Skip to main content

miks Marek Morozov ei võistelnud

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi M.M.’ilt » miks Marek Morozov ei võistelnud

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    ramm
    Member

Tal vast on praegu kuur peale ei saand tulla,uuel aastal siis kui ained verest läind on jälle üks puhas sportlane laval

erxs11
    Member

Vastad enda esitatud küsimusele?

a.p.
    Member

normaalne oleks küsimus inimesele endale esitada, mitte oletama hakata

joey
    Member

küll on kulturistide elu ikka raske. iga väiksemagi asja korral süüdistatakse keemikuks. seal võis ju 1001 põhjust olla miks ta ei võistelnud.

ramm
    Member

Ma ei tund mustama vaid räägin kuidas asi on .Kuidas saab see ott kogu aeg võitta kui minu meelest nii mõnigi on temast suurem ja parema lihasega .Kui ikka züriis on 5 head sõppra kellega ta igapäev peaaegu kokku puutub siis ime ka et ainult ott võidab .Välismaal on ott mõtetu vend

Mingi huvitas , et mis juhtus Marek. Koolituse ajal tundus küll et oled väga kõvas vormis ja et pakud sõbrale konkurenti.

ramm
    Member

Jah ger oli ma ka nägin teda ,lubas kõigile kõva konkurentsi anda aga nii kui arsti juures ära käsin nii mõtles ümber .Ilmselt oli mingi test positiivne

erxs11
    Member

Ma ei tund mustama vaid räägin kuidas asi on .Kuidas saab see ott kogu aeg võitta kui minu meelest nii mõnigi on temast suurem ja parema lihasega .Kui ikka züriis on 5 head sõppra kellega ta igapäev peaaegu kokku puutub siis ime ka et ainult ott võidab .Välismaal on ott mõtetu vend

Fakt on see, et Eestis EI ole hetkel Otile võrdset. Ei ole Oti fänn aga nii see olukord kahjuks on.

See, et züriis istuvad head sõbrad on sellest tingitud, et Eesti lihtsalt on nii väike ja ega züriiliikmed ainult Otti ei tunne. Seltskond on siiski suht väike ja kõik kõigiga sõbrad (leidub ka erandeid muidugi

dopingukytt
    Member

Vaevalt, et Mozorov midagi keelatut tarbib. Kuid mis kamm selle Moskva vennaga oli, kes dopingukontrolli ei tahtnud minna? Ta paistis olevat kuradima kõva……

M.M.
    Member

Mingi järjekordne ajugeenius on mitte eriti geniaalse versiooniga välja ilmunud. Seda oligi arvata, et osad kõiketeadjad seltsimehed selliseid järeldusi hakkavad tegema. Tõsi on, et valmistusin kevadiseks võistluseks, mis paraku läbi kukkus. Põhjus väga lihtne, mida lähemale võistluspäev hakkas jõudma, seda selgemaks sai, et head kuiva vormi ei tule. Seega otsustasin kuu aega ennem, et jääb seekord ära. Minu eesmärk ei ole pehmena välja ilmuda ja jääda oma kaalus teiseks, kolmandaks või neljandaks. Kas vastus oli ammendav või soovid, et ma ikkagi saadan sulle shakeri täis uriini ?

Need ajugeeniused on arvatavasti sellised vennad, kes ei tea, mis on võistluseks vormi tegemine. A noh mis teha, las sitad kaagutavad, midagi paremat ei osata teha ju.

erxs11
    Member

Ära paku neile midagi oma uriini Marek. Pärast hakkavad jobud seda veel talismani pähe müüma.

Sten
    Member

Varsti Amazoni poes ka M.M.-i uriin müügil-kiirustage, sest jätkub vaid kiireimatele

netz
    Member

Targem oleks jah olnud küsida ikka,

mitte siin end lolliks teha.

Loodan et M.M järgmisel võistlusel osaleb.

Kas plaanid on juba tehtud?

Kui siis ehk kus see järgmine võistlus toimub,

Ei taha heasts duellist ilma jääda.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘miks Marek Morozov ei võistelnud’ is closed to new replies.