Mikk Raudsepp
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Mikk Raudsepp
- This topic has 560 replies, 95 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Mikk Raudsepp.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2012 at 2:19 p.l. #318988
vend vähk
ModeratorKus nüüd oskab laiskusest teaduslikult lauseid moodustada- Mõttetu oleks hakata kohe “lahmima”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2012 at 9:30 p.l. #319478Mikk Raudsepp
MemberTeen ikka vaikselt trenni kuid midagi on nagu puudu. See on see pürgimise tunne millegi poole. Kuna edasisi plaane veel ei ole, siis on ilma edasise eesmärgita imelik trenni teha. Mõnes mõttes on küll hea, et ei pea millegi peale mõtlema, vaid teen enda tavalist trenni, kuid see pole ikka see. Ei tea kas see on spordibakter mis hommikuse pudru sees on? Et kogu aeg peab millegagi võidu ajama, kas või enda varjuga.
Mõtlesin alguses hakata püüdma jõutõmbe 300kilogrammi. Selline korralik harju keskmine number, kõlbaks õlle kõrvale grillõhtul öelda küll kui küsitakse. Kuid ma kardan, et pean ennast pikemalt tagasi hoidma. Põlvi ja puusasid säästma. Tänagi peale ratta ringi tegin puusadele rulliga mudimist. Mul muidugi mingit spetsiaalset rulli ei ole, kuid saan käepäraste vahenditega asja aetud.
Teine idee oligi maha panna mingi eesmärk rattaga. Kuid seda on raske mõõta, vahel on kuskil inimesed ees, tuul jne.
Kui kellelgi on mingi huvitav spordipoolne idee, mis eesmärgi võiks püstitada, siis andke siin teada. Ootan huviga.
juuli 6, 2012 at 9:36 p.l. #319479Siim Kelner
MemberRückenbergi 100×104 üle teha, kui kondid kannatavad muidugi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2012 at 9:37 p.l. #319480Kristjan-Johannes Konsap
Member“Tulin ükskord maailmameistriks” sobiks ka grillõhtul piinliku vaikuse leevendamiseks hästi.
juuli 6, 2012 at 11:16 p.l. #319486htilga
MemberOled ju veel nii noor (juunior) ja panid juba meeste absoluudis täiega võimsalt. Nüüd pole muud kui tiim veel võimsamalt selja taha koguda ja tulevikus Mr. O koju ära tuua!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2012 at 6:54 e.l. #319491Ott Kiivikas
MemberMikk kõige reaalsem ja lähim eesmärk on juuniorite MM sel aastal detsembri kuu keskel, sinna on 5 kuud aega valmistuda ja võimalus viimast korda juunioritega madistada. Kevadise võistluse põhjal näitasid selgelt, et võid ka juuniorite raskekaalu kulturismis lavale minna ja seega ei kujuneks sellest ettevalmistusest ka sellist kadalippu nagu klassika jaoks.juuli 25, 2012 at 4:41 p.l. #320540Mikk Raudsepp
MemberTere!
Siim, kükki ei kannata eriti teha. Pole peale EM-i üle 130kg peale saanud panna. Need kordused tegin korraliku valuga ära.
Olen enda jaoks otsuse vastu võtnud, et sügisel lavale ei tule. Seega ka MM jääb ära. Aga miks siis nii? Põhjuseid on mitmeid, kuigi ma valmistudes ei mõtle neile ja ei blogi, ei tähenda, et kõik jookseb õlitatult. Nr üks on vaja keskenduda ülikooli lõpetamisele. Kuna alati jooksevad võistlused ja sess kokku. Kõige kiiremal, pingelisemal, raskemal ajal on vaja täita eelduseid ja teha töid. Sporti on aega teha terve elu, ennem peab hariduse hankima. Pooleli on Informaatika eriala Tallinna Tehnikaülikoolis. Hetkel on minu poolehoiu saanud programmeerimise suund, kuid valik on mõistagi lai. Kooli kõrvalt on vaja ka palju praktiseerida. Muidugi ei saa öelda, et neid kahte ei saa paralleelselt teha. Kuid mul on soodumus alati spordipool natuke üle võlli keerata, et saada parim võimalik tulemus. Siia juurde lisandub veel, et ma olen viimased kolm rahvusvahelist võistlust klassikalise kulturismi piiridesse pigistanud. Tavaliselt on see välja näinud 94kg-80kg minekut. Kõige pikem dieet oli 6 kuud.
Teine aspekt on üldine tervis. Siin all ma mõtlen erinevaid vigastusi. Kõige rohkem teevad muret põlved. Muidugi on teisi nipetnäpet asju veel, kuid mis siin ikka neid loendada ja halada. Sellepärast ma ei näegi mõtet kohe uuesti lammutama hakata.
Eelmise postituse juurde tulles käib mõte hetkel kahe valiku vahel. Jõutõmme 300kg või 1000m sõudmine (aega mõtlen veel). Nüüd kui kükki ei saa teha võiks panna rõhku teise massiharjutuse peale, kuid pean vaatama, et jällegi põlved sellega kannatada ei saa.
juuli 26, 2012 at 7:29 e.l. #320579vend vähk
ModeratorTere!
Siim, kükki ei kannata eriti teha. Pole peale EM-i üle 130kg peale saanud panna. Need kordused tegin korraliku valuga ära.
Olen enda jaoks otsuse vastu võtnud, et sügisel lavale ei tule. Seega ka MM jääb ära. Aga miks siis nii? Põhjuseid on mitmeid, kuigi ma valmistudes ei mõtle neile ja ei blogi, ei tähenda, et kõik jookseb õlitatult. Nr üks on vaja keskenduda ülikooli lõpetamisele. Kuna alati jooksevad võistlused ja sess kokku. Kõige kiiremal, pingelisemal, raskemal ajal on vaja täita eelduseid ja teha töid. Sporti on aega teha terve elu, ennem peab hariduse hankima. Pooleli on Informaatika eriala Tallinna Tehnikaülikoolis. Hetkel on minu poolehoiu saanud programmeerimise suund, kuid valik on mõistagi lai. Kooli kõrvalt on vaja ka palju praktiseerida. Muidugi ei saa öelda, et neid kahte ei saa paralleelselt teha. Kuid mul on soodumus alati spordipool natuke üle võlli keerata, et saada parim võimalik tulemus. Siia juurde lisandub veel, et ma olen viimased kolm rahvusvahelist võistlust klassikalise kulturismi piiridesse pigistanud. Tavaliselt on see välja näinud 94kg-80kg minekut. Kõige pikem dieet oli 6 kuud.
Teine aspekt on üldine tervis. Siin all ma mõtlen erinevaid vigastusi. Kõige rohkem teevad muret põlved. Muidugi on teisi nipetnäpet asju veel, kuid mis siin ikka neid loendada ja halada. Sellepärast ma ei näegi mõtet kohe uuesti lammutama hakata.
Eelmise postituse juurde tulles käib mõte hetkel kahe valiku vahel. Jõutõmme 300kg või 1000m sõudmine (aega mõtlen veel). Nüüd kui kükki ei saa teha võiks panna rõhku teise massiharjutuse peale, kuid pean vaatama, et jällegi põlved sellega kannatada ei saa.
Kurb, et sa sügisel ei võistle, aga samas kindlasti andsid selle avaldusega lootust ja motivatsiooni oma Eesti konkurentidele sügisel lavalaudadel maksimaalselt paugutada. Tervis ennekõike! Edu Mikule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2012 at 3:22 p.l. #320693Mikk Raudsepp
MemberKasutasin eile ära head ilma ja tegin oma kaherattalise sõbraga väikse tiiru.
Tavaline marsruut näeb välja Tallinnas Jürri, mööda Vana-Tartu mnt mööda. Kella panen käima peale Mõigut, kus lõppevad teeületused ja foorid ära.
Lõpus võiks tehasesse sisse murda. Kalevi tehases on ka kohe pood olemas.
Õhtuks midagi kerget. Kukkel, kana ja lehtsalati salat (suhkur, äädikas, hapukoor, jube hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Aeg: 40min
Km: 15,6
Keskmine kiirus: 23,6
AGV/HR: 152
Kcal: 613
Koos linna otsaga tuleb kuskil 20km ja 1h aeg.
juuli 27, 2012 at 3:41 p.l. #320694Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul on vist kõht väga tühi hetkel, aga see paistab päris hea.
Mis kukkel see on, käsitöö?
Ja lehtsalati salatis on ainult lehtsalat? Hardcore…
Suhkur läheks mul otse kintsudesse, aga äädika võiks isegi kasutusele võtta…
juuli 27, 2012 at 3:52 p.l. #320696Mikk Raudsepp
MemberMul on vist kõht väga tühi hetkel, aga see paistab päris hea.
Mis kukkel see on, käsitöö?
Ja lehtsalati salatis on ainult lehtsalat? Hardcore…
Suhkur läheks mul otse kintsudesse, aga äädika võiks isegi kasutusele võtta…
Jah, Vändra Leiva kukkel “Nukits”.
Ainult lehtsalat ei ole hardcore, see on päris hea, usu mind. Äädikat pane hästi vähe, selle portsu peale läheb umbes pool korki.
juuli 27, 2012 at 5:20 p.l. #320702Sarge
MemberIse olen teinud: suhkur + äädikas + lehtsalat + vesi. Ülihea.
juuli 27, 2012 at 7:37 p.l. #320712Kristjan-Johannes Konsap
Sina söö seapekki ja suhkrut. Ega salatiga juurde ei võta.
juuli 28, 2012 at 7:20 e.l. #320732Mikk Raudsepp
Vesi?
Minuarust jääb see salati isegi vedel, kuna lehtsalatist tuleb omakorda vett.
august 3, 2012 at 5:52 p.l. #321156Mikk Raudsepp
MemberEile otsustasin jällegi rattaringi kasuks. Ilm oli super, tuult ei olnud, päike paistis, mida veel elult tahta.
Mõtlesin, et teen tavapärase marsuudi, kuid Jürri jõudes võtsin sõbra kampa ja tegin natuke pikemalt. Koos linna otsaga tuli 40km. kahekesti koos sõitsime kergelt, üksi raskemalt.
Aeg: 01:46
AVG HR: 133
KCAL: 1257
AVG speed: 20,8
Ei midagi ulmelist, õhtul jäin juba hiljapeale.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.