Miks poes soodukas ei kehti?
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Miks poes soodukas ei kehti?
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2009 at 2:21 p.l. #16069
Anonüümne
GuestTervist.
Märkaisn Teie veebipoes soodukat valgupulbrile. Tooteks oli Pro Whey, orginaal hinnaga 249.-
ja soodushinnaks kujunes 187.-, nii näitab veebipood.
Klassivend ütles täna (07.01.09) et läheb käib telliskivi tänaval Fitnessi poest läbi ja toob omale kraami.
Andsin raha kaasa 187.- et las toob mulle siis selle proteiini. Kuid suureks üllatuseks helistas sõber tagasi ja ütles,
et poes on toode 249.- krooni
kuid tema lolluse tõttu oli ju tehing sooritatud.Tahaks siis teada miks nii, kas minul jäi miskit arusaamatuks või lihtsalt apsakas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toode: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=360
Aitaäh. Jakop. Meeldivat päeva!
jaanuar 7, 2009 at 2:49 p.l. #178311T6nu69
MemberEndal oli sama asi kunagi Fasti AC-C-ga, päris pettund olin.

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 3:23 p.l. #178329noPAINnoGAIN
MemberHmm kas polnud mitte nii , et kõik poe hinnad ei kattugi virtuaal poe omadega ?
jaanuar 7, 2009 at 3:48 p.l. #178335subertoz
Membertulnuks toode netipoes ära osta ja kohaletoimetamise viisiks valida ise järgi minek.
jaanuar 7, 2009 at 3:58 p.l. #178337matti
Membertulnuks toode netipoes ära osta ja kohaletoimetamise viisiks valida ise järgi minek.Täpselt,seda tahtsin ka ise öelda, aga jõuti enne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 5:03 p.l. #178342Anonüümne
GuestNo kuulge ma mõtlesin, et poes ja siin internetis ikka hinnad kalpivad aga kui nii siis nii, tulevikus tuleb ikka ise teinekord asju ajada ja seal ka vb häält natuke tõsta. Pettumus suur aga eks me kõik eksime
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 6:13 p.l. #178349R.T
MemberKunagi oli kuskil ka kirjas vist, et poes ei kehti need hinnad vms.
jaanuar 7, 2009 at 6:37 p.l. #178361Indrek Viska
MemberTere kallid kliendid!
Tegemist on olnud veebipoe klientidele mõeldud pakkumisega, mis ei kehti Fitness.ee poes Telliskivi 51.
Esmaspäevast(12 jan.), on veebisolev allahinnatud toode Fitness.ee poes Telliskivi 51 degusteerimisel ning ka sama hinnaga nagu veebis(iga päev erinev toode
-25%)
Lugupeetud kliendid tuleme Teile hea meelega vastu ning homme on võimalus seda toodet (Pro Whey
[American] 187.00EEK) osta Fitness.ee poest Telliskivi 51.
Olete oodatud Fitness.ee poodi
Sinu Fitness.ee meeskond
jaanuar 7, 2009 at 8:52 p.l. #178392Anonüümne
GuestTere kallid kliendid!Tegemist on olnud veebipoe klientidele mõeldud pakkumisega, mis ei kehti Fitness.ee poes Telliskivi 51.
Esmaspäevast(12 jan.), on veebisolev allahinnatud toode Fitness.ee poes Telliskivi 51 degusteerimisel ning ka sama hinnaga nagu veebis(iga päev erinev toode
-25%)
Lugupeetud kliendid tuleme Teile hea meelega vastu ning homme on võimalus seda toodet (Pro Whey
[American] 187.00EEK) osta Fitness.ee poest Telliskivi 51.
Olete oodatud Fitness.ee poodi
Sinu Fitness.ee meeskond
Aga kust ma oleksin pidanud seda välja lugema, et poes pole sama hind,või millal see hind tuleb, vb nt tulen kaugemalt kohale? Palun teil järgmine kord ära märkida, seekord läks see mulle maksma mõned kümned krooni aga ma ei virise sest mängus oli ka minu enda lollus:)
Jõudu ja jaksu teile edaspidiseks. Jakop
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.