mul on siis küsimus et millal peaks fitnessiga alustama et kunagi ikka maailma tase kätte saada. kas siis peaks juba nooremalt alustama. huvitav kui vanalt coleman ja cutler ja teised sellised paremad alustasid.
mul on siis küsimus et millal peaks fitnessiga alustama et kunagi ikka maailma tase kätte saada. kas siis peaks juba nooremalt alustama. huvitav kui vanalt coleman ja cutler ja teised sellised paremad alustasid.
Jah, päris 10 – 12 aastaselt ei tasuks, eeldan, et mingi puberteedi ea lõpus võiks alustada jõusaali treeningutega .
1 aasta elama asja sisse, siis vaikselt toitumist jms piirama hakata . Siit sulle väike mõttetera, Kulturism pole see, et sa sööd pulbreid ja oled suur ja tugev mees – see nõuab palju vaeva ja pingutusi.
ega nemad ainult hea geneetika ja kõva trenniga selliseks pole saanud, natuke keemilisi abivahendeid ka ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>