Skip to main content

Miks on liiga palju vett kahjulik?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Miks on liiga palju vett kahjulik?

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

ok pärast seda artiklit olen ma mures ….

see lõppeb nimelt sõnadega et kui wc -s vaja käiia tihemini kui korra 2 h jooksul ja uriin on täiesti läbipaistev …

et siis mix ma mures olen …..

käin hommikuti jõusaalis … enne jõusaali (6.15) joon mingi 300ml vett toidu kõrvale ja vitamini kõrvale …. 1 h hiljem olen jõusaalis (7-8.15) ja seal joon ma tunni jooksul 1,5 l vett … see teeb jämedalt 2 h jooksul 2 liitrit vett… kui ma kui ma tunnike pärast seda tööle jõuan (9.15) siis võtan ma tavaliselt kohvi ja siis käin ma küll hommikupoolsel perioodil (kuni 11-ni) ma usun isegi et iga 0,5 h järel wc-s …. ja uriin on täiesti läbipaistev …. et selle artikkli põhjal on mul iga päev siis nn mürgitus … peavalusid mul pole ja mitte mingil muul moel ma ennast ebamugavalt ei tunne …. et kas või mis … Oldman järsku oskad seletada …

Võtmesõna on kohv – see on ju diureetikum.

painkiller
    Member

Kunagi sai sõbraga lepitud, et kumb rohkem kalja järjest ära juua jõuab. Ma jõin natuke üle 2l ja pärast oli ikka väga hull olla. Ainult pikali olingi. Nüüd ei joogi enam kalja

antol
    Member

Samal ajal võtavad nt mõned maadlejad vajadusel kaalu juurde, juues kuni kolm liitrit sooja vett enne kaalumist. Sooja just seepärast, et see tuleb pärast kaalumist kergemini kehast välja – suu kaudu mõistagi.

compu
    Member

peaks oma veenarkomaaniale piiri panema

inside14
    Member

Aga kuidas on suhkruhaigetega, nemad joovad ikka väga palju vett, kas neile ei hakka see kuidagi siis mõjuma?

plaah
    Member

ma olen samas kuulnud, et neerud jõuavad ikka rohkem vedelikku läbi töötada kui inimene päeva jooksul juua suudab üldse. arvan, et antud eksemplaril oligi miski neeruhäda lihtsalt.

ROtter
    Member

Aga kuidas on suhkruhaigetega, nemad joovad ikka väga palju vett, kas neile ei hakka see kuidagi siis mõjuma?

Nendel tekib neerupuudulikkus.

hehee
    Member

Organism vajab 1 kcal omastamiseks toidust 1 ml vett. Mida veerikkam on organism, seda intensiivsemalt toimub ainevahetus.

Mul ka see mure, et mitte ei taha juua, ainult trennis tekib janu. Muul ajal eelistan veele piima, kas see kompenseerib kuidagi vee mittejoomist?

fighter
    Member

Äsja osutus liigne veejoomine ühele inimesele fataalseks:

video

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.