Skip to main content

Millal peaksin lisama toidulisandid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millal peaksin lisama toidulisandid

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    Arvo21
    Member

Olen nüüd 2 kuud trenni teinud ja tahaksin lisada menüüsse toidulisandid. Mida peaksin esimesena võtma? Hetkel toitun Holgeri soovituste järgi 1x päevas. Ühe toidukorraga proovin 2500 kalorit saada.

martinkink
    Member

liigeserohud on alati hea valik.

MaPo
    Member

liigeserohud on alati hea valik.

Proof? Mõte? “alati” ?

martinkink
    Member

Proof? Mõte? “alati” ?

Liigeseid võib alati nö hooldada. Ma ei usu, et keskmine eestlane nüüd kondist keedetud suppi ja sülti väga tihti sööb. Kui liigeseid ei hoia siis on vanas eas nalja palju. Või eksin?

Arvo21
    Member

Liigeseid võib alati nö hooldada. Ma ei usu, et keskmine eestlane nüüd kondist keedetud suppi ja sülti väga tihti sööb. Kui liigeseid ei hoia siis on vanas eas nalja palju. Või eksin?

Sülti ma söön iseenesest küll aegajalt. Täpsemalt liha tarrendis vms. Põlved mõnikord valutavad küll kuna kaal on viimasel kuul päris palju tõusma hakanud. Samas pidi selle dieedi puhul olema normaalne, et esimesed kuud tõuseb kaal ja siis läheb ülikiiresti alla.

MaPo
    Member

Kehv lugu on see, et isegi, kui sul on “kalduvus” või geneetiliselt liigeste probleemsusega maadelda hiljem võimalus, ei ole enam-vähem ühtegi tõestatud toimega lisandit.

“Mulle mõjub see/teine väga hästi” – ei ole sealjuures absoluutselt pidav.

Kui saaks teise võimaluse, “hooldaks” oma liigeseid läbi väga hea tehnika ja mõõdukate raskustega jõuharjutuste – heas korras toetav lihas. Toituks “normaalselt”. Ja ega suurt muud ise teha ei saagi.

martinkink
    Member

Samas pidi selle dieedi puhul olema normaalne, et esimesed kuud tõuseb kaal ja siis läheb ülikiiresti alla.

Mida kujutab endast “see” dieet ?

martinkink
    Member

Kui saaks teise võimaluse, “hooldaks” oma liigeseid läbi väga hea tehnika ja mõõdukate raskustega jõuharjutuste – heas korras toetav lihas. Toituks “normaalselt”. Ja ega suurt muud ise teha ei saagi.

+1

Arvo21
    Member

Mida kujutab endast “see” dieet ?

Nagu esimeses postituses kirjutasin, siis hetkel söön ainult ühe korra päevas. Proovin ühe korraga saada kätte kõik vajalikud 2500 kalorit.

Eesmärk on rasva kaotada ja lihas rohkem välja tuua.

Selle soovituse leidsin sellest foorumist: http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/archangelest-eesti-blogi/msg140030/#msg140030

Kui vaadata viimaseid pilte, siis selline asi mõjub kindlasti ja proovin selle ise ära.

Hetkle aga mõtlengi, et peaks mingeid lisandeid ehk juurde võtma hommikul.

martinkink
    Member

Hetkle aga mõtlengi, et peaks mingeid lisandeid ehk juurde võtma hommikul.

Miks just hommikul, kas enesetunne ei ole hea ?

http://www.fitness.ee/uudis/5947/mihkel-zilmer-lopetage-soomisalane-tomblemine

MaPo
    Member

You can easily tell somebody to “just take 5 grams of creatine a day and forget about it” – since it’s well researched that’s a safe statement. In the case of unproven supplements, you need to read over the evidence with them and let them come to their own decisions. A lot more prudency is needed here.

aga

In the end though, unproven options could be amazing.

Nii et… katsetatagu. Aga väita ei saa.

http://www.ericcressey.com/cissus-quadrangularis-what-you-need-to-know

keegi võiks testida regulaarset kasutamist.

FitMan
    Member

Kes see Holger sulle soovitas süüa 1 korra päevas?

Arvo21
    Member

Kes see Holger sulle soovitas süüa 1 korra päevas?

martinkink
    Member

Otseselt ei soovitanud, aga jälgisin tema blogi ja arengut ning kuna eesmärk on ka selliseks saada, siis otsustasin katsetada.

Kas sa sööd 2500kalorit 10 korraga või kahe korraga, vahet ei ole. 1 korraga pressid oma mao nii täis ja venitad välja. Söö normaalselt 3-6 korda päevas. Minu soovitus on selline. Usu mind, kaal langeb samamoodi.

Arvo21
    Member

Kas sa sööd 2500kalorit 10 korraga või kahe korraga, vahet ei ole. 1 korraga pressid oma mao nii täis ja venitad välja. Söö normaalselt 3-6 korda päevas. Minu soovitus on selline. Usu mind, kaal langeb samamoodi.

Ei tea. Enamus trennis käijaid toitub 3-6 korda päevas, aga selliseid tulemusi ei ole nii kiire ajaga nagu Holgeril. Seega üritan veel tema kava jätkata vähemalt pool aastat. Selle kava juures on hea see, et saab süüa ükspuha mida – pastat, saiakesi, magusat jne. Ei pea sööma ainult kana ja kodujuustu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.