Alustuseks, et olen naissoost. Kaks kuud tagasi alustasin trenni tegemist(3xnädalas paarkümmend km rattaga + ujumine), augusti alguses suurendasin trennikoormust 6 korrale nädalas(trenn nüüd velotrenazööriga 45min kiirusega ca 21km/h). Toitumist olen piiranud nii, et eemaldasin igapäevamenüüst 400 kalorit andva maiuse ja üldse söön vähem magusat. Enne ja pärast trenni ei söö ca 1,5 tundi. Ma usun täitsa, et minu probleem seisneb toitumises, nii et ehk oskaksite soovitada, millele rohkem tähelepanu pöörata(loomaliha ei söö üldse, leiba-saia ja rämpstoitu ka mitte)? Mulle soovitati ka pigem jooksmist, kui rattatreeningut, aga ütlen ausalt – jooksmist jälestan, ratast armastan:) Kas sellest oleneb palju, millega ma trenni teen?
Ja probleem ongi selles, et olen kaotanud paar kilo, aga mõõdud pole absoluutselt vähenenud. Kahe kuuga ma mingeid tulemusi nagu ootaks juba, aga mida pole, seda pole. Algselt kaalusin ca 4kg kahest viimasest pikkusenumbrist vähem. Mida teha, kuidas parandada treeningkava/söömist!?
Tänud vastajatele