millal on vägivald õigustatud/aktsepteeritav?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » millal on vägivald õigustatud/aktsepteeritav?
- This topic has 100 replies, 37 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2008 at 1:08 p.l. #139685
greenu
MemberOk Kui sa just sedasi mõtled!Kas sel puhul ei oleks enne kasulikum mitte rääkida omavahel sellisest probleemist enne kui hakatakse tegutsema? Kui selline probleem ilmneb, et suhe on igavaks läinud siis peaks ikka pead kokku panema ja püüdma koos huvitavaks teha – mis sa üksi siis kohe lõbutsema lähed sedasi….muidugi oleks kasulikum rääkida:) ma lihtsalt valgustasin sõna igav tähendust tolles lauses… ja ma ei lähe lõbutsema …
veebruar 8, 2008 at 1:17 p.l. #139687indica
MemberMinul just hiljuti oli selline situatsioon, et minu isale tuldi kodu lähedal kallale, loomulikult ma läksin ja otsisin need tüübid üles ning andsin üle kuudi neile kõvasti.
Enamus vägivalla situatsioonides on asi Lihtne ja loogiline, kui sina ei löö, siis saad ise vastu vahtimist.
Tahaks ka hirmsasti ühe õpetliku video siia paisata ühelt oma ala meistrilt http://www.youtube.com/watch?v=D3K-mrlYG7Y
veebruar 8, 2008 at 1:17 p.l. #139688Vägivaldur
MemberSituatsioon: Naine võõra mehega voodis.See ei vaja ju üldse vägivalda. Lased neil ilusti ära lõpetada, sest segada pole viisakas.
Seni teed endale süüa näiteks kana ja riisi. Pärast on 3 varianti.
1. palud tal viisakalt oma uue mehega lahkuda ja eluruumid vabastada, aidates viisakalt tõsta suuremaid asju ukse taha.
2. kui uut naist ei viitsi võtta siis paned sama naist edasi ja petad teda vastu kui viitsimist on.
3. kui uut naist pole varnast võtta sest oled nii sitt mees. Siis lihtsalt unustad ära ja annad naisele andeks.
Kui sa suudad nii käituda, siis sa oled kivimüür ja mitte inimene.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis võib ka ilmselt oma kõigutamatusest põhjust otsida, miks naine kedagi teist vajab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga muidu on vist tervitatav kui suudad sellises situatsioonis nii rahulikuks jääda. 99% ühel või teisel moel kindlasti ei suuda. Ja ei saa vist ka süüdistada. Kui suhe pole tähtis, siis võib rahulikkust mõista.
veebruar 8, 2008 at 1:28 p.l. #139692TANK
MemberKui sa suudad nii käituda, siis sa oled kivimüür ja mitte inimene.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis võib ka ilmselt oma kõigutamatusest põhjust otsida, miks naine kedagi teist vajab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…aga muidu on vist tervitatav kui suudad sellises situatsioonis nii rahulikuks jääda. 99% ühel või teisel moel kindlasti ei suuda. Ja ei saa vist ka süüdistada. Kui suhe pole tähtis, siis võib rahulikkust mõista.
Võibolla on tõesti on prioriteetide küsimus.
Kelle jaoks on ja kelle jaoks pole suhe elu mõte….
ja tuleb ka ette et noorukid endalt peale suhte lõppu elu võtavad.
Üldiselt kui naine vajab kedagi teist siis on tõepoolest mehe süü.
Kui oled piisavalt hea mees siis ei kipugi naised petma… tee see neile nii lihtsaks kui tahes.
Ja minu arvates on siin mõttetu hakata ennast alandama muude tsenaariumitega.
See ei muuda midagi. Draama korraldamine jäägu naiste teha.
veebruar 8, 2008 at 1:57 p.l. #139696sweals
Memberveel võimalikke olukordi
http://www.postimees.ee/070208/tartu_posti…ised/310608.php
ja lõppsõna
http://www.postimees.ee/070208/esileht/krimi/310599.php
antud juhul tegemist kindlasti äärmusliku olukorra lahendamisega, aga selliseid olukordi on kooliajast küll, kus kui mitte vanemad vennad siis lausa vanemad ise on füüsiliselt karistanud neid kes nende lapsi “kiusavad”. ja samas on ka olukordi kus mõni vanem on oma võimeid natuke üle hinnanud ning ise karistamise käigus kolakat saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 2:12 p.l. #139698MEE
MemberMinul just hiljuti oli selline situatsioon, et minu isale tuldi kodu lähedal kallale, loomulikult ma läksin ja otsisin need tüübid üles ning andsin üle kuudi neile kõvasti.Enamus vägivalla situatsioonides on asi Lihtne ja loogiline, kui sina ei löö, siis saad ise vastu vahtimist.
Tahaks ka hirmsasti ühe õpetliku video siia paisata ühelt oma ala meistrilt http://www.youtube.com/watch?v=D3K-mrlYG7Y
Bas Rutten – vana MMA`kas ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 2:22 p.l. #139700TANK
MemberTegelikult on see teema mõttetu.
Koolivägivald on ja jääb. Küsitav on ainult selle suurus.
Vanasti kui õpetaja võis õpilast peksta oli kõik korras.
Nüüd ei või ja nüüd tulevad isegi õpilased õpetajale kallale ja õpetaja peab ainult hoope tõrjuma. Video.
Ja pealegi ma ei saa inimestest aru kellel on vaja pidevalt seda vägivalla teemat üles võtta…
järelikult on neil ikka midagi viga ja miski kripeldab hingel.
Siit nii tekivadki sellised tolvanid (nagu videos) kellel on mingi vajadus vägivalla järele.
Mina arvan et see ei muuda midagi… kõik mis on oli ja mis tuleb see tuleb…
On olnud igasugu juhtumeid… kõik on leidnud lahenduse… ühel või teisel kujul…
Öeldakse… Elu on karm aga õiglane.
veebruar 8, 2008 at 2:38 p.l. #139701sweals
MemberTegelikult on see teema mõttetu.Koolivägivald on ja jääb. Küsitav on ainult selle suurus.
Vanasti kui õpetaja võis õpilast peksta oli kõik korras.
ei arva, et see teema on mõttetu. mis asi siis täpselt korras oli kui õpetaja võis õpilasi peksta? suhtumine “kõik oli on ja jääb” ei ole just miski asjade postitiivses suunas arengule kaasa aitav jõud.
selles osas saab paralleele tuua spordiga – võid treenida nii nagu “on kombeks ning tehti aasta(kümneid) tagasi” ning mitte küsida endalt miks ma treenin nii nagu ma treenin ning äkki saaks kuidagi efektiivsemalt ning samas võid olla see edasiviiv jõud kes leiab, et on olemas ka paremaid võimalusi asjade tegemiseks – see et midagi on pikka aega tehtud ei tähenda, et see peaks õige olema (N: vaidlused aeroobne treening vs intervalltreening).
Ja pealegi ma ei saa inimestest aru kellel on vaja pidevalt seda vägivalla teemat üles võtta…järelikult on neil ikka midagi viga ja miski kripeldab hingel.
Siit nii tekivadki sellised tolvanid kellel on mingi vajadus vägivalla järele. (nagu videos)
see on küll üks mõjuvõimas järeldus. mõni ei saa kulturistidest aru, teine jälle võitlussportlastest – see ei tähenda, et kellelgi midagi viga peaks olema. kustkohast täpselt “siit” ja “nii” tekivad tolvanid kellel on mingi vajadus vägivalla järele? siit foorumist taoliste arutelude käigus?
veebruar 8, 2008 at 2:41 p.l. #139702Amarillo
Memberkui testo on kõrge
veebruar 8, 2008 at 2:46 p.l. #139704MEE
Memberseega kui uurida vähihaigust ja selle tagamaid siis peab kindlasti endal vähk olema.. huvitavad järeldused Tank. Loogika polnud ülikoolis popp aine*?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (all friendly
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )veebruar 8, 2008 at 2:48 p.l. #139705TANK
Memberseega kui uurida vähihaigust ja selle tagamaid siis peab kindlasti endal vähk olema.. huvitavad järeldused Tank. Loogika polnud ülikoolis popp aine*?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (all friendly
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )No minul vähki pole ja ei huvita ka absoluutselt.
Järelikult sul peab mingi seos vähiga olema et see sind huvitaks.
PS. Ja kuna olen tarkvara arendaja (nii avalikus kui ka erasektoris (ühe tarkvara firma juhatuses)) siis loogika kohapealt pole sul küll mõtet minuga sõna võtta.
veebruar 8, 2008 at 3:01 p.l. #139708Samakamees
Memberaga palun, millal võib lüüa. Laiendada võib seda teemat palju tahate…Lüüa võib võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 4:02 p.l. #139736alr89
MemberLüüa võib võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no oleneb mis võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 4:03 p.l. #139738Samakamees
Memberno oleneb mis võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo sellistel kus lööma peab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ma unustasin mainika ka treeningu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal võib ennast välja eladaveebruar 8, 2008 at 4:36 p.l. #139746MEE
MemberNo minul vähki pole ja ei huvita ka absoluutselt.
Järelikult sul peab mingi seos vähiga olema et see sind huvitaks.
PS. Ja kuna olen tarkvara arendaja (nii avalikus kui ka erasektoris (ühe tarkvara firma juhatuses)) siis loogika kohapealt pole sul küll mõtet minuga sõna võtta.
analoogiast pole sa ka midagi kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ok tarkvara arendaja, anna andeks ! ma enam IT meeste koha pealt sõna ei võta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irwww.. egomaniakk mai või.a kle “tank” kus sa veel oled? nõunik pole kuskil ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.