Miks kaal trenniga tõuseb
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Miks kaal trenniga tõuseb
- This topic has 136 replies, 23 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2011 at 12:02 p.l. #294524
nightq
Memberjust, kaalunumber on täiesti ebaoluline, aga kehamõõdud ning peegelpilt mitte. Ma olin varem 85, aga nüüd 100kg ja ega erilist vahet, peale 10cm suurema vööümbermõõdu, polegi ja küll see viimane ka trenniga taaskord alla läheb
märts 25, 2011 at 12:11 p.l. #294526Aile
MemberKui mina oleks lihtsalt 5 kg raskem (5 sai valitud tegelikult natuke liiga suur number, 2,5 oleks parem olnud:), siis ma kehitaks õlgu ja elu läheks edasi juhul kui üldine enesetunne ja sportlik sooritus on samad mis enne.Kaal on lihtsalt number ja see number on oluline ainult siis kui võistlema kaaluklassis peab.
Juhul kui…enesetunne ja sooritus jah.
See 2,5 kg on ainult siis aktsepteeritav, kui sa oledki teinud endale võistlusteks vägisi kaalu. Laadisid lihtsalt ennast korralikult ja paraneb ka enesetunne ja sooritus, siis võid jah kehitada numbri peale, kuidas aga süda lustib.
5 on jah, liiga suur.
Kaal on number…nagu ka Hgb on number, nagu vererõhunäitajad on lihtsalt numbrid, triglütseriidide sisaldus veres on lihtsalt number jne jne.
märts 25, 2011 at 12:27 p.l. #294534jrx
MemberAile mida sa nüüd ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Ma ei mõelnud võistlustega seotult. Täiesti ükskõik on kaalust spordialaväliselt.
Terviseasi muidugi on jah küsimus, kuigi kaalunumber on hoopis midagi muud kui hgb vms.
märts 25, 2011 at 12:43 p.l. #294535nightq
MemberÜldiselt on priskemad inimesed ka eluga rohkem rahul ning tunnevad sellest mõnu, mitte ei pea pidevalt dieeti ja muretse oma kaalukõikumise pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti pole neil näos nii palju kortse kui kõhnematel ning üldine jume on tervem
märts 25, 2011 at 1:01 p.l. #294540Aile
MemberAile mida sa nüüd ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Ma ei mõelnud võistlustega seotult. Täiesti ükskõik on kaalust spordialaväliselt.
Terviseasi muidugi on jah küsimus, kuigi kaalunumber on hoopis midagi muud kui hgb vms.
Ei, kui sa ütled, et sul on ükskõik, miks ma peaksin sinu sõnades kahtlema. Lihtsalt täpsustasin olukorda.
Kaalunumber on täpselt sama informatiivne. 2,5 kg kaalutõusu võib sul ka puhtalt fekaalide arvelt olla.
märts 25, 2011 at 1:17 p.l. #294541daemonium
MemberÜldiselt on priskemad inimesed ka eluga rohkem rahul ning tunnevad sellest mõnu, mitte ei pea pidevalt dieeti ja muretse oma kaalukõikumise pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samuti pole neil näos nii palju kortse kui kõhnematel ning üldine jume on tervem
Oled kunagi olndu räiges ülekaalus?
Arvan,et mitte.
Mina küll ei mäleta,et 200-kilosena oleksin eluga rahul olnud ja õnnest säranud,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 1:25 p.l. #294543Kirsi-Mari
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samuti pole neil näos nii palju kortse kui kõhnematel ning üldine jume on tervem
Minu teema tuli päevakorda ainult seepärast, et kaal hakkas tasakesi kasvama- mitte just kilode kauba, vaid paarisaja grammi kaupa, hoolimata sellest, et alustasin taaskord trenniga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See tekitas lihtsalt segaseid tundeid ning arusaamatust. Muidu pole tõepoolest millegi üle nuriseda, arvestades seda, et sünnitasin 8 kuud tagasi ning oma 170 cm pikkuse juures kaalun 55-56 kg vahel.märts 25, 2011 at 1:35 p.l. #294545nightq
MemberOled kunagi olndu räiges ülekaalus?Arvan,et mitte.
Mina küll ei mäleta,et 200-kilosena oleksin eluga rahul olnud ja õnnest säranud,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin ikka tunduvalt tagasihoidlikumat ülekaalu ehk siis keskmise inimese väikest päästerõngast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks Tarvo Krall kaotas koos kilodega suure osa oma säravast iseloomust, mis teda rahva seas üldse populaarseks tegigi. Viimati kohtudes oli ta täitsa hall näost
märts 25, 2011 at 1:35 p.l. #294546katis
MemberMa nüüd miskit toitumisealaselt öelda ei oska, sest ma ei suuda isegi seda paika saada, aga.. Kui ma alustasin kord spordiklubi külastustega, võtsin kuuga esialgu 2kg juurde. Läksin ka 2 kuud peale sünnitust trenni. Et siis kuuga tuli 2kg juurde ja 8 kuu pärast oli kaal kokku 5,5kg võrra langenud. Et ehk lohutab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi samas, mu trennide arv tõusis lõpuks 5-le korrale nädalas.märts 25, 2011 at 1:47 p.l. #294550Kirsi-Mari
MemberMa nüüd miskit toitumisealaselt öelda ei oska, sest ma ei suuda isegi seda paika saada, aga.. Kui ma alustasin kord spordiklubi külastustega, võtsin kuuga esialgu 2kg juurde. Läksin ka 2 kuud peale sünnitust trenni. Et siis kuuga tuli 2kg juurde ja 8 kuu pärast oli kaal kokku 5,5kg võrra langenud. Et ehk lohutab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi samas, mu trennide arv tõusis lõpuks 5-le korrale nädalas.Ja mis trenni Sa tegid/teed?
märts 25, 2011 at 1:56 p.l. #294553katis
MemberMa alustasin Step&body, bodypumpiga, edasi combat, vesiaeroobika erinevad stiilid. Nüüdseks ikka pumpi, combati, fatburni tundide peal. Igatahes, mida klubil pakkuda on olnud, seda olen ka teinud.
märts 25, 2011 at 2:10 p.l. #294555Kirsi-Mari
MemberJa kuidas on lood pählite ja rosinatega- neid armastan väga, eriti kui midagi magusat tahaks, siis näksin neid nii peotäie 2-3 x päevas?
märts 25, 2011 at 2:28 p.l. #294557Kirsi-Mari
MemberMa alustasin Step&body, bodypumpiga, edasi combat, vesiaeroobika erinevad stiilid. Nüüdseks ikka pumpi, combati, fatburni tundide peal. Igatahes, mida klubil pakkuda on olnud, seda olen ka teinud.Jaa…minul kahjuks pole võimalik nii erinevaid treeninguid külastada ja nii tihti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 2:30 p.l. #294559katis
MemberEga ma ka algul käisin 2-3 korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hiljem siis juba rohkem ja nüüd vahel veelgi rohkem. Aga viimased kuud on kaal seisma jäänud.märts 25, 2011 at 2:44 p.l. #294561Nesatur
MemberParem söö naturaalset võid ja kasuta leiba üliharva
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mismõttes leiba üliharva?
Ma ainult leiba hommikuti sööngi…lisaks pudrule ja omletile.
Olen terve elu aru saanud, et sai on mõttetu, aga räägi siis, miks leib kahjulik on, kui seda üliharva süüa tohib?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.