Millest mõtlete treeningu ajal?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Millest mõtlete treeningu ajal?
- This topic has 111 replies, 80 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Lev.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2008 at 7:43 p.l. #138433
Bonsuna
MemberEnne seeriat mõtlen teatud arv kordustele mille tahan sooritada. Otsin endas nö. seda jõudu, üritan ette kujutada seda kui teen viimast kavandatud kordust. Seeria ajal mõtlen liigutusele, tunnetusele ja seeria lõpupoole peale igat kordust, et kas nüüd oli max või jõuan ühe veel teha. Tehnikal väga ära laguneda ei lase, ennem lõpetan seeria kuna teatud lihasgruppide juures ei anna see enam mingit kasu. Lihastunnetus peab säilima, kaob tunnetus ongi sinu max käes.
Nii treenides on ka vigastuse oht väiksem, sest seni kuni suudad lihast kontrollida pole suurt ohtu ka teda vigastada, Tavaliselt saadakse vigastus kas liiga vähese soojenduse tulemusena, või siis just seeria lõpus kui konrtoll lihase üle kaob ja üritatakse juba liiga mustalt kordust sooritada.
Max pingutus ei ole mitte see kui üritate ennast ära tappa seeriaga vaid see millest eespool kirjutasin. Tõsi, et selleni jõuda peab omajagu aastaid seda treenides õppima.
veebruar 1, 2008 at 1:10 e.l. #138458Agnes1h
MemberMõelda võin enam-vähem kõigest, mis mu elus parajasti toimumas on, või on olnud. Ent keha treenimine viib mõtteid ka sageli kergemini seksile.
veebruar 1, 2008 at 2:06 e.l. #138459rolfvector
Memberliiga hea teema

ma mõtleks nii et ” oi kui ma suureks saan siis on naistega suurem võimalus ja mingid mõtetud tyhikargajad ei julgeks ylbama tulla ” – aga samas elu on juba selline
veebruar 1, 2008 at 3:15 e.l. #138461AlanBStard
ModeratorMõelda võin enam-vähem kõigest, mis mu elus parajasti toimumas on, või on olnud. Ent keha treenimine viib mõtteid ka sageli kergemini seksile.Juba teine selleteemaline postitus. Peab lahtisema pilguga hakkama trennis ringi vaatama
veebruar 1, 2008 at 9:30 e.l. #138484punu
MemberPildimaterjal on siin teretulnud.Ma just panin oma persikust kena suure ülesvõtte sinna fitness rate asjandusse. Ühtlasi võiks soovitada, et kuidas seda paremini treenida annaks (et ikka vähendamise suunas). Viimati kuulsin, et jõuharjutusi ei tasugi teha sellistele kohtadele, mida suuremaks ei taha, et neid peab hoopis aeroobselt ilma raskuseta liigutama
Aga samas naistel ei pidanud ju nigunii lihast juurde tulema, olemasolev pidi trimmi minema lissalt rohkem?? (sry, et offtopik)veebruar 1, 2008 at 10:39 e.l. #138485hehee
MemberVõimlemistunnis mõtlen enamasti sellele, kuidas oma selg ometi kord painduma saada; kuidas käsi hoida, et nad lihtsalt üleliigsete jäsemetena ei tunduks jms. Jõusaalis kipuvad tihti pähe mõtted sellest, mida õhtul süüa teha, kas on pesu vaja pesta, koristada, turul käia…
veebruar 1, 2008 at 11:19 e.l. #138488Agnes1h
MemberJuba teine selleteemaline postitus. Peab lahtisema pilguga hakkama trennis ringi vaatama
??:”>Mismõttes?! Et minna naistele keelt kõrva ajama?!
veebruar 1, 2008 at 11:49 e.l. #138494bumer_2
MemberMa just panin oma persikust kena suure ülesvõtte sinna fitness rate asjandusse. Ühtlasi võiks soovitada, et kuidas seda paremini treenida annaks (et ikka vähendamise suunas). Viimati kuulsin, et jõuharjutusi ei tasugi teha sellistele kohtadele, mida suuremaks ei taha, et neid peab hoopis aeroobselt ilma raskuseta liigutama
Aga samas naistel ei pidanud ju nigunii lihast juurde tulema, olemasolev pidi trimmi minema lissalt rohkem?? (sry, et offtopik)Miks parandada midagi, mis on täiesti terve? Kas Su elus on kõik muu nii hästi, et Sinu kõige suuremaks mureks on sinu peaaegu ideaalne ahter?
??:”> Kui tahad seda paremini treenida, tee kangiga kükke ja jõutõmmet.veebruar 1, 2008 at 7:36 p.l. #138568windsurfer
MemberTavaliselt kui ma seeriate vahel puhkan või nendeks valmistun, keskendun ma eesolevale seeriale ja mõtlen et ma pean selle seeria ära tegema ja andma endast kõik.
Enamus trenni ajast ma mõtlengi kuidas, kui kiiresti, kui palju mingit seeriat teha ja keskendun, kogun mõtetes harjutuse tegemiseks jõudu, kuna kui niisama seda teed ja tahtmist teha pole võib jõud ära kaduda ning seeria ebaõnnestuda.veebruar 1, 2008 at 8:02 p.l. #138576joker
MemberMulle annab vahest viimaste korduste jaoks jõudu see kui kujutlen end võistlusel treenitavat lihast poseerimas ja et mitte väga kehv ja kõrend välja näha, üritangi selle nimel rohkem pingutada.
veebruar 1, 2008 at 8:08 p.l. #138579Martti K.
MemberMingi 50% ajast läheb naistele…ja siis mingi 40% korralikule tehnikale….ja 10% et kuidas maailma paremaks muuta
veebruar 1, 2008 at 9:32 p.l. #138587Agnes1h
MemberMa just panin oma persikust kena suure ülesvõtte sinna fitness rate asjandusse. Ühtlasi võiks soovitada, et kuidas seda paremini treenida annaks (et ikka vähendamise suunas). Viimati kuulsin, et jõuharjutusi ei tasugi teha sellistele kohtadele, mida suuremaks ei taha, et neid peab hoopis aeroobselt ilma raskuseta liigutama
Aga samas naistel ei pidanud ju nigunii lihast juurde tulema, olemasolev pidi trimmi minema lissalt rohkem?? (sry, et offtopik)
FITNESS.EE RATE
TEEMAVÄLINE VASTUS
Mis?! Seda peput on vaja väiksemaks saada?!
??:”> Peaksid pigem sellele volüümi juurde andma, kui vähendama! Kumerused on ju need, mis naise keha seksikaks teevad. Lame ja olematu pepu nüüd küll seksikas ei ole! Ent räägitakse, et maitsemeele üle ei vaieldavat.veebruar 2, 2008 at 8:23 e.l. #138585FG
MemberSeeria sooritamise ajal mõtlen lihasele nagu kaasa, et harjutust võimalikult puhtalt ja õieti teha. Ja ka seda, et ei tea kas varsti võiks raskust lisada.
Harjutuste sooritamise vahepeal mõtlen järgmise seeria või harjutuse peale, ja kui nüüd hästi järele mõelda, siis tegelikult vaatan ka mehi (no ikka täitsa konkreetselt et kellel ilus proportsioonis keha
??:”> ). Ju siis kisub ka mul mõte sinna kanti…
veebruar 2, 2008 at 1:47 p.l. #138677kuuliks
MemberMõtlen trennile, pulsile ja sellele, et kui teen kõik õieti, siis on ka tulemused ja ma ei rassi ilma asjata.
veebruar 14, 2008 at 7:13 p.l. #140795punu
MemberÄhh, kuda see pilt seia sai nüid siis? Ja minu enda postitusse veel?? M i n a seda seia äi pand. Teise kohta panin oopis. Ja nüid ma vötan selle siit maha ka, tänk juu veri mutš.
Positiivset vastukaja on tore saada küll, aga aitab naljategemisest, siin peaks musklit näitama ju hoopis, mitte niisama eputama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga selle musklipildiga on nii nagu on, tiba imelik on minna sõbranjega jõusaali ja siis reidikaid klõpsima hakata nagu vene tibid russalka peal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.