millega teie ennast motiveerite?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » millega teie ennast motiveerite?
- This topic has 33 replies, 25 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2009 at 1:12 p.l. #204863
Vilps
MemberMul tekib motivatsiooniga raskusi, kui nö. enda loodud ja paika pandud režiimi (toitumine ja trenn) rikun. Kui sellega on kõik korras, siis trennis üritan ikka 100% anda. Kui aus olla, siis jalgu mulle meeldib teha – kükk on tavaliselt esimene harjutus, kui selle pean vastu, siis edasi on juba väga lõbus.
Umbes tunnikese aja pärast lähen jõusaali ja alustan ca. 2 kahekuist jõutsüklit. Pean tunnistama, et minu esimene madalate kordustega periood üldse. Olen aastaid teinud seerias kordusi 8-12. Kindel olen ka selles, et paljuski on areng suuremate raskuste suunas ongi just selles kinni olnud. Loodan sügiseks palju powerit juurde saada.
Muusika on selline asji, mis motiveerib. Jõusaalis klappe küll ei kanna, kui jooksu ajal küll. Vahepeal oli üldse selline tunne, et kui klappe pole, siis jooksma ei saa ju minna:)
juuni 30, 2009 at 1:31 p.l. #204865Sadist
Memberplakeha on nagu enam vähem, aga jalad va väiksevitunaljakad kirjavead .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jalap2ev on mul suht kerge tulema, motivatsiooni on niipalju et j6usaalist on raske 2ra tullagi .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuigi peeglist vaadates v6ib peaaegu nutma hakata .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2009 at 1:34 p.l. #204868noPAINnoGAIN
MemberTahan endaga kunagi kaugel tulevikus rahul olla, samuti motiveerib vist teistest parem olemine või siis just järgi jõudmine. Selline trenni üle laskmine või viitsimatus ei tule kõne allagi.
juuni 30, 2009 at 1:40 p.l. #204870rasmus16
Membertulebki mõelda samalaadselt nagu Ott seda teeb!
juuni 30, 2009 at 2:20 p.l. #204878xintoc
MemberSöögiisu motiveerin sellise mõttega, et trennis on palju energiat vaja. Samuti on vaja kulutused tasa teha.Trennis motiveerin end sellise mõttega, et just tänase treeningu jaoks on söögi ja puhkusega vaeva nähtud.
Selline lõppematu protsess
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tuju väga sitt on, siis vaatan seda http://www.youtube.com/watch?v=V1tXhJniSEc
Mõjub iga kord.
ma motiveerin ka sarnaselt, et kui on korralikult puhatud ja söödud, siis tuleks seda energiat kuidagi rakendada ning kui ülakeha puhkab, saab ainult jalgu teha.
juuni 30, 2009 at 2:28 p.l. #204879Samakamees
MemberKuidas ma sunnin ennast jalga tegema ? No see on lihtne , mõtlen et täna on kükk , JESS , halleluuja (lemmik harjutus)
juuni 30, 2009 at 2:35 p.l. #204880daemonium
MemberVaatan oma 6-aasta tagust pilti.
juuni 30, 2009 at 3:58 p.l. #204895navigaator
MemberÜks võimalus on osta endale tükk maad suuremad riided ja siis tunda, kuidas nad tasapisi kitsaks jäävad.
juuni 30, 2009 at 4:18 p.l. #204898Sadist
MemberKuidas ma sunnin ennast jalga tegema ? No see on lihtne , mõtlen et täna on kükk , JESS , halleluuja (lemmik harjutus)haaleluuja ka minu poolt .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2009 at 9:09 p.l. #204964Alexander Andrusenko
ModeratorMina motiveerin võistlustega – paika on pandud konkreetsed eesmärgid, mille poole ma liigun. Aga kui ei võistelnud, siis motiveerisid alati aina paranevad tulemused. Ja noh, raskuste tõstmisest saan lihtsalt kaifi – see on juba iseenesest suur motivaator.
Mõtle sellele, et sul on praegu väga raske ja sa ei viitsi ja palav on jne. Tõstad täna 100 kilo ühe korra. Aga kui jätkad, siis järgmine aasta tõstad 100 kilo 10 korda. Ja siis sa mõtled tagant järgi, et aasta ei ole tühja raisatud, vaid tööd sai tehtud ja tulemused on olemas.
juuni 30, 2009 at 9:31 p.l. #204968taliindrek
MemberMina motiveerin võistlustega – paika on pandud konkreetsed eesmärgid, mille poole ma liigun. Aga kui ei võistelnud, siis motiveerisid alati aina paranevad tulemused. Ja noh, raskuste tõstmisest saan lihtsalt kaifi – see on juba iseenesest suur motivaator.Mõtle sellele, et sul on praegu väga raske ja sa ei viitsi ja palav on jne. Tõstad täna 100 kilo ühe korra. Aga kui jätkad, siis järgmine aasta tõstad 100 kilo 10 korda. Ja siis sa mõtled tagant järgi, et aasta ei ole tühja raisatud, vaid tööd sai tehtud ja tulemused on olemas.
Jutt jumala õige. Ka mina mõtlen niiviisi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2009 at 10:38 p.l. #204969Amarillo
Membernaised, mis muud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2009 at 5:56 e.l. #204974noPAINnoGAIN
Membernaised, mis muud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heh, kardiot tehes tõmbab mõtted mujale küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2009 at 7:45 e.l. #204984krut949
MemberÜks võimalus on osta endale tükk maad suuremad riided ja siis tunda, kuidas nad tasapisi kitsaks jäävad.mnjah. juba tänagi on montonis, baltmanis ja mosaicis viigipükse valides probleemiks, et keskkohast normaalsed püksid ei taha jalga minna. pane või seebiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et reied sisse mahuksid. ehk siis motivatsioonist rääkides – see peegli ees jalgade väiksuse pilt tundubki olevat minu jaoks motivaator. jalad omavad ka tavapäraselt head vormi, kuna tegelesin mõni aeg tagasi sõudmisega, milles jalad tegid 60-70% tööst. ning loomulikult on motivaatoriks kia seatud eesmärgi vastu enda võrdlemine. kui ikka soovin jala ümbermõõtu vähemasti 68 cm, siis omades 62 cm ei saa ju rahul olla! sain ka teada, millega teised ennast motiveerivad ning neid nõuandeid järgides peasin kunagi oma eesmärgi ka saavutama.juuli 1, 2009 at 9:30 e.l. #204993hunter
MemberEdasi jõuda, vormi parandada, kui ma ei tee siis vorm ei parane ka.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.