Skip to main content

Millega lähed Sina tööle?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Millega lähed Sina tööle?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 51 total)
  • Autor
    Postitused
    salver
    Member

15min jalgsi, 10min bussiga….rattaga kulub ca 10min, kui olen hiljaks jäämas ja higised riided ei häiri, 20min rahulikus tempos

moniic
    Member

rongiga Espoost-Helsingisse…köige kiirem moodus tööle j6uda:D

triplekix
    Member

Autoga tööle ca 1,5 km.

Trenni ka autoga ca 2 km.

jrx
    Member

Jala ja rattaga liigun…

Xero
    Member

15min jalgsi, 10min bussiga….rattaga kulub ca 10min, kui olen hiljaks jäämas ja higised riided ei häiri, 20min rahulikus tempos

Kuule, kuidas sul kulub rahulikus tempos jalgrattaga 20 min, samaaegselt kui jalgsi lähed 15 min. Või sain valesti aru?

salver
    Member

Kuule, kuidas sul kulub rahulikus tempos jalgrattaga 20 min, samaaegselt kui jalgsi lähed 15 min. Või sain valesti aru?

see on nii, et kui lähen bussiga, siis lisaks pean ka 15min kõndima, ehk kokku kulub 25min, seega rattaga saan igaljuhul kiiremini

plokk
    Member

Täpselt 38 samu kodust- töökotta! Naise sônul elangi ma seal!

intsu007
    Member

Ma käin tööl ja koolis praegu bussiga, ega jah autoga sõit on kallis lõbu praegu sest bensiin kallis, bussiga on mitu mitu korda odavam käia, rattaga võiksin ka käia, aga liiga kaugeks jääb praegu töökoht

Sõidan ise või mees viib autoga. Sõitu umbes 7-15 min, olenevalt sõidukiirusest ja liiklustihedusest. Km ei tea. Kola on palju (riided riidepuul, kingad, terve päeva söök, vahel ka trenniasjad ja tööl vajaminev atribuutika) ja enamasti ei tea, millal koju saab, seega on lihtsam autoga minna. Häda korral (kui autot pole parajasti) olen ka trolliga+ jala läinud, aga üldiselt eelistan ikkagi oma kallist aega säästa. Ei huvita kah eriti, et bussiga odavam oleks.

Kunagi, teises kohas töötades käisin normaalse ilma korral ka jala ja rattaga, oli u 40 min jalutamise tee. Päris mõnus oli.

Kimber
    Member

Hea tujuga

jaanuse
    Member

2 varianti:

1) autoga tööle 1 ots 37-42 km sõltuvalt valitud marsruudist

2) jalgratas + rong sobiva ilma puhul

jalgrattaga suvel – õismäe tagumisest otsast kesklinna, umbes 6km, kui ma ei eksi..:ph34r: talvel kahjuks bussiga..:S

rainisk
    Member

Tohoh. Seda tahaks näha.

No mida sa sõidad mudasel maastikul näiteks Hummer H2-ga kui see kaalub pea kolm tonni ? Kerge muda ja ongi kogu sõit! Hobusega saab ikka kiiremini edasi :ph34r:. Ja odavamalt pealegi. Aga maastikul oleks ATV päris hea valik, või enduurokas.

Trix
    Member

mina käin jala suht harva :ph34r: trenni kah autoga, kuid mul tööle ikka 15 km ka, rattaga ei taha minna, kuna siis olen higikoll, kui tööle jõuan ja ei viitsi kohe dušši alla minnaja vahetusriideid kaasas tarida

markot
    Member

Huvitav on see, et päris mitmed siit pesitsevad Espoos.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.