õiget juttu ajad,ma liigun palju,sõõn vaheldusrikast toitu ja rämpstoitu söön väga harva!!!
Kuid arvestama pead sellega, et ülimalt rasket regulaarset trenni tehev inimene ei ole võimeline max. arenguks vajalikke aineid niisama tavatoidust kätte saama.
Okey – tegelikult vast siiski on, kuid nõuab päris parajat rahakotti ning palju aega, et leida üles kõik vastavad tooted ning neid ka söömiseks valmistada. Rääkimata sellest, et teinekord pead sööma päris naeruväärselt suuri koguseid teatud toitu, et vajalikku kätte saada.
100x lihtsam on teha üks sheik kus pea kõik vajalik sees on.
Sinusugused toidulisandite vastased ajavad veidi naerma. Tore, kui sööd vaheldusrikkalt ning trennis arened. Aga ma olen 100% kindel, et areneksid veelgi paremini, kui mõned lisandit menüüsse lisaksid. Keegi ei käsi – ise tead, mis su eesmärgid on ning kui väga neid kätte tahad saada, ja kui kiiresti.
Rämpstoitu sööd väga harva? Ehk siis ikka sööd? Mida tähendab üldse vaheldusrikas toit? Et kord sööd praadi, siis pastat, siis kooki, vahele mõned puuviljad jne? Vaheldusrikas – aga kas kasulik?
Ära niisama ka lahmi. 
Et pigem sööd midagi, mis annab kõva energia, kui et sööd keemilisi tablette? Aga millest sa arvad, et neid “keemilisi” tablette üldse valmistatakse? Tooraine on enamasti sama kraam mida sa sisse sööd oma “kõva energia” saamiseks. Enamasti lihtsalt toode kontsentreeritud pisikesse tabletti ning ei pea sööma ära paljaid kohviube vms et laksu kätte saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>