millal on vägivald õigustatud/aktsepteeritav?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » millal on vägivald õigustatud/aktsepteeritav?
- This topic has 100 replies, 37 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2008 at 3:51 p.l. #140623
jrx
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=7gWYrX0apNY kommige siis, kas on õigustatud või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>‘Minu meelest ei olnud õigustatud. Vähemalt ma tean kindlalt, et sellises olukorras ma küll oleks nagu et “DUDE! WTF!!!” aga, et KOHE rusikad käiku laseks…
veebruar 13, 2008 at 4:50 p.l. #140632matti
MemberSee venelaste näide oli hea
Toon siia ilma mingi tagamõttetan ühe värske uudise, mis haakub mingil määral selle Piiteri teemaga
Täitsa haige teema minu arust, võimalus, et see tegelane on vanglas paipoisiks saand, on imeväike ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näide ka… kui mina näeks siukest asja pealt, siis haaraks küll esimese ettejuhtuva eseme ja teeks kõik, et need tegelased enam edaspidi täisväärtuslikku elu elada ei saaks, ei imesta, kui surnuks tambiks isegi
Täitsa p…..s ikka, kusjuures mulle ei meenugi see uudis 1999-st aastast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: link parandatud
Ei no sellise teo eest pole enam ükski karistus liiga range,ka mitte mahalaskmine. Sellise inimese tapmine pole enam kuritegu ega patt,see on pigem heategu ühiskonnale.
Seda enam,et räägitakse,et pedofiiliat pole võimalik ravida?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuda siis ei ole,9 grammi tina ravib väga edukalt,paranemisprotsent peaaegu 100
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2008 at 5:34 p.l. #140641Vägivaldur
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=7gWYrX0apNY kommige siis, kas on õigustatud või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundus, et see tüüp vaatas enne tulijaid ja lõi meelega tagantkätt. Kui see nii oli, siis paras. Eemalt muidugi raske hinnata, kuidas üks või teine olukorda tajus.
Kui tundub, et on juba action ja vastas kaks meest, siis parem on ikka kohe lajatada.
veebruar 13, 2008 at 7:42 p.l. #140659MEE
Memberoleks ta mulle nii pihta saanud siis ei tea, olenevalt olemisest.. aga vot kui naisele ikka nii teha no siis ei mõtleks ma arvan, väänaks kohe. Ehk vehib teinekord tänaval vähem.
veebruar 13, 2008 at 8:03 p.l. #140664bumer_2
MemberMa ei saa aru, miks ikka veel seda piiteri teemat (poksija poja väidetav vägistamine) üleval hoitakse. Oli ju teine uudis, et tõenäoliselt oli see “vägistaja” poksija äripartner narkoäris, kellest oli vaja lahti saada ja kogu see vägistamise asi oli lavastatud.. Point: asi ei pruugi olla üldse nii, nagu see esmapilgul paistab.
veebruar 13, 2008 at 8:51 p.l. #140678Toivo295
MemberKui minu peal kasutatakse vägivalda, siis ma ka vastan sellega, ükskõik kas tegu on vaimse või füüsilisega.
Kui keegi mulle midagi halvasti ütleb, siis ma vastan samaga.
Samas mul just hiljuti oli kogemus ,kui inimene tahtlikult joobes peaga provotseeris mind ja hoolimata mitmest hoiatusest ei teinud ta teist nägugi. Lõpuks läks asi juba nii kaugele ,et mõistuse pähetoomiseks pidin korra rusikad käiku laskma. Mõni oleks rahulikuks jäänud aga mina olen temperamente inimene, vahest ei suuda ennast lihtsalt tagasi hoida.
Paar korda olen ka sõprade pärast kaklusse sattunud, ei tahaks sõpru hätta jätta.
veebruar 13, 2008 at 8:52 p.l. #140679Vägivaldur
MemberMa ei saa aru, miks ikka veel seda piiteri teemat (poksija poja väidetav vägistamine) üleval hoitakse. Oli ju teine uudis, et tõenäoliselt oli see “vägistaja” poksija äripartner narkoäris, kellest oli vaja lahti saada ja kogu see vägistamise asi oli lavastatud.. Point: asi ei pruugi olla üldse nii, nagu see esmapilgul paistab.Keegi lavastas vägistamist, et saada surnuks pekstud? Vandenõuteooriad lähevad ka aina paremaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Millest sa selle tõenäosuse võtsid?Mingi situatsiooni üle mõtlemiseks ei olegi tähtis, kuidas asi tegelikult oli. Arutati ju seda teemat sellest loost pärit faktidega, mitte ei mõistetud mehe üle kohut.
veebruar 13, 2008 at 9:27 p.l. #140685tonn999
MemberEi no sellise teo eest pole enam ükski karistus liiga range,ka mitte mahalaskmine. Sellise inimese tapmine pole enam kuritegu ega patt,see on pigem heategu ühiskonnale.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda enam,et räägitakse,et pedofiiliat pole võimalik ravida?!
Kuda siis ei ole,9 grammi tina ravib väga edukalt,paranemisprotsent peaaegu 100
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100% nõus, eriti pinda käib see, et mõrvarid pääsevad julmalt leebelt- max 10 aastat, no krt mõrva eest peaks kindel surmanuhtlus olema, mitte krt s***a veel maksumaksja raha eest ülal hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 12:25 e.l. #140837stainless
MemberKui ma leiaksin võõra mehe oma naisega voodist siis süüdlaste nimekirjas viimane oleks see võõras mees. Isega kui võõras mees teadis naise abielust, siis ainuke eksimus tema nimekirjas oli see, et ta oli nõus abielunaist “võtma”.no kui mees oli kursis, et naine abielus, siis ta konkreetselt irvitab su üle. Seda enam, et sinu enda voodis. Kui kohe pead lõhki ei löö, siis muigab veel tükk aega hiljem ka.
Tõenäoliselt tahaks ka naisele mööda kõrvu anda aga parem “karistus” on aidata tal asjad pakkida ja takso kutsuda näiteks. Kui lapsed jne., siis muidugi teine lugu …
veebruar 15, 2008 at 11:25 p.l. #140986jyrik
Memberno kui mees oli kursis, et naine abielus, siis ta konkreetselt irvitab su üle. Seda enam, et sinu enda voodis. Kui kohe pead lõhki ei löö, siis muigab veel tükk aega hiljem ka.kisub offtopicuks, minu meelest. aga kui sellega veidi kaasa minna siis normaalne mees ei mõtle naist vaadates seda kuidas tollele ligipääsemine teda teiste isaste “hierarhias” tõstaks. ei mõtle keda ta saab tolle naist karates naeruvääristada.
aga kui sinu jutt tähendas seda, et irvitavale konkurendile on vaja lõuga anda siis, noh, ma arvan, et oli kiviajal kuidas oli, aga praegu loeb see rohkem kes naistele meeldib kui see kes lamajat lüüa suudab. minu jutu mõte on selles, et kui lähed meest “karistama” siis oled kokkuvõttes veel hullem kaotaja, ka enda silmis. kui lööd tal pea lõhki siis naerab sind terve (globaal)küla – naist ei suuda rõõmustada ja ennast vaos hoida ka mitte…
märts 16, 2008 at 5:15 p.l. #145953erxs11
Member“Fight violence with violence” ei ole just kõige targem mõte minu arvates.
Kindlasti on olukordi, kus rusikate käiku laskmine on õigustatud aga enne peaks mõtlema, kui tegutsete.
Loomulikult olukorras, kus keegi kasutab vägivalda sinu pere, sõprde või sinu enese kallal on sul õigus kaitseks. Seda nii verbaalselt kui ka füüsiliselt. Seda ei saa aga nimetada vägivallaks vaid enesekaitseks.
Ise ma ei mäletagi, millal oleks pidanud trenni väliselt kedagi lööma. Enamus kaklusi toimusid keskkooli ajal ja tavaliselt olid mõlemad osapooled tarbinud ka vägijooke.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.