Skip to main content

Millal peaksin lisama toidulisandid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millal peaksin lisama toidulisandid

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    martinkink
    Member

Ei tea. Enamus trennis käijaid toitub 3-6 korda päevas, aga selliseid tulemusi ei ole nii kiire ajaga nagu Holgeril. Seega üritan veel tema kava jätkata vähemalt pool aastat. Selle kava juures on hea see, et saab süüa ükspuha mida – pastat, saiakesi, magusat jne. Ei pea sööma ainult kana ja kodujuustu.

just

Arvo21
    Member

just

tundub kuidagi irooniline see “just”

ROtter
    Member

Ei tea. Enamus trennis käijaid toitub 3-6 korda päevas, aga selliseid tulemusi ei ole nii kiire ajaga nagu Holgeril. Seega üritan veel tema kava jätkata vähemalt pool aastat. Selle kava juures on hea see, et saab süüa ükspuha mida – pastat, saiakesi, magusat jne. Ei pea sööma ainult kana ja kodujuustu.

Ja sa usud ka kõike, mida foorumites kirja pannakse. Oh seda lihtsameelsust.

ROtter
    Member
    Arvo21
    Member

Ja sa usud ka kõike, mida foorumites kirja pannakse. Oh seda lihtsameelsust.

Ma ei saa aru, miks peaks see inimene valetama oma toitumise kohta, kui ta tegeleb toitumiskavade müügiga ka.

martinkink
    Member

Ma ei saa aru, miks peaks see inimene valetama oma toitumise kohta, kui ta tegeleb toitumiskavade müügiga ka.

Kuidas lähevad kokku toitumiskavade müümine ja tema toitumine?

MaPo
    Member

Kui valida, kas “uskuda” Holgerit või tarbija24 tõlkelugu suvalisest allikast ja katsest, mina tean küll, kumba teha.

Invention
    Member

Naljamees. See, mis sobib kellelegi teisele, ei pruugi sobida sulle. Äkki võtad Kiivika kava ka endale plaani? Vaata, mida teised teevad, aga kohanda see enda jaoks. Mitte ära kopeeri 1:1le.

ROtter
    Member

Kui valida, kas “uskuda” Holgerit või tarbija24 tõlkelugu suvalisest allikast ja katsest, mina tean küll, kumba teha.

Tõlkelugu suvalisest allikast:

http://www.dairyreporter.com/R-D/Three-meal-spread-finding-could-open-up-high-protein-market-Volac?utm_source=copyright&utm_medium=OnSite&utm_campaign=copyright

MaPo
    Member

Absoluutselt ei ole selle teooria vastu. Aga siin võib olla nii mõnigi ‘aga’. Indiviidipõhine.

Teiseks – tegemist on dairyreporteriga – mida muud nad võikski ära trükkida, kui neid soosivat marginaalset uuringut. /teooria selline, kordan – ei ole põhimõtteliselt sisuliselt selle vastane/

ROtter
    Member

Absoluutselt ei ole selle teooria vastu. Aga siin võib olla nii mõnigi ‘aga’. Indiviidipõhine.

Teiseks – tegemist on dairyreporteriga – mida muud nad võikski ära trükkida, kui neid soosivat marginaalset uuringut. /teooria selline, kordan – ei ole põhimõtteliselt sisuliselt selle vastane/

Mitte dairyreporterile ei tahtnud ma tähelepanu juhtida, vaid sealt saad viite teadusajakirjale, kus uuring avaldati.

tarmop
    Member

Toredad proffessorid, kas te tõesti ei mõisa, et hr. Chrles Roos trollib järjekordse uue konto alt teid kõiki!

FitMan
    Member

Toredad proffessorid, kas te tõesti ei mõisa, et hr. Chrles Roos trollib järjekordse uue konto alt teid kõiki!

Või siis isegi miskisugune kauge “külvi” poolvend.

Kahtlased vennad siia tekkinud oma veel kahtlasemate teemadega. Üks topib viimase ampsu burksi põske, teeb siis punnides nr. 2-te mõtleb, kui nüüd jooks 3 shake päevas, millal ma siis ka vormi saan või sööks korra päevas ainult, äkki saan ka siis lavale nagu Holger. Hullud laiskvorstid ikka, fitness.ee leiavad ülesse ja koha, kus teemat teha, aga toitumis- ja treeningalast informatsiooni mitte.

AlanBStard
    Moderator

liigeserohud on alati hea valik.

Validool ja soe kummelitee ka kindlasti : )

AlanBStard
    Moderator

Kehv lugu on see, et isegi, kui sul on “kalduvus” või geneetiliselt liigeste probleemsusega maadelda hiljem võimalus, ei ole enam-vähem ühtegi tõestatud toimega lisandit.

Bioloogias ei saagi midagi tõestada. Ja enamvähem tõestamise vastu pole kellegi rahalist huvi, küll on palju rahalist huvi nn ümberlükkamiseks.

Aga glükoosamiin paistab hiirtel olevat elupikendaja nii et midagi kaotada pole peale raha.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.