Mikk Raudsepp
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Mikk Raudsepp
- This topic has 560 replies, 95 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Mikk Raudsepp.
-
AutorPostitused
-
august 25, 2010 at 2:22 p.l. #274122
Ott Kiivikas
Memberaugust 25, 2010 at 2:24 p.l. #274123Ott Kiivikas
Memberaugust 25, 2010 at 4:16 p.l. #274127taliindrek
MemberVäga tubli töö!
august 26, 2010 at 4:31 e.l. #274157younger
MemberJalad võtaks küll omale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2010 at 6:28 e.l. #274167inside14
MemberJalad on jah kadestusväärsed. Väga hea geneetika antud.
august 26, 2010 at 6:35 e.l. #274168vend vähk
ModeratorPoiss nagu ponks!
Püüdke mõned pildid teha ka parema valgusega. See alaliidu peakorteri valgus on suhteliselt hall.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2010 at 7:46 e.l. #274174Ott Kiivikas
MemberSee on jah päevavalgus, mis pilti ei ilusta, pigem vastupidi, kuid kui selle valguse all näed vormis välja, siis juba lavavalguses super. Iga mees kes siin pildistamas on käinud teab seda omast käest – lihtsalt ajaresurrssi silmas pidades on mull lihtsam inimesi siia kutsuda, kui kuskil saalis eraldi pildistamas käia.
august 26, 2010 at 8:11 e.l. #274177Janika Aavamägi
MemberEks päevavalguses pildistamine võib mõnele sportlasele valel ajal väga põhjatõmbavana mõjuda küll aga jah, kui juba päevavalguses joonistub, siis on laval oodata head lõpptulemust ja kui arvestada ka veel seda, et võistlusteni jäänud 3 kuud ja lisakski veel. Kõik tundub olevat õige. Mikk töötab korralikult!
september 5, 2010 at 5:34 p.l. #275236Mikk Raudsepp
MemberNüüdseks on juba foorumi külastajatele ära seletatud, miks Fasti teemad siin ilutsevad, nii et ma asun kohe asja kallale.
Nimi: Mikk Raudsepp
Vanus: 20.a
Sünniaasta: 15.11.1989
Pikkus: 178 cm
Koduklubi: Reval Sport
Postitused:
1)…
Lisandid:
Fast Muscle+, Fast Dextro, Fast Pump+, Fast Burner, Fast Joint+, Olimp vitamiinid.

Saavutused:
-3.koht MM-il juuniorite avatud klassikalise kulturismi kategoorias (2009.a).
-3x Eesti juuniorite absoluutne meister (2007.a,2008.a,2009.a).
-Juuniorite absoluutne meister Eesti karikavõistlustel (2008.a).

Kuidas minust kehaehitaja sai
Panen alguses mõned read kirja enda noorusest, mis juba nüüd on nagu vanad pleekinud ajalehe pildid mälusoppides. Pärit olen Tartu lähedalt Mellistest. Tagasi vaadates arvan, et kui seal oleks olnud mingisugunegi aktiivne spordirühm, siis harrastaks ma arvatavasti just seda spordiala. Umbes Viimasel kuul ennem ümberasumist Tallinnasse hakkasin jõusaalis käima, et klassikalist tõstmist harrastada. Kuid selle ajaga ei jõudnud pisik nii sügavale tungida, et ma seda Tallinnas edasi oleksin teinud. Kuid ma arvan, et mingit rolli minu füüsises mängib kindlasti see, et ma olen suure koormusega füüsilist tööd teinud. Ajast natuke edasi, siis kuskil 14 aastaselt hakkasin triki rulluiskudega sõitma. Loomuse poolest pühendan ma alati ennast saja protsendiliselt. Nii jäigi esimene suvi 5 päeva vahele, kui ma ei pannud endale rattaid alla ja ei läinud rampi veerema. Kokku tegelesin rullitamisega kolm pool aastat. Kuna siis sai sellisesse uhkesse kooli nagu Jüri Gümnaasium mindud. Kui ma 1.septembril nina kooli pistsin ning uue kooli lõhna ninasõõrmetes tundsin, siis oli pettumus suur, kuna spordikompleks polnud veel valmis. Kuid peale jõuluvaheaega 2007.a, ma olin siis 10-ndas klassis, sai jalg uhiuude jõusaali tõstetud. Sinna läksin ma suuremalt jaolt oma venna pärast, kes vedas mind vahepeal endaga kaasa kangi sikutama, sealt ka esialgne huvi.

Alguses nagu ikka, sai kaks nädalat oma peaga treenitud. Siis juba fitness.ee-st kolmeks jaotatud kava. Halb oli ainult see, et puudus treener, kes oleks võinud paar head õpetussõna jagada. Samal aasta suvel hakkasin Zelluloosi jõusaalis käima, ning seal heitis mulle silma peale Richard Lant. Kellel tuli selline utoopiline mõte, et ma võiksin kulturismi võistlustele minna. Ma mäletan täpselt, et umbes kuuke ennem seda mõtlesin, et ma pean vähemalt oma viis aastat trenni tegema, et kuskile võistlema minna. Siis ma veel ei teadnud kas rammumees, kulturism või hoopis klassikalist tõstmist. Ei teadnud ma, et kulturismis on erinevad kategooriad ega midagi. Richard, kui vana Oti õpilane valis Meistri numbri ning nii ma läksingi Revalisse ennast Otile näitama. Kohe pandi priskete põskedega poiss pekki põletama ja juba 2,5 kuu pärast eksponeerisin oma keha Salme kultuurikeskuse lavalaudadel, tuues koju esimese kulturismitandrilt saadud sillerdava medali.

Nüüd kui sissejuhatav osaga peaks olema kõik tulevad järgmised postitused juba treeninguteemalised.
Kui kellegil on küsimusi siis ärge hoitke neid endile.
september 5, 2010 at 6:48 p.l. #275241Ott Kiivikas
MemberHea sissejuhatus, ma saan siin enamuse inimeste, keda juba mõnda aega tean – tausta teada….
??:”> Pane ka oma toitumine ja trenn detailselt siia välja, siis saab aru kuidas ja kuhu sa liigud, muidugi kui aega saad.september 5, 2010 at 7:19 p.l. #275246Mikk Raudsepp
MemberPane ka oma toitumine ja trenn detailselt siia välja, siis saab aru kuidas ja kuhu sa liigud, muidugi kui aega saad.Ikka jah, lihtsalt ei tahtnud esimese korraga kohe romaani kirjutada
??:”>.september 8, 2010 at 9:52 e.l. #275528Mikk Raudsepp
MemberVaime treenitus
Iga spordiala alus on vaimne vastupidavus. Kindlasti olete tähele pannud, et juba kehalise tundide ajal mingi suvalise harjutuse juures osad püüavad, teised mitte, mingi osa võtab pallimängu kirglikult, teised mitte. Inimese iseloom tuleb ennem geneetilisi eeldusi, kuna ma arvan, et Eesti siseselt saab võistelda pea igas alas, ilma et peaks olema mingeid geneetilisi eeldusi. On vaja kolosaalset töötahet. Seda sellepärast, et tegelik elu ei ole Teleturu reklaam, kus kõik tuleb kergelt ja kiiresti. Nüüd peab seal pilvepiirilt kuidagi turvaliselt alla saama ja aru saama, et reaalsus on see, et kõik tuleb raskelt ja aeglaselt. Sellega peab arvestama, kuna tavaliselt minnakse trenni ja mõeldakse ennem valmis ära, et ma kuu aja pärast olen hiiglaslike biitsepsitega, mis ei mahu enam mu särki ära. Kui kuu aja pärast seda tulemust sillerdavast peeglist ei näha, siis ollakse juba pettunud. Püstitage eesmärk ning reaalne kuupäev, kuna te selle vägitükiga võiksite hakkama saada. Alati on hea püstitada eesmärke, kuna nende täitumisel saab emotsionaalset rahuldust ja võib endale väikse õlapatsutuse teha. Mina teen näiteks nii: Väiksem eesmärk on mikrotsüklis rohkem tõsta (kindlad numbrid, nt: eelmisel korral kükkisin 180kgx5 siis järgmisel korral ajaks taga 185kgx5), makrotsükli lõpuks on võistlus, milleks valmistun. Seal panen paika mingi koha mida ma tahan saavutada. Muidugi ennem seeriat ajad ennast üle vindi mõttega: “Ma saan Colemaniks, ma võidan…., ma tõstan… ARRGHGHGHGHGHGH… jne). Need on sellised pilvepiiripealsed mõtted, mis aitavad selle viimase kokkutõmbe müofibrillidest kätte saada.
Jätkub…
Ma räägin alustuseks natuke üldisematest asjadest ja üritan minna vaikselt spetsiifilisemaks. Kui keegi tahab midagi päris elus küsida ja näeb mind koolis, trennis siis ärgu kartku ligi astuda. Revalis on treener nüüd ka vist ainult kaks korda nädalad ja ma arvan, et hüva nõu on vaja.
september 8, 2010 at 12:27 p.l. #275541VeikoKriisk
MemberVaime treenitusIga spordiala alus on vaimne vastupidavus. Kindlasti olete tähele pannud, et juba kehalise tundide ajal mingi suvalise harjutuse juures osad püüavad, teised mitte, mingi osa võtab pallimängu kirglikult, teised mitte. Inimese iseloom tuleb ennem geneetilisi eeldusi, kuna ma arvan, et Eesti siseselt saab võistelda pea igas alas, ilma et peaks olema mingeid geneetilisi eeldusi. On vaja kolosaalset töötahet. Seda sellepärast, et tegelik elu ei ole Teleturu reklaam, kus kõik tuleb kergelt ja kiiresti. Nüüd peab seal pilvepiirilt kuidagi turvaliselt alla saama ja aru saama, et reaalsus on see, et kõik tuleb raskelt ja aeglaselt. Sellega peab arvestama, kuna tavaliselt minnakse trenni ja mõeldakse ennem valmis ära, et ma kuu aja pärast olen hiiglaslike biitsepsitega, mis ei mahu enam mu särki ära. Kui kuu aja pärast seda tulemust sillerdavast peeglist ei näha, siis ollakse juba pettunud. Püstitage eesmärk ning reaalne kuupäev, kuna te selle vägitükiga võiksite hakkama saada. Alati on hea püstitada eesmärke, kuna nende täitumisel saab emotsionaalset rahuldust ja võib endale väikse õlapatsutuse teha. Mina teen näiteks nii: Väiksem eesmärk on mikrotsüklis rohkem tõsta (kindlad numbrid, nt: eelmisel korral kükkisin 180kgx5 siis järgmisel korral ajaks taga 185kgx5), makrotsükli lõpuks on võistlus, milleks valmistun. Seal panen paika mingi koha mida ma tahan saavutada. Muidugi ennem seeriat ajad ennast üle vindi mõttega: “Ma saan Colemaniks, ma võidan…., ma tõstan… ARRGHGHGHGHGHGH… jne). Need on sellised pilvepiiripealsed mõtted, mis aitavad selle viimase kokkutõmbe müofibrillidest kätte saada.
Jätkub…
Ma räägin alustuseks natuke üldisematest asjadest ja üritan minna vaikselt spetsiifilisemaks. Kui keegi tahab midagi päris elus küsida ja näeb mind koolis, trennis siis ärgu kartku ligi astuda. Revalis on treener nüüd ka vist ainult kaks korda nädalad ja ma arvan, et hüva nõu on vaja.
Väga hästi öeldud….edu ettevalmistusel.
september 8, 2010 at 12:52 p.l. #275545