Skip to main content

miks mina peaks tablette ja toidulisandeid võtma

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » miks mina peaks tablette ja toidulisandeid võtma

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    raidzz
    Member

vanasti said mehed niisama musklisse ,keegi ei tarvitand toidulisandeid,miks peaks neid tarvitama!!

Kes ütles, et SINA peaks?

kalmer87
    Member

Ei peagi.

raidzz
    Member

ma teen iga oma keha energiaga trenni mitte ,et hakkan siin energia tablette sööma!

ma teen iga oma keha energiaga trenni mitte ,et hakkan siin energia tablette sööma!

Tore. Mis siis?

Paul.K.
    Member

No ja milles siis probleem on ?

raidzz
    Member

No ja milles siis probleem on ?

mitte milleski,lihtsalt minu arvamus!!

matroxx
    Member

Mina teiepoolset arvamust kui sellist siit küll välja ei suuda lugeda.

raidzz
    Member

ma söön ennem midagi mis annab kõva energia,kui hakkan mingeid keemilisi tablette sisse sööma,Vott

nightq
    Member

Kas keegi tarvitab siin keelatud tablette? Arvan, et eksid kohaga

gmaster
    Member

ma söön ennem midagi mis annab kõva energia,kui hakkan mingeid keemilisi tablette sisse sööma,Vott
    vend vähk
    Moderator

Raske juhtum.

Oleme ausad- need noored, kes 90-date aastate alguses esimest korda jõusaali uksest sisse astusid ja need, kes tänapäeval kaasaegsest arvutimaailmast tulevad, on nagu öö ja päev. Kui minu noorus möödus valdavalt kodunt väljas kalal, suusatamas, kegutamas, jooksmas, kala püüdmas jne(loe liikumas) ja toidulaual oli ka tänapäeva mõistes vägagi tervislik ning vaheldusrikas söök, siis väga paljud noored tulevad praegu sellisest keskkonnast, mille aluseks on arvutikeskkond ning Layś krõps ning Coca-cola. Oleme ausad- just noortele oleks vaja toidule lisaks lisavalku, vitamiine-mineraale ning kordades rohkem liikumist! Näiteks Kaitseväe üldfüüsiliste testide tulemused on muutunud masendavalt nõrkadeks võrreldes 12-15 aasta vanuste eakaaslaste tulemustega. Need ehed, kes olid oma näitajatega 90-datel paremusjärjestuses viimased, oleksid praegu väga tugevad tegijad. Õigest toitumisest on teinekord asi valgusaastate kaugusel. Koos globaalse amerikaliseerumisega on jõudsalt arenenud pizza, hot-dogi, junnburgeri ja grillimise võidukäik. Alaealised kulistavad energiajooke nagu emapiima.

Toidulisandid on kõigile vajalikud!

Pidage vastu ja tehke trenni!

Nesatur
    Member

Kesse sul energia tablette sööb?

Süüakse ikka tavalisi valgu ja süsivesikute pulbreid enamasti, ning vitamiine ning liigesterohtusi, kui tahetakse terved olla.

Liiga palju oled kuulujutte kuulnud vist kuskilt.

raidzz
    Member

õiget juttu ajad,ma liigun palju,sõõn vaheldusrikast toitu ja rämpstoitu söön väga harva!!!

Kertt
    Member

Minupoolne arvamus sulle on see (teema algatajale) ,et need ei ole mingi imeasjad. Kui sa saad süüa niipalju ja hästi ,et saad kõik ained kätte siis milleks neid vaja? Need on lihtsalt lisandid mis aitavad kaasa ja teevad toitumisepoole lihtsamaks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.