Mihkel Vaino BLOGI
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Mihkel Vaino BLOGI
- This topic has 81 replies, 18 voices, and was last updated 9 years, 5 months tagasi by
Tulimadu78.
-
AutorPostitused
-
oktoober 18, 2014 at 1:14 e.l. #372294
mihkelvaino
Memberoktoober 18, 2014 at 4:33 e.l. #372296mihkelvaino
Memberoktoober 18, 2014 at 6:30 e.l. #372299Ott Kiivikas
MemberSul juba tähistamiseks vein ka shakeris valmis….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ilm Tallinnas on vaikne ja rahulik , seega sõit “kaugelt maalt” peaks kujunema mitte väga vaevaliseks. Mees seitsme mäe ja meretagant…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2014 at 6:47 e.l. #372301Looduses6ber
MemberSoovin edu! (:
oktoober 18, 2014 at 7:20 e.l. #37230347
MemberVäga kaasahaarav blogi ning mees, kes ei häbene oma varasemaid vigu tunnistada, ei vääri kindlasti hukkamõistu. Kõik eksivad.
Palju edu võistlusteks!
oktoober 18, 2014 at 9:35 e.l. #372312mihkelvaino
MemberNo mis seal ikka, sai ära mõõdetud/kaalutud… Eile sai tehtud veidike liiga palju poseerimist, jala triibud olid natuke tuhmunud. Muidu esimese korra kohta usun et võib vormiga rahule jääda usun. Nagu ma eelnevalt kirjutasin siis see maksimaalse vormi realiseerimine see tahab ka kogemust saada ja rohkem keha tundmist. Seekord on kõik uus mulle. Aga siiski tegin seekord enda parima mis teha sain et olla top vormis. Ju näis mis pilt see lavalt paistab usun et okei.
Muidu saal on suhteliselt väike, valgus tundus tasemel. Õhkond tundus hommikul positiivne et teha hea show ja ennast laval hästi tunda. Vabakava tuleb nagu tuleb, muusikasse ei jookse aga see polnudki eesmärk:)
Laadimist ei ole teinud, just tunnikese eest sõin 200gr munavalgeid, 50gr kaerahelbeid, natuke oli lisatud rosinaid ja mett. Ega rohkem ei söögi, natuke riisikettaid meega veel enne etendust, et laval tugev olla ja nö vastu pidada.
Ega muud polegi öelda, tulge kohale ja ehk ei pea pettuma.
oktoober 19, 2014 at 8:39 p.l. #372455mihkelvaino
Memberoktoober 20, 2014 at 6:15 e.l. #372473alfu
MemberÕnnesoovid Pronksi puhul ! Blogist olen lugenud, et paikned küll Soomes aga tekkis huvi ajakirja vastu mis sul viimases postituses jäädvustatud on. Oskad sina või keegi teine äkki öelda, kas Eestist kusagil ka taolist ajakirja õnnestuks osta/tellida ?
oktoober 20, 2014 at 9:12 p.l. #372545mihkelvaino
MemberÕnnesoovid Pronksi puhul ! Blogist olen lugenud, et paikned küll Soomes aga tekkis huvi ajakirja vastu mis sul viimases postituses jäädvustatud on. Oskad sina või keegi teine äkki öelda, kas Eestist kusagil ka taolist ajakirja õnnestuks osta/tellida ?
Eestis seda MD ajakirja ei tohiks müügil olla, mul on see laenatud jõusaalist seal vedeleb neid iga nurga peal keegi suurt tähelepanu ei pööra. Flex peaks kusil supermarketites müügil olema vähemalt mõni aasta tagasi oli. Ega suurt nendes lugemist ei ole aga midagi ikka olen leidnud igast ühest…
oktoober 21, 2014 at 5:55 e.l. #372548Ott Kiivikas
MemberMihkel tegime sulle Islandile ka ülesandmise ära Põhjamaade MV. Lihtsalt et sa teaksid ise piletite ja öömajaga edasi tegeleda.
Tervitan
oktoober 21, 2014 at 8:48 p.l. #372607mihkelvaino
Member+2…
Kaks tõsisemat jõusaali trennipäeva seljataga ja kaal on +2kg..
Tegelikult vaadata visuaalset pilti siis laupäeva õhtune kerge uimastite/paharettide manustamine tõi lihastesse värskuse tagasi. Pean silmas süsivesikuid. Eile ja täna tegin raskemad trennid kui võrrelda viimase 3 dieedi nädalaga. Totaalselt igatsesin raskusi taga, kui võrrelda max jõunäitajatega siis olid mõlemad trennid võimlemised aga siiski tunne oli hea ja tugev. Mina ei saa muudmoodi treenida ja sellest kõigest naudingut saada kui mitte raskelt treenides…
Islandi võistlusele ma siiski ei sõida kuna piletid on ebareaalselt kallid. Ma nii ligikaudu arvutasin ca 1000euriga peaks arvestama… Veidike liiga palju lisaks veel töölt ka puuduma… Sellise summa eest saan detsembris mmile sõita ja veel nädalakese enne jõule hispaaniasse puhkusele jääda. Eks see mu plaan ongi kui nüüd plaanidest rääkimiseks läks. Plaan on teha mmiks enda tippvorm, selleks ca miinus 1,5-2kg võrreldes eestikate kaaluga minna. Teeb ära ilusti, nüüd tõstan raskusi trennis, kui vaja siis aeroobse mahtu ja loomulikult rasvade osakaalu menüüs. Peale trenni natuke testin vitargot koos isolaadiga.
Kui mmist veel rääkida siis kui õnnestub max teravus kätte saada siis usun, et viimaseks ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei aitab tänaseks. Ikka ootan emv võrdluspilte, st ametlikku galleriid. No kaua võib aega võtta, isegi soomlased on sellesuhtes meist peajagu üle, ala pea kohe olid korralikud pro pildid netis üleval.
Lõppu paar lavatagust pilti ja pilt peale tänast aeroobset.
oktoober 21, 2014 at 8:56 p.l. #372608mihkelvaino
MemberVäike klipp tänasest seljatrennist…
#hammerstrenght#back#strong#mayors
oktoober 22, 2014 at 8:17 p.l. #372645mihkelvaino
MemberVahepeal enne emv sissekannent postitan mõned pildid väiksest sessioonist mis natuke aega tagasi sai tehtud. Endiselt ootan pilte ja korralikke videosid ka võrdlusraudinst ja vabakavast aga mul on tunne et viimaseid ma jäängi ootama.
Igatahes nüüd ei ole blogi pealkiri teekond emvle vaid road to spain
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100% lukku ei löö veel seda aga suuna selles suunas võtan vaikselt. Üle 6 nädala aega, piisavalt et paljusid asju parandada (poseerimine, vorm jne).
Ju näis…
oktoober 23, 2014 at 12:33 e.l. #372647Mad Moments Media
MemberKui fotod on pildistatud raw formaadis mitte jpg siis läheb nende töötlemisega aega. Eriti kui veel on erineva valgusega, erineva white balance’ga fotod jne siis tuleb ühekaupa need töödelda et neist asja saaks. Tavalised kehva kvaliteediga jpg formaadis netipildid saaks muidugi kiiresti üles laadida aga kas topelt tööl oleks mõtet. Kulturismivõistluse pildistamine on tegelikult suht keeruline kui tahta head tulemust. Kui vaadata siis enamus galeriisid on kõik punased, ka Mr O galeriisid vaadates kohati. Kui pildid arvutisse saab siis alles põhiline töö hakkab. Ma ei tea kuidas siin lehel ja fotograafidel aga enamasti tehakse seda sellel alal puhtalt entusiasmist ja oma vabast ajast ja peale makstes. Kas keegi on kunagi oma võistluspiltide eest midagi kellelegi maksnud?
Ma ise ei olnud kohal ja ei teinud ka seega ühtegi pilti aga võibolla kevadel Tartus saab midagi salvestada. Lihtsalt veidi tausta fotonduse kohta.
oktoober 23, 2014 at 4:03 p.l. #372670mihkelvaino
Member“pump is most satisfied feeling what you can get in the gym” kõigile kulturismi fännidele on teada kes sedasi ütles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli mulgi lõpuks korralik pump tunne kätes, nimelt oli kätepäev. Triitseps ja biitseps. Raskustega võib rahule jääda, enesetunne väga hea. Hetkel lõpetan trenni aeroobsega, mõtlesin et panen mõned read siia kirja…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See nädal on läinud tööd ja trenni tehes, väga kiiresti. Homme plaanin raskemat jalga teha. Mõttes on 180kg kükk. Kui õnnestub 5-6x teha siis saab rahumeeli öelda et jalamass mis dieedi alguses oli on säilinud. No eks dieediga midagi ikka on kaotsi läinud. Igaljuhul saan mina sellega olukorda hinnata. Eks see mis on lihase andnud ei võta seda ära! Seda põhimõtet peaksid paljud jälgima, eriti need kelle jaoks eksisteerivad reljeef ja massiharjutused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> heh lol.Natuke muud ka siia, nimelt täna nägin 1961 aasta “natside rahvaautot” ehk lihtsalt põrnikat. Täis orginaal, päris uhke pill
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> soomes näeb natuke rohkem selliseid klassikuid kui kodumaal.Lõppu pilt “abimehest” või siis toidulisandist nagu Rükenberg selle kohta nimetas. Ka minul on see asendamatu abimees. Too on veel üli hea maitsega, soovitan aga MÕÕDUKAS koguses!))
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.