Millal trenni teha
- This topic has 45 replies, 18 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2011 at 2:31 p.l. #302292
vrsm
MemberTipp-psühholoogid ja ajajuhtimisgurud soovitavad teha esimese asjana päeva kõige tähtsama ülesande. Kui sinu jaoks on tähtsaim eesmärk trenn, tee see hommikul, mil sul on enim energiat.kõlab hästi, sest mul ongi päeva esimene asi alati jõusaal (või mingi muu trenn).
5.50 üles, vannituba, riided, hommikusöök, rattaga trenni ja 7.05 läheb lahti.
mai 15, 2011 at 7:00 p.l. #302370protein_pets
MemberTee siis, mil sa end kõige paremini tunned.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks mina teen trenni ainult kella 16-20 vahel, olen sellega harjunud ja muul ajal on trenn lihtsalt ebaõnnestub.
mai 16, 2011 at 8:49 e.l. #302418Killhoven
MemberNäiteks mina teen trenni ainult kella 16-20 vahel, olen sellega harjunud ja muul ajal on trenn lihtsalt ebaõnnestub.Probleem ilmselt toitumises.
mai 16, 2011 at 10:59 e.l. #302443AlanBStard
ModeratorProbleem ilmselt toitumises.Enamikul inimestel toimib kõige paremini õhtune jõutrenn.
mai 16, 2011 at 6:12 p.l. #302531kangimati
MemberAh et öhtune trenn toimib paremini.. Kas see öhtune mõjub paremini lihastele,või lihtsalt tunnevad inimesed end paremini õhtul?
Aga ilmselt käib enesetundest jutt..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2011 at 10:10 e.l. #302628nightq
MemberOleneb, mis ajavahemikus su sünnipärane energiatase laes on. Minul on ta nt pärastlõunasel ajal haripunktis. Toitumine natuke mõjutab, aga inimesed on siiski erinevad ja kategoriseeritavad hommiku, lõuna, õhtu ja ööinimesteks
mai 18, 2011 at 8:29 p.l. #302842AlanBStard
ModeratorAh et öhtune trenn toimib paremini.. Kas see öhtune mõjub paremini lihastele,või lihtsalt tunnevad inimesed end paremini õhtul?Aga ilmselt käib enesetundest jutt..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt on tulemustest ja arengust. Kindlasti individuaalne asi, aga statistiliselt kipub enamusele õhtune jõutrenn parem olema.
mai 18, 2011 at 9:31 p.l. #302852Nesatur
MemberKõik oleneb sellest mis kell sa magama lähed ja kaua magad.
Et kui vähe magada, siis loomulikult on õhtune trenn parem kuna siis ei ole enam nii unine ja väsind kui hommikul
Kui aga magada korralikult ~9h siis oled hommikul ergas ja siis on väga hea trenni teha.
Ise käin 10.30-11.00 ajal, ja kindlasti tahan 8h magada, kui on vähem, siis tean, et saalis on raske.
mai 18, 2011 at 11:45 p.l. #302855AlanBStard
ModeratorKõik oleneb sellest mis kell sa magama lähed ja kaua magad.Kellaaja poolest, kui nii vara magama lähed et hommikuks oled juba pool päeva üleval olnud siis kindlasti. Aga magamise aja poolest ma magan vahel 10h aga see minust küll veel hommikuinimest pole teinud.
Sina järelikult oled hommikuinimene.
mai 19, 2011 at 3:59 e.l. #302856MoloM
MemberTipp-psühholoogid ja ajajuhtimisgurud soovitavad teha esimese asjana päeva kõige tähtsama ülesande. Kui sinu jaoks on tähtsaim eesmärk trenn, tee see hommikul, mil sul on enim energiat.Äkki annad mingi viite, kus selle kohta lugeda saab või oskad ise põhjendada loetu põhjal.
mai 24, 2011 at 9:15 p.l. #303638kangimati
MemberNii,olen mõned korrad trenni teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris hea tunne on..lihas vist kasvab,söögiisu samuti koos kaaluga jne. Paistab et mulle klapib õhtune aeg kõige paremini,olgugi et väsinud natuke,aga jõuan punnitada ja rassida küll
kangi kangutades meenuvad head vanad ajad,siis olin veel noor ja elu lill..mai 25, 2011 at 7:19 e.l. #303651Killhoven
MemberMa avastasin kah enda jaoks uuesti õhtuse aja. Jõuab päeva jooksul ennast päris korralikult täis laadida.
Aga see on hea kui juba paari trenni järel on tunda kuidas lihas kasvab. Mõõda siis ümbermõõdud ära ja pane kirja milliseid harjutusi mis raskustega ja palju kordi teed. Pärast hea progressi/regressi jälgida
mai 25, 2011 at 8:19 e.l. #303663jrx
MemberAeroobset tee hommikul, jõudu õhtul:) Täpsustustamiseks pöörduge emeriitprofessor Teet Seene poole.
mai 25, 2011 at 11:03 e.l. #303679smack
MemberHommikul pidi hea olema tehnikat harjutada, õhtul aga rekordeid püstitada. Aga seal pole nii suurt tähtsust, oleneb kui kõrgel kohal su trenn on, kui sul õppimine tähtsam, siis õpi hommikupoole ära ja õhtul mine trenni või vastupidi…ühesõnaga mis tähtsam on, see tee ära, sest päeva lõpuks on jaksu aina vähem.
mai 25, 2011 at 11:26 e.l. #303684nightq
MemberEi saa nii üheselt võtta, kõik pole hommikuinimesed ja pealegi töötavad 40% inimestest öösel. Igatahes, minu pea on hommikul ikka väga paks ja keskendumist vajavatest ülesannetest ei tule essugi välja, aga alates pärastlõunast on hoopis teine tera.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.