Midagi valgurikast, mida grillida?
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Midagi valgurikast, mida grillida?
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2006 at 5:30 e.l. #7596
olll111
MemberGrillimis hooaeg on juba täies hoos ja kuna grillitakse ju reeglina õhtul, olen mina oma kaks esimest grillipidu mööda saatnud kohupiimaga(mis on muidugi väga hea, aga tahaks ikka kaa seal grilli ääres tulega mässata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Siit minu üleskutse inimestele, et jagage palun minuga oma huvitavaid retsepte, mida siis teie tulepeal kärsatate… Ise kavatsen see nv kanafilee marinaadi panna aga selleks pean kõigepealt mõne hea marinaadi otsima(kes teab, siis oleks väga tänulik
) Ja igasuguseid salateid(vähekaloreid) võiks ka postitada(mulle endale meeldib väga kodujuustu-tomati-kurgisalat, kui veel tilli ka panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Või kui keegi teab mingit toodet(grillvorst vms), mis on üllatavalt heade näitajatega(palju valku ja vähe rasva… mis on muidugi grillvorsti puhul vähe usutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) siis võiks sellest ka teada anda.Oi nüüd tuli pikk jutt ja palju sulge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ühesõnaga tahaks tead mida õhtul grillida, ilma et peaks muretsema, et hommikul kõhupeal pekk võdiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2006 at 6:29 e.l. #82321zwen
MemberKanafileed.
mai 5, 2006 at 6:31 e.l. #82322nielsek
MemberGrillida tuleb ikka liha, mitte “lihatooteid”
. Ise pean parimaks lõhe/forell’i. Kalkunit (nii rinda/kintsu) on ka viimasel ajal vabalt ja odavalt saadaval. Valmist 1x kastmed (ca. 13kr) on ka pärsi normaalsed, kuigi grilliõli tundub siiani parim lahendus (kui just marinaadi ei viitsi enne teha).mai 5, 2006 at 7:05 e.l. #82408Andreaz
MemberGrillimis hooaeg on juba täies hoos ja kuna grillitakse ju reeglina õhtul, olen mina oma kaks esimest grillipidu mööda saatnud kohupiimaga(mis on muidugi väga hea, aga tahaks ikka kaa seal grilli ääres tulega mässata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Siit minu üleskutse inimestele, et jagage palun minuga oma huvitavaid retsepte, mida siis teie tulepeal kärsatate… Ise kavatsen see nv kanafilee marinaadi panna aga selleks pean kõigepealt mõne hea marinaadi otsima(kes teab, siis oleks väga tänulik
) Ja igasuguseid salateid(vähekaloreid) võiks ka postitada(mulle endale meeldib väga kodujuustu-tomati-kurgisalat, kui veel tilli ka panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Või kui keegi teab mingit toodet(grillvorst vms), mis on üllatavalt heade näitajatega(palju valku ja vähe rasva… mis on muidugi grillvorsti puhul vähe usutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) siis võiks sellest ka teada anda.Oi nüüd tuli pikk jutt ja palju sulge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ühesõnaga tahaks tead mida õhtul grillida, ilma et peaks muretsema, et hommikul kõhupeal pekk võdiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eelmine suvi kui teised grillisid seakaela karbonaadi ostsin mina kuiva puhta tailiha-loomaliha(vasikaliha) või noorlooma punast liha. muidugi kanafilee ja rinna võid ka võtta veel parem kui miski kastme või marinaadi teed ketsupis näiteks-sellest ei tea ma midagi, veel on hea kalu näiteks latikat grillida ju. aa ja jäneseliha oli ka jube hea kuiv ja trevislik aga pidi jube kaua grillima muidu oli kõva ja sitke. siis sinna kõrvale miski salat näiteks tomat+kurk toorsalat lõikuda+till…
mai 5, 2006 at 8:41 e.l. #82417BULDOOSER
MemberKas te kõik valmistute võistlusteks või miks normaalne liha teile ei sobi? Kahju teist , kes te peate kohupiima mugima , siis kui teised liha söövad, sööge tõesti siis parem kala.
mai 5, 2006 at 9:18 e.l. #82420olll111
MemberKas te kõik valmistute võistlusteks või miks normaalne liha teile ei sobi? Kahju teist , kes te peate kohupiima mugima , siis kui teised liha söövad, sööge tõesti siis parem kala.Liha sobib vägagi… ootangi siia retsepte kuidas valmistada erinevat sorti liha, alternatiiviks poelettidel olevatele grillvorstidele, mida tavatarbija reeglina väga armastab, kuid millest tavaliselt 1/3 on rasv ja ülejäänud 2/3 mingi sodi(kondipuru, nahk ja karvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
). Mina pean oma ainevahetuse juures sellist einet(eriti veel õhtul) ilmselgeks liialdamiseks.mai 5, 2006 at 9:24 e.l. #82422Raivo Piiber
Memberlink, seal rikkalikult retsepte!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.