Skip to main content

millega saaks lihased kasvatatud kiiremini?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » millega saaks lihased kasvatatud kiiremini?

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
    sol
    Member

mis on parem kas whey1 või whey2?

Striker
    Member

mis on parem kas whey1 või whey2?

Hind määrab, ehk Whey2.

Jussike
    Member

..ehk kõige lihtsam meetod siis, kui arvutad kokku oma päevase valgu koguse mida sa päevas tavatoidust saad, seejärel korrutad oma kehakaalu kahega ja lõpuks lahutad sellest oma tavatoidu valgu koguse, siis saad sa grammides oma kehale vajamineva valgu koguse <_<“>

Kas valgul ja valgul mitte vahe sees pole?

Ma alles algaja aga olen peale nädalast foorumis kaevamist aru saanud, et osasi valke omastab organism paremini ja seetõttu peaks kasutama just neid nn. Spetsiaaltooteid ehk Whey1 või No1 jne analooge?

Kui valgul ja valgu vahet pole siis pole mõetet neid jah tarbida kui oma valgukoguse tavatoidust kätte saan ja ma saan :-)

Kanamunad, kanaliha, kodujuust, piim, kohupiim ja mitmesugused pudrud ….neis saan oma rohkem kui vaja (ehk ca 160g) valku päevas lõdvalt kätte, seega poleks mul mitte mingit lisavalgu vajadust ja alles jääva raha võiks muude toidulisandite peale kulutada?

Parimatega,

Jussike @ natuke segaduses

sol
    Member

Sai siis whey2 ära ostetud, kuid selle peal pole kusagil kirjutatud, kuidas seda võtta tuleb.

Äkki keegi võiks mülle öelda mitu G pulbrit ja mitu ml vett ma pean segama ja mitu korda päevas?

Või võtan samamoodi nagu protein nr.1 võtsin?

UFC
    Member

aga mis vahe neil siis ikka on whey1 ja whey2?

midagi peab olema kuna üks kallim kui teine?

Kurupt
    Member

ma vaatan et siin on neid “6igesti” toitujaid niipalju. tegusad vennad

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.