Millest mõtlete treeningu ajal?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Millest mõtlete treeningu ajal?
- This topic has 111 replies, 80 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Lev.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2008 at 2:35 p.l. #140916
Samakamees
MemberHaha, muidugi mitte. Ükskord oli näiteks nii, et jälle kaks kutti – üks istus biitsepsi pingil, teine surumispingil, vahepeal tegid seeria, siis jälle istusid ja pläkutasid, mõne aja pärast jälle üks seeria, siis jälle istusid jne. Ma muidugi ootasin ja ootasin, aga vapsee ei kottind neid niikaua kuni ma hakkasin juba vihaselt liigutama ja väga lähedalt neid põrnitsema, siis lõpuks hakkas neil imelik. Krt ma tõusen küll alati püsti seeriate vahepeal, äkki keegi teine tahab ka treenida ennast jõusaalis… minu arust on normaalne nii mõelda.Ma ütlen kohe , et ma teen ka vahepeal. Kellelgi pole midagi halba vastu öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingit isetsemist ei saa olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 4:49 p.l. #140933vaher
MemberMa muidugi ootasin ja ootasin, aga vapsee ei kottind neid niikaua kuni ma hakkasin juba vihaselt liigutama ja väga lähedalt neid põrnitsemaLoomulikult pead kaua ootama, kui niisama passid ja vahid neid. Peavad veel homoks sind ja ei julgegi liigutada. Milleks oodata/põrnitseda, mine viisakalt küsima kaua läheb. Kui ütlevad üle 1 seeria, siis nõua, et teeksite vaheldumisi. Ega sellest keelduda vast ei saa. Kirjutasid enne, et tahtsid neile tou ära panna. Kui mölisevad vastu, et ei saa vms, siis ongi õige aeg oma viha näidata.
veebruar 25, 2009 at 5:15 p.l. #157629j6ud
MemberMa mõtlen enamasti trennist ja sellest mida ma saavutada tahan.
veebruar 25, 2009 at 5:26 p.l. #157866Jõukahoolik
MemberMõtlen alati tulevasest või käsil olevast seeriast ja selle võimalikult täiuslikult sooritamisest.
veebruar 25, 2009 at 5:44 p.l. #157674PaKaalu
MemberKui on hea tuju siis peamiselt järgmisest harjutusest või millestki postiivsest.
Kui halb siis mõtlen millal see kuradi trenn küll läbi saab ja midagi kasulikumat teha
veebruar 25, 2009 at 6:35 p.l. #157173daman
MemberMa täna klakuleerisin http://www.pizzapoisid.ee hinnakirjas olevate pizzade ruutsentimeetri hindu. Seeriate vahel muidugi, seeria ajal mõtlesin pizzast endast, njämm. Kõige soodsam on võtta keskmise suurusega pizza.
Väike – 0,39 EEK cm2
Keskmine – 0,32 EEK cm2
Suur – 0,34 EEK cm2
veebruar 25, 2009 at 7:12 p.l. #157009Jarmo Oberst
MemberMu mõtted on ikka seinast seina, kord mõtlen mõnele tüdrukule, teine kord sellele, et tahaks juba süüa jne. Tavaliselt täin koos treeningkaaslasega ja siis ei mõtiskle nii palju
veebruar 25, 2009 at 7:41 p.l. #156899scott89
MemberLihastele mida ma pumpan parasjagu…
veebruar 25, 2009 at 8:04 p.l. #156883gates
MemberKordusi loen
veebruar 25, 2009 at 8:15 p.l. #156884Pjoonas
MemberKeskendun täielikult sooritusele, mul selline värk kui muule mõtlen ei tule mitte midagi välja, jõud kaob lihtsalt viimastel kordustel…
veebruar 25, 2009 at 8:33 p.l. #156875Peyote
Memberkui võimalik aju lülitada aju ainult ühele tegevusele 100% siis oleks super,aga ei ole nii
veebruar 25, 2009 at 8:47 p.l. #156876yamikazi
Memberkui võimalik aju lülitada aju ainult ühele tegevusele 100% siis oleks super,aga ei ole nii
aga igasugu mõtteid on
peas et tahaks sauna varsti minna,mõnikord naistest,vahel harva ka et saaks trenn läbi et saaks õlle võtta

Selliste mõtetega sa küll kusagile ei jõua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida rohkem sa tahad et trenn läbi saaks, seda vähem sa pingutad !
veebruar 25, 2009 at 8:51 p.l. #156853Xero
MemberSelliste mõtetega sa küll kusagile ei jõua
veebruar 25, 2009 at 9:01 p.l. #156812Annika Pärtel
MemberKui on jalapäev, siis ma näiteks vaatan Jokeri kanni, kui ta jõutõmmet teeb (mõtlen ka samal ajal). Vahel mõtlen, et tahaks süüa. Vahel on uni. Vahel vaatan peeglisse ja mõtlen, et pagan, ma olen nii väike. Vahel vaatan hirmuga, et olen liiga suur. Vahel mõtlen, et liiga paks. Mõnikord mõtlen, et peaks solaariumisse minema-liiga valge veel. Kuidas kunagi…
veebruar 25, 2009 at 9:05 p.l. #156749Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui on jalapäev, siis ma näiteks vaatan Jokeri kanni, kui ta jõutõmmet teeb (mõtlen ka samal ajal). Vahel mõtlen, et tahaks süüa. Vahel on uni. Vahel vaatan peeglisse ja mõtlen, et pagan, ma olen nii väike. Vahel vaatan hirmuga, et olen liiga suur. Vahel mõtlen, et liiga paks. Mõnikord mõtlen, et peaks solaariumisse minema-liiga valge veel. Kuidas kunagi…Mul 100% sama.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.