Skip to main content

Millest mõtlete treeningu ajal?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Millest mõtlete treeningu ajal?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 112 total)
  • Autor
    Postitused
    timmy
    Member

Mina mõtlen näiteks maailma asjadest..

matti
    Member

Mõtlen juba eesootavast jahedast dušist ja maitsvast praest.

M.M.
    Member

Mina mõtlen näiteks maailma asjadest..
    timmy
    Member

Oma trennist tuleb mõelda, ajuga tehakse pool tööd ära.

Kunagi üks proffikulturist ütles, et sorry kui kui keegi mulle trenni ajal tere ütleb ja ma samaga ei vasta, see ei ole mitte ebaviisakusest, vaid ma olen nii keskendunud oma trennile, et ei märka teisi. See on juba tase. Sinna poole peaks püüdlema.

No küsimus oligi jyyh,et millest mõtled treeningu ajal.. see on tore et sa treeningust mõtled..

Vägivaldur
    Member

Oleneb trennist. Mõnel juhul on kasulik mõtlemine täiesti välja lülitada, et õpitud refleksid pääseksid löögile. Reflekside õppimisel tuleb, aga 100% kaasa mõelda.

daemonium
    Member

e-ee …

kui nüüd Matti Nykäneni tsiteerida,siis vist kustatakse vastus ära …,

painkiller
    Member

Kuidas veel paremini trenni teha

shreku
    Member

Trennis mõtlen alati tulevast seeriat ja tunnetan treenitavat lihast(kas on juba taastunud uueks seeriaks). Soorituse ajal üritan niipalju kui võimalik kontrollida harjutuse sooritust ja kontraktsiooni.

MEE
    Member

pea on tühi… olen kui tunnelis .. täielik vaikus – vaid hetk

Corrosion
    Member

Mõtlen et milleks ma seda teen… Aga sellised mõtted torkavad harva pähe…

gmaster
    Member

mõtlen sellele, et nüüd peaks lihast maksimumini pingutama ja ühe sekundi hoidma ja uuesti sisse hingama

Capricorn
    Member

Mõne suurema pingutuse ajal läheb mõte mõnele ropule sõnale, selles mõttes, et nagu tahaks vägisi öelda, aga hoian ikka tagasi.

Xero
    Member

Ma mõtlen, kuidas õigesti harjutust sooritada. Puhas, jõuline. Mõtlen et pressin endast viimase, kui korduste suurenedes hakkan järkumööda väsima, sama puhtalt tegema. Vahest mõtlen, eriti kui raske harjutus käsil, et praegu mitte mingil juhul keegi ei tuleks segama või mobiil ei heliseks. Aga siiski, on olnud juhuseid, kui mobiil tiriseb, kuid juba mõned kordused tehtud, ei hakka pooleni jätma. Teen rahulikult edasi, korraks ehk mobiil segas, aga siis jällegi keskendunult edasi. Vot sellised mõtted. Tüüpiline peaks olema.

Kimber
    Member

Mõtlen, et see kes selle jama välja mõtles, peaks psühholoogiga konsulteerima…See ei saa normaalne olla, et inimesed heast peast endale sellised raskused tekitavad…Võiks ju kodus tugitoolis mõne ´´populaarse´´ alaga tegeleda ;-) Nali naljaks aga tegelikult mõtlen ma konkreetse lihase anatoomiale. Kuhu ta kinnitub, milline on tema liigutuse amplituut jne. Püüan igat lihast maksimaalse amplituudiga treenida, see nõuab keskendumist. Nii, et noored mehed, anatoomia raamatud kätte ja trenni. Jõudu!

Jess13A
    Member

Mõtlen kuidas harjutust täis pingega teha seda ka negatiivses faasis

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 112 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.