009 at 1:48 p.l. #154600matti
MemberTe ei taha teada
veebruar 26, 2009 at 2:35 p.l. #154430PumaZ
MemberJoostes ma ei mõtle midagi, ujudes ma mõtlen, kui hea ujuda on
veebruar 26, 2009 at 2:44 p.l. #154432jaan1
Memberjõusaalis viibides räägin sõpradega juttu. seeriat tehes keskendun ikka sooritusele
veebruar 26, 2009 at 9:04 p.l. #166284Panda
MemberMõtlen treeningu ajal treeningule. Kui mõtted tahavadki uitama minna, siis kutsun nad tagasi ja juhin jälle treeningule.
Loen korduste arve, lõpupoole kui raskeks läheb, loodan et suudan lõpuni vastu pidada.
Samuti püüan tabada piiri, kust maalt suureneb vigastuste oht, et õigel ajal lõpetada.
Arutlen endamisi, kaua käesolev kava toimib ja millal ning kuidas seda muutma peaks ja meenutan treeneri õpetusi tehtavate harjutuste kohta. Tuletan ka meelde, mis on mu järgmine harjutus kavas, lootes, et vastav trenažöör on ikka vaba ning mida teha siis, kui ei ole.
Jõusaalis ringi liikudes mõtlen, millist marsruuti kasutada, et kellelegi ette ei jääks jne.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.