Skip to main content

Miks on nii?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Miks on nii?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    R.T
    Member

Kui võtta rinnalt surudes kangil laiema haardega siis on palju raskem suruda?

Vägivaldur
    Member

Kui võtta rinnalt surudes kangil laiema haardega siis on palju raskem?

Ülilaia haardega ilmselt on mõnevõrra raskem, aga kõige kergem on rinnalt suruda nii nagu harjunud oled. Kui oled harjunud laia haardega suruma, siis on kitsamalt surumine raskem ja vastupidi.

R.T
    Member

Ülilaia haardega ilmselt on mõnevõrra raskem, aga kõige kergem on rinnalt suruda nii nagu harjunud oled. Kui oled harjunud laia haardega suruma, siis on kitsamalt surumine raskem ja vastupidi.

Ma olen harjunud kitsamalt suruma.

-Egert
    Member

Mida kitsam haare, seda rohkem on sul ka triitseps surumisel abiks. Mida laiem, seda suurem koormus rinnale.

LB
    Member

Aga kuidas käituvad haarete puhul õlad ?ei usu et väga lai haare õlgadele hästi mõjuks .

Lauka
    Member

Ma usun et kui käed on liiga kitsad koormab see rohkem õlga kui liiga laialt. Kui surud nii et käed on umbes ühel samal joonel õlgadega siis on hästi.

4Qlimax
    Member

Omast kogemusest, kitsalt surumisel töötab rohkem triitseps, laia haardega surumine hakkab rämedalt õlgadele.

maximus89
    Member

Liiga lai haare nussib õlaliigesed ära

Kui võtta rinnalt surudes kangil laiema haardega siis on palju raskem suruda?

Harjumatusest ja nõrgast õlast on see tingitud. Kui piisavalt kaua laia haaret harjutada, siis lõpuks surud suure tõenäosusega rohkem kui kitsa haardega, kuna surumise amplituud muutub väiksemaks. Mida laiem haare, seda vähem on suruda. Kui raskused suurteks lähevad, siis on iga millimeeter arvel. Seetõttu kasutatakse võistlussurumisel tavaliselt laia või lausa maksimaalset lubatud haaret.

Aga üldiselt, kui sul ei ole rekordid esmatähtsad, siis suru nii, nagu sul mugavam on.

aivo1359
    Member

Suruma peaks tegelikult mölemat variante.Ise pean laia haaret tõhusamaks.Lisaks on hea teha käeliigutusi nn.ölaliigutused kangi sirgetel kätel hoides.

R.T
    Member

Harjumatusest ja nõrgast õlast on see tingitud. Kui piisavalt kaua laia haaret harjutada, siis lõpuks surud suure tõenäosusega rohkem kui kitsa haardega, kuna surumise amplituud muutub väiksemaks. Mida laiem haare, seda vähem on suruda. Kui raskused suurteks lähevad, siis on iga millimeeter arvel. Seetõttu kasutatakse võistlussurumisel tavaliselt laia või lausa maksimaalset lubatud haaret.

Aga üldiselt, kui sul ei ole rekordid esmatähtsad, siis suru nii, nagu sul mugavam on.

Rekordid ei ole jamh esmatähtsad, mul on mugavam kitsama haardega surudes.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.