Skip to main content

Millal?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    Mers
    Member

Huvitav oleks teada, et millal alustasite jõusaalis treenimise ja mitu aastat võttis, kuni tulemustega täiesti rahule jäite?

Ning mis motiveeris teid?

prikull
    Member

alustasin 15 aastaselt praegu olen 17 ja v2hemalt mina pole kaugeltki veel tulemustega rahul tahax ikka veel kasvada natuke <_<“>.ja keegi nagu ei motiveerindki eriti tahtsin liccalt ise minna saali.

alz1
    Member

olen pisteliselt käind ligi aasta ja tulemustega rahul küll ei ole . veel <_<“> äkki kunagi tulevikus kasvan rahuldatava suuruseni :???:”>

hernes
    Member

16 aastaselt hakkasin käima ja nüüd olen 19.a.Enam vähem olen rahul aga paar aastat veel siis loodan veel oma kehaehitusega rohkem rahule jääda

erxs11
    Member

6 aastat tagasi ja olen rahul tulemustega juba ammu. Kuigi alati võiks ju veel paremaks vormi lihvida <_<“>

Makaveli
    Member

Alustasin vast 2-3 aastat tagasi ja ikka pole veel rahul saavutatud tulemustega. Asi on kindlasti paranenud aga selleks , et maksimumi saavutada pean uusi eesmärke seadma. Stay Hungry!

kame
    Moderator

alustasin kusagil 4 aastat tagasi aga alati tahaks paremini ja ega vist keegi kunagi päris rahul ei ole sest muidu ei ole ka arengut ju! no motiveeris lihaseline keha ikka! <_<“>

jarmo
    Member

ma alustasin kui olin 14 aga siis pold veel aimu mis on õige toitumine jne käisin vahelduva eduga kuni saind 17 siis hakkasin tõsisemalt tegelema ja nüüd 19. vorm on enam vähem et tahan lihtsalt natuke kogukamat keha ja head reljeefi.

bacardi
    Member

alustasin vaikselt vist juba 13, ja tugevamalt läks 14 aastaselt, praegu 15 ja täitsa rahul endaga;)

n2k
    Member

alustasin eelmine aasta juulis, ehk siis varsti saab aasta täis. Motiveeris see, kui esimest korda 13 aastasena vms sai nähtud kalmust ja kiivikat telekast…. =)

praegu 17 aastane.

rewo
    Member

alustasin 16, nüüd siis 20 ja tulemusega küll veel rahul ei ole, tahaks ikke korralikult suureks saada:P

erko87
    Member

Alustasin septemri alguses

ja tulemsutega rahul ei ole

loomulikult on kasvand aga tahaks olla suurem, ja reljeefsem…

Raul1
    Member

Alustasin 14 aastasena, juba 10 aastat treenitud. Jõusaali läksin sellepärast, kuna mu klassivennad käisid seal juba ja mind kutsuti ka. Algusest peale olen koralikult trenni teinud, aga toitumine pole kõige õigem olnud. Toidulisasid alguses ei tarvitanud üldse, alles 4..5 aasta pärast. Alguses arenesin tavatoidu peal. Nüüd võtan kreatiini, glutamiini, valku, massilisajaid jne.

Mers
    Member

Wow <_<“> Tõsised tegijad olete kõik!!!

erxs11
    Member

Wow <_<“> Tõsised tegijad olete kõik!!!

Kuidas sul endaga lood on. Teema algatasid, siis räägi ka… :???:”>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.