Miiiksss ma ei kasva ! :S
- This topic has 54 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
kukekarjus.
-
AutorPostitused
-
detsember 23, 2009 at 10:03 e.l. #244793
Tarantula
Memberaga siis tellin endale ikka korraliku toitumiskava kui saan raha
detsember 23, 2009 at 10:04 e.l. #244795hehee
Memberaga siis tellin endale ikka korraliku toitumiskava kui saan rahaVeart mõte! Ning ära siis kava saades kuu aja pärast ära väsi, vaid suhtle oma treeneriga pidevalt!
detsember 23, 2009 at 10:06 e.l. #244799rinaldo
MemberSöömine ei pruugi ainus viga olla, keegi ei oska sulle paremat nõud muidugi anda, kui sa pole enda toitumist, trenninguid ja enda kohta rohkem informatsiooni andnud. Oleksid võinud enne teema tegemist mõelda üldse mida kirjutada, mitte lihtsalt meeleheitest kirjutada, et miks ma ei kasva.Kes ei söö, see ei kasva. Trenn on ka oluline lihaste kasvatamiseks jah, ja puhkus ka, aga ilma söögita ei realiseeri tehtud rasket tööd.
aga siis tellin endale ikka korraliku toitumiskava kui saan rahaHea mõte!
detsember 23, 2009 at 10:12 e.l. #244802zwen
MemberSa alles 16 aastane. Kannata. Sinuvanuselt võisin ma ka kõike sisse ajada ja kaalu ei tulnud absoluutselt. Olin 55kg. Alles keskooli lõpuklassis võtsin korralikult juurde.
Enne tuli ka muidugi kaalju juurde, paari aastaga oma 10kg (16a-18a) aga 12klassis võtsin 7 kuuga 13 kilo juurde (söödud sai muidugi kõvasti).
Niiet ära muretse, tee trenni, söö ja puhka, küll tuleb.
detsember 23, 2009 at 10:34 e.l. #244809emmimees
MemberKuigi sarnaseid teemasid tekib siia nädalas mitu, ma sind rullnokaks sõimama ei hakka. Sa vist pole varem foorumeid aktiivselt kasutanud, eks?
Võta ette OTSING ja kirjuta sinna erinevaid märksõnu, eraldi katsetades muidugi: mass, söömine, toitumine. Ma kasutaks ka teisi otsingu võimalusi ja otsiks fraase: +miks +kasva ; +palju +sööma jnejne …vasteid tuleb kui murdu!!
Pole sul nii noorelt mingit toitumiskava vaja, peaasi, et enamvähem aru saad, mida sa sisse sööd omale ja söö palju lihtsalt!
detsember 23, 2009 at 10:37 e.l. #244811Jarmo Oberst
MemberKuigi sarnaseid teemasid tekib siia nädalas mitu, ma sind rullnokaks sõimama ei hakka. Sa vist pole varem foorumeid aktiivselt kasutanud, eks?Võta ette OTSING ja kirjuta sinna erinevaid märksõnu, eraldi katsetades muidugi: mass, söömine, toitumine. Ma kasutaks ka teisi otsingu võimalusi ja otsiks fraase: +miks +kasva ; +palju +sööma jnejne …vasteid tuleb kui murdu!!
Pole sul nii noorelt mingit toitumiskava vaja, peaasi, et enamvähem aru saad, mida sa sisse sööd omale ja söö palju lihtsalt!
Tahaks põhjendust, et miks nii noorelt pole mingit toitumiskava vaja ? Ise väidaksin vastupidist.
detsember 23, 2009 at 10:38 e.l. #244813ants16
MemberSÖÖ KOGUAEG LIHA MUNA JUUSTU KANALIHA LÕHET HAPUKOORT KOHUPIIMA KARTULEID RIISI JOO PIIMA jne.
Tean üht sõpra kes 3a jõukas käind aga surub 65 rinnalt. 2a pole arenenud ja põhjuseks on see, et hommikul sööb paar võileiba, koolis sööb umbes pool sellest portsionist mida on vaja kasvamiseks, õhtul nosib mingeid wrape ja ise on veel ektomorf ning siis imestab et ei kasva.
detsember 23, 2009 at 10:38 e.l. #244814Anonüümne
GuestMh…ise hakkasin septemris jõusaalis käima (olen 17 ja enne pole jõusaaliga kokku puutunud)…kaalusin augustis 77 kilo (aastaga võtsin juurde 1kg). Praegu kaalun 83 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söön nii enam vähem…mingi 5 korda päevas. Toitumiskava mul pole, aga üritan valida võimalikult valgurikkaid toite. Välimuses on muutunud niipalju, et lihaste kontuurid on rohkem nähtavale tulnud (Eriti jalad ja käed/õlad). See on see algaja asi. Kui sul enam kaalu juurde ei tule, siis telli toitumiskava, tee trenni ja puhka. Küll sa kasvama hakkad!detsember 23, 2009 at 10:41 e.l. #244815Jarmo Oberst
MemberKui sul enam kaalu juurde ei tule, siis telli toitumiskava, tee trenni ja puhka. Küll sa kasvama hakkad!Loe mida ta kirjutas :
Ma söön nagu siga aga ikka mitte midagi .detsember 23, 2009 at 10:55 e.l. #244831Anonüümne
GuestLoe mida ta kirjutas :Kui ta sööb nagu siga, siis peakski ju toitumiskava tellima…Kui sa sööd nagu siga, siis ma imestan, et sa veel siga ei ole.
detsember 23, 2009 at 10:58 e.l. #244836Jarmo Oberst
MemberKui ta sööb nagu siga, siis peakski ju toitumiskava tellima…Kui sa sööd nagu siga, siis ma imestan, et sa veel siga ei ole.No toitumiskava tellimine ongi ainuõige otsus. Ma ei tea miks siin mõned püüavad väita, et 16 aastaselt pole veel toitumiskava vaja.
detsember 23, 2009 at 11:00 e.l. #244838Anonüümne
GuestNo toitumiskava tellimine ongi ainuõige otsus. Ma ei tea miks siin mõned püüavad väita, et 16 aastaselt pole veel toitumiskava vaja.Selle kohta võiks öelda, et tahta võib palju aga kõike ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui toitumiskava ei ole, siis on ka (üldjuhul) hea. Aga kui toitumiskava on, siis on lihtsalt veel parem
detsember 23, 2009 at 11:23 e.l. #244845emmimees
MemberTahaks põhjendust, et miks nii noorelt pole mingit toitumiskava vaja ? Ise väidaksin vastupidist.Ma saan aru kui inimene on ülekaalus ja teadmised toitumisest pole parimad, siis võiks olla kava. Aga kui tegu on noore inimesega ja tahab kaalus juurde võtta, siis krt võtaks, las sööb lihtsalt palju, tehku vaid selgeks see, mis toit mida sisaldab, mitte ei sööks ainult kartult kilodeviisi …või ainult mune. Kui tal pole mingeid võistlemis eesmärke, siis pole vaja nii täpselt toiduaineid kaaluda, las SÖÖB JA KASVAB! Selline on mu arvamus ja jään selle juurde.
detsember 23, 2009 at 11:29 e.l. #244849raino6
MemberMa saan aru kui inimene on ülekaalus ja teadmised toitumisest pole parimad, siis võiks olla kava. Aga kui tegu on noore inimesega ja tahab kaalus juurde võtta, siis krt võtaks, las sööb lihtsalt palju, tehku vaid selgeks see, mis toit mida sisaldab, mitte ei sööks ainult kartult kilodeviisi …või ainult mune. Kui tal pole mingeid võistlemis eesmärke, siis pole vaja nii täpselt toiduaineid kaaluda, las SÖÖB JA KASVAB! Selline on mu arvamus ja jään selle juurde.Kusjuures mina olin 16 kui omale toitumiskava hankisin. Olin samamoodi loomult kõhn. Vaja teda on nagunii, vahet pole, kas tahad kaalus alla või juurde võtta. Loomulikult kõhna inimene ei pruugi niisama palju süües üldse juurde võtta, selleks on vaja kindlaid aineid kindlates kogustes. Ülesöömine lõpeb sellega, et keha kulutab lisaenergiat liigse toidu seedimisele ning kasutegur on null. Seega on kaks varianti – ennast ise harida ja see kava ise kokku panna, seejärel igaks-juhuks ka mõnele teadjale mehele ette näidata, või siis tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 11:39 e.l. #244852ROtter
MemberÜlesöömine lõpeb sellega, et keha kulutab lisaenergiat liigse toidu seedimisele ning kasutegur on null.Ja kuidas siis ülekaalulised inimesed tekivad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.