Skip to main content

Millal?

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    a.p.
    Member

<_<“> teeb kadedaks, sest mina siin 15 aastat teen juba igasugu trenni… ja rahul nagu küll ei ole eriti…

Mers
    Member

Mina aga alles alustan jõualaga. Mul seisab nüüd kaks valikut- maraton või jõusaal. Jõusaalil aga selline miinus, et öeldakse naine pole ilus, kui tal muskel on ja see ajab mind masendusse, sest ma tõsiselt imetlen inimesi, kellel on ilus keha (musklis) ning tahaks ka.

Mis te arvate, kas naine on ilus, kui tal musklis keha?

muc
    Member

Ära kurvasta, naturaalselt sul sellist keha, mida kardad, polegi võimalik saavutada. Pigem võib su suurimaks saavutuseks kujuneda ilus, sale ning kergelt lihaseline keha, mis peaks minu teada enamusel meestel keeled suust välja ajama.

PuReSuruja
    Member

trimmis/musklis naine on igati ilusam kui mingi lodev.. aga need naiskulturistid mulle kyll piale ei lähe :???:”> aga ise alustasin kui olin 14 ehk siis 5 kuud tagasi… ja nyyd olen 15.. aga nii kähku rahule jääda <_<“> …. vict ei olegi võimalik.. kuigi arengut on tulnud kyll..

Mers
    Member

Mina alles 1 kuu käin jõusaalis ja juba rahul sellega, et alustasin…

tont
    Member

olen 6 kuud saalis käinud ja enda toidulisanditega kövasty arenenud

erxs11
    Member

Mina aga alles alustan jõualaga. Mul seisab nüüd kaks valikut- maraton või jõusaal. Jõusaalil aga selline miinus, et öeldakse naine pole ilus, kui tal muskel on ja see ajab mind masendusse, sest ma tõsiselt imetlen inimesi, kellel on ilus keha (musklis) ning tahaks ka.

Mis te arvate, kas naine on ilus, kui tal musklis keha?

Käi aga jõusaalis, maratonijooksjad on liiga kõhnad <_<“>

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.