Millal ja kuidas lihased kõhetuvad?
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2009 at 1:25 p.l. #18644
mees232
MemberTerv!
Mõtlesin algatada teema et kuidas vältida lihaste kõhetumist ja millal hakkab lihas taandarenema kui ei ole treeningut(jõusaali)saanud?Eesmärk endal siis ennetada vigu seoses lihasarendamisega.
september 28, 2009 at 1:43 p.l. #222668vend vähk
ModeratorTerv!Mõtlesin algatada teema et kuidas vältida lihaste kõhetumist ja millal hakkab lihas taandarenema kui ei ole treeningut(jõusaali)saanud?Eesmärk endal siis ennetada vigu seoses lihasarendamisega.
Natuke kummaline küsimus, aga igasugune kehaga toimuv muutus on igal inimesel väga individuaalne. Keha areng sõltub treeningust, toitumisest, elustiilist jne. Olen näinud inimesi, kes on spordiga tegelenud aastaid tagasi, aga ikka on heas vormis ja samas olen ka näinud kuidas noored inimesed 2-3 kuuga väga pehmeks ja lodevaks muutuvad.
september 28, 2009 at 1:46 p.l. #222670mees232
MemberNatuke kummaline küsimus, aga igasugune kehaga toimuv muutus on igal inimesel väga individuaalne. Keha areng sõltub treeningust, toitumisest, elustiilist jne. Olen näinud inimesi, kes on spordiga tegelenud aastaid tagasi, aga ikka on heas vormis ja samas olen ka näinud kuidas noored inimesed 2-3 kuuga väga pehmeks ja lodevaks muutuvad.olen ka märganud nimoodi,onu ntx terve elu spordiga tegelenud,mõned aastad nyyd ei ole aga ikka vormis,samas noorte puhul,naq mina läheb areng kergesti kaotsi kui ei hoia.Ju siis et teatud aastaid olenud treenituses hakkab lihas vormi hoidma.
september 28, 2009 at 2:22 p.l. #222678Lev
Memberolen ka märganud nimoodi,onu ntx terve elu spordiga tegelenud,mõned aastad nyyd ei ole aga ikka vormis,samas noorte puhul,naq mina läheb areng kergesti kaotsi kui ei hoia.Ju siis et teatud aastaid olenud treenituses hakkab lihas vormi hoidma.See on pelgalt minu arvamus aga mõtle nüüd… Kui 100kg lihasmägi kaotab 10-15 kg on ta ikka lihastes ju. Aga kui noor poiss, kes pole kaua treeninud ja kaalub näiteks 80kg ja kukkub 75 või 70kg peale siis tundub kaotus visuaalselt suurem.
oktoober 1, 2009 at 3:56 e.l. #223225Borodkin
MemberMa kukkusin 93 pealt 77.5 peale . kuigi aeroobsega enam j6udsalt ei tegele , kaal veidike siiski langeb.
oktoober 1, 2009 at 4:55 e.l. #223226JACKO
MemberLihaste konditsioon hakkab vähenema juba esimeste nädalatega, mil ei treeni. Mis, aga puutub vormi siis jah, see on pigem tingitud inimese elustiilist ja toitumisest.
oktoober 1, 2009 at 8:12 e.l. #223254Anonüümne
Guestolen ka märganud nimoodi,onu ntx terve elu spordiga tegelenud,mõned aastad nyyd ei ole aga ikka vormis,samas noorte puhul,naq mina läheb areng kergesti kaotsi kui ei hoia.Ju siis et teatud aastaid olenud treenituses hakkab lihas vormi hoidma.Ma arvan et äkki lihas mis on kasvanud lihtsalt sportliku eluviisi ja muude sportlike tegevustega üle pika aja püsib kauem kui pumbatud lihas , sest kui sa ikka regulaarselt pumpad väga suurte raskustega ja see j2rsku lõpetad siis keha hakkab taandarenema kohe sest ei saa enam kaugeltki nii tohutut koormust kui siis kui treenisid jõusaalis ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.