Skip to main content

Millest mõtlete treeningu ajal?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Millest mõtlete treeningu ajal?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 112 total)
  • Autor
    Postitused
    mike
    Member

Enne trenni mõtlen noore Matti Nykäneniga sama, lööb hea poweri sisse. Soojenduse ajal naudin mõtet eelseisvast pingutusest. Seeria ajal üritan mitte keskenduda raskuse üles vinnamisele vaid õige lihase tööle. Näiteks käte kõverdamisel kangiga (biits), kujutan ette, et raskus on randmetel, ploki tõmbed vastu kõhtu (selja lailihas) tehes, üritan küünarnukke selja taha kokku suruda jms. Seeriate vahel otsin kettaid mööda saali taga ning keskendun järgmisele seeriale. Pikema aeroobse ajal on aega filosofeerida ja ärile mõelda. Peale trenni on vaid üks siht – söök.

smack
    Member

Pärast harjutuse sooritamist on mul õhuvaegus ja seepärast ei ole eriti võimeline mõtlema. Aga kui mingit harjutust teen, siis ma visualiseerin selle sooritamist ja üritan täpselt sama moodi järgi teha.

Celone
    Member

mida Matti Nykänen siis mõtleb?

daemonium
    Member

mida Matti Nykänen siis mõtleb? Loe ise

TANK
    Member

e-ee …

kui nüüd Matti Nykäneni tsiteerida,siis vist kustatakse vastus ära …,

Ei mõtlegi. Kujutan ette, kuidas ma seeriat teen. Kui vaataksid mu trenni pealt, siis mu peas toimub sama asi mida sa näed.

Mõtlen siis kui tekib valu vms (vigastuse moodi asi) et kas ikka teha edasi, kui tõsine on asi, mis viga jne.

trennineiu
    Member

Üldiselt üritan ikka muusikale, tehnikale jms. keskenduda, kuigi vahel tulevad ka argipäeva mõtted pähe. Siis kohe peletan need eemale:)

Arcane
    Member

Üritan enne sooritus ennast võimalikult üles kruvida .. kui lihast kokku tõmban siis mõtlen,et veri voolab lihasesse ja lihast välja sirutades üritan veel rohkem pingutada ja mõelda kuidas veri välja voolab..ühesõnaga üritan mõeldes lihast täis pumbata.

matu124
    Member

absoluutselt köigest , mis seeriad mis harjutused järgmiseks teha , siis reedeti tavaliselt mötted öhtu peal ning nii edasi!

renku
    Member

Seeriat tehes, kui juba raske hakkab, et teen veel ühe ja siis, kui see tehtud, et punnin veel ühe jne. oleneb harjutusest, aga vahel rinnalt surumist tehes, pean mõnele algajale abilisele meelde tuletama, et nüüd on aeg aidata:-), aga õnneks juhtub seda harva, et abiliseks on ebapädev inimene.

Seeriate vahepeal mõtlen sellele, mis pähe tuleb ja otse enne seeria algust, et nüüd teen veel vihasemalt, kui eelmin seeria.

joey
    Member

treeningul ongi see hea asi, et ei mõtlegi mitte millegist. mõtlen ainult sooritusele, kui mitu kordust ma suudan vastu pidada.

inside14
    Member

Arnold Schwarzenegger rääkis, et kui isegi väljas pomm plahvataks või su auto varastatakse siis vahet ei ole sa pead oma trennile keskenduma!

No mõne sõna ju võiks ikka trenni kaaslasega puhuda

Rambo vend
    Member

Mina mõtlen sellest, kuidas ma jaanipäeval särgi seljast rebin ja siis kõik pikali kukuvad, kui minu sixpacki näevad. Vahest mõtlen ka sellest, kuidas mõnele tülinorijale peksa annan.

Renxu
    Member

milline neist see nykaneni lause oli kui talt küsiti ,et millele ta mõtleb kui mäe otsas on , see mis TV-s otse eetrisse läks

madis173
    Member

milline neist see nykaneni lause oli kui talt küsiti ,et millele ta mõtleb kui mäe otsas on , see mis TV-s otse eetrisse läks

“No pilluhan se on aina mielessä mutta hypätään nyt ensin!”

“Well, pussy is the thing always on my mind, but let’s jump first” (when a reporter asked Matti, before one of his jumps, what he had on his mind)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 112 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.