Miks ehitate?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Miks ehitate?
- This topic has 50 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2009 at 8:33 p.l. #227125
Sakurai
MemberEnesetunne on hea ja tugev on mehe kohus olla
oktoober 13, 2009 at 8:59 p.l. #227134emmimees
MemberJÕUD, MASS, hea enesetunne ja hoiab pea selge!
oktoober 13, 2009 at 9:12 p.l. #227135xintoc
Memberet näha välja nagu John Rambo ja kunagi ehk nagu Conan.
oktoober 13, 2009 at 9:17 p.l. #227138rinaldo
Memberet näha välja nagu John Rambo ja kunagi ehk nagu Conan.Nihkun korraks teemast kõrvale, aga panen kirja huvitava fakti: Arnold Schwarzenegger hoiab Conani filmis kasutatud mõõka oma kontoris.
oktoober 14, 2009 at 4:34 e.l. #227149Mcken
MemberTahaks ikka lihasmassi ja jõudu arendada, millega kaasnevad ka hea meeleolu, hea uni ja naised
oktoober 14, 2009 at 4:37 e.l. #227151Samakamees
MemberSest hea tunne on , kui saad kangile jälle mõne kilokese lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 5:35 e.l. #227163Beljo
Memberkui jõusaali ei saa siis tunned kohe, et midagi on puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ajaviide + kes ei tahaks tugev ja ilusa kehaga olla?oktoober 14, 2009 at 7:40 e.l. #227204LaurL
MemberAlgul oli lihtsalt eesmärgiks, et autospordis jaksaks ikka rooli väänata ja et vastupidavus oleks seal hea!
Siis tulid juba järgmised eesmärgid kehaehitust natukenegi parandada
Kuna aega vähe trenni jaoks oli , siis Jõusaalis sai käia millal iganes ( pole mingeid kindlaid trenniaegu )
Siis tekkis juba RASKE SÕLTUVUS jõusaalist + veel , Pärast trenni on alati hea enesetunne ( hea söögiisu , hea uni )
Ja nüüd tekivad juba omad suured eesmärgid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkagi ei tahaks ju olla 20 aasta pärast tüüpiline Eesti mees ( Suure õllekõhuga ja tervistehädades )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OLEME AUSAD : Enamustel ( nagu ka minul ) on ikka Ehitamise põhjuseks Naised!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:45 e.l. #227207vend vähk
ModeratorHea küsimus.
Kui ma 1992 aastal esimest korda jõusaali läksin, siis ei olnud mul kindlasti eesmärki kulturistiks hakata. Isegi 1997 aasta alguses ei oleks ma arvanud, et lähen samal aastal veel võistluslavale. Alguses oli plaan lihtsalt natukene liha luudele arendada ja siis edasi mõne võitlusalaga tegeleda nagu karate, poks või maadlus. Läks kõik teisiti ja keha hakkas päris suure kiirusega arenema ning peagi oli selge, et jõusaal sobib mulle päris hästi. Noh, mis siin salata tüdrukutele ka meeldis ja siis oli hea linnas laiamas käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänaseks päevaks on eesmärgid muutunud. Viimaste aastatega sektsioonile igasuguseid suuri ja väikeseid karikaid kogunenud ning suurim eesmärk lähiaastatel ka maailmameistrivõistluste medal kätte saada. Võib-olla utoopia, aga kui ei proovi, siis ei saagi teada. Kõik sõltub konkurentidest ja ka sellest, kui tõhusat tööd teeb rahvusvaheline antidopingu liit. Hinnanguliselt peaks mul veel aega olema umbes 5 aastat ja siis arvatavasti hakkab keha vaikselt taanduma. Praeguseks on küll vist igasugune tähelepanuvajadus rahuldatud ja pigem häirib, kui kuskil rannas mingisugused joodikud näpuga näitavad ja midagi kõva häälega kommenteerima hakkavad(tavaliselt mingit ilast möla steroididest). Kindlasti on rahvast vaja rohkem valgustada kulturismiga seotud põhitõdedest, aga osad on surmani kindlad, et ilma keelatud aineteta ei ole võimalik midagi oma kehaga peale hakata ja see on kurb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 8:47 e.l. #227232matroxx
Membernjah kurb küll aga see steroidi jutt hakkab juba siis pihta kui natukenegi teistest lihast ja jõudu rohkem on:)
inimesed on nii veendunud et iga märgatav areng on just tänu keemiale.OH NEID RUMALAID
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 9:18 e.l. #227242Beljo
Membernjah kurb küll aga see steroidi jutt hakkab juba siis pihta kui natukenegi teistest lihast ja jõudu rohkem on:)inimesed on nii veendunud et iga märgatav areng on just tänu keemiale.OH NEID RUMALAID
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mitte ainult, nad arvavad et sööd, süstid, istud kodus ja ainult kasvad… Mingist trennist nad ei tea-.-
oktoober 14, 2009 at 9:41 e.l. #227246Wire
MemberJa mitte ainult, nad arvavad et sööd, süstid, istud kodus ja ainult kasvad… Mingist trennist nad ei tea-.-Jaa.. selliseid on.
Mäletan, et ema sõbranna kunagi pistis kisama, et võtan keemiat, kui sheikisin endale valgujooki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütlesin, et see on valk. kas valk on keemia.. tema: “jaa keemia… ema, su poeg võtab keemiat…..”. Ega ma ei viitsind enam midagi öelda, jõin rahulikult “keemiat” edasi ja ei teinud välja.Aga saali läksin, et saada vähe reljeefsemat keha. Nüüd on eesmärk muutunud ja tahan lihtsalt võimalikult palju kvaliteetset liha kondi ümber ehitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 10:25 e.l. #227265LaurL
MemberJaa.. selliseid on.Mäletan, et ema sõbranna kunagi pistis kisama, et võtan keemiat, kui sheikisin endale valgujooki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütlesin, et see on valk. kas valk on keemia.. tema: “jaa keemia… ema, su poeg võtab keemiat…..”. Ega ma ei viitsind enam midagi öelda, jõin rahulikult “keemiat” edasi ja ei teinud välja.Aga saali läksin, et saada vähe reljeefsemat keha. Nüüd on eesmärk muutunud ja tahan lihtsalt võimalikult palju kvaliteetset liha kondi ümber ehitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ema rääkis algul pm sama juttu, et mida ma joon nendest pulbritest ( Valku ) , et need ebatervislikud, aga siis ma tegin talle selgeks mida see puru sisaldab, rääkisn tallle veel selgeks millejaoks mul seda vaja on ja pärast seda teda enam ei ärritu , kui ma šheiki valmistan ja on sellega harjunud !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka siiamaani klassivennad kes ei ole avastanud oma jaoks mõne spordiala, vaid tõmbavad pärast kooli suitsu näitavad näpuga, et ma rikkun oma organismi ära.. jms Nad on pidanud seda mingiteks steroidideks ja muudeks taolisteks mürkideks. Samas nende Tubakasuitsud on palju hullemad tervisele kui minu kosutav valgujook!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga vale on hakata valesti arvama ja kohe näpuga näitama, kui tegelikult ise ei teagi midagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimesed kipuvad olema väga valel arvamusel! Nad kipuvad arvama : et kõik mis on puruna on kohe doping ja väga ebatervislik kehale!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 10:48 e.l. #227279rinaldo
MemberMul ema rääkis algul pm sama juttu, et mida ma joon nendest pulbritest ( Valku ) , et need ebatervislikud, aga siis ma tegin talle selgeks mida see puru sisaldab, rääkisn tallle veel selgeks millejaoks mul seda vaja on ja pärast seda teda enam ei ärritu , kui ma šheiki valmistan ja on sellega harjunud !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ka siiamaani klassivennad kes ei ole avastanud oma jaoks mõne spordiala, vaid tõmbavad pärast kooli suitsu näitavad näpuga, et ma rikkun oma organismi ära.. jms Nad on pidanud seda mingiteks steroidideks ja muudeks taolisteks mürkideks. Samas nende Tubakasuitsud on palju hullemad tervisele kui minu kosutav valgujook!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga vale on hakata valesti arvata ja kohe näpuga näitama, kui tegelikult ise ei teagi midagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimesed kipuvad olema väga valel arvamusel! Nad kipuvad arvama : et kõik mis on puruna on kohe doping ja väga ebatervislik kehale!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nii ongi: need kes tõmbavad suitsu on terved poisid-tüdrukud, šheigi tarbijad on aga surmalapsed.
oktoober 14, 2009 at 12:42 p.l. #227299emmimees
MemberMult ema küsib iga kord kas pean “neid asju” sisse sööma omale kui mingit uut purki näeb..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.