Midagi ise teha enne ja pärast trenni söömiseks?
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Midagi ise teha enne ja pärast trenni söömiseks?
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
LiisA-L.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2013 at 6:47 p.l. #24664
Jooksualustaja
MemberKolmel korral nädalas siis tund korvpalli ja siis kohe 2 tundi jõusaali otsa. Mõtlesin, et võiks kodus ise midagi valmis teha, et enne trenni energiaks süüa, või siis pärast trenni taastumiseks? Mis te arvate? Näiteks kodutehtud lihapirukad tavalise pärmtaigna ja liha-muna seguga, enne trenni sisse on normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> VÕi siis näiteks kodutehtud kohupiimakook pärast trenni, õhtusöögi ooteks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2013 at 7:41 p.l. #334768Hypix
MemberIse olen suur kohupiima ja kodujuustu fänn,aga vb riis koos hautatud köögiviljadega + kanafilee
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu foorumis erinevad toidu soovitused olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2013 at 8:01 p.l. #334769Jooksualustaja
MemberIse olen suur kohupiima ja kodujuustu fänn,aga vb riis koos hautatud köögiviljadega + kanafilee
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu foorumis erinevad toidu soovitused olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin pigem midagi kiiret, mida saab kaasas tassida, et kui hommikul võtad kaasa ja siis terve päeva vältel kotis kaasas midagi, mida enne/pärast trenni süüa.
jaanuar 15, 2013 at 8:13 p.l. #334771Tragl
MemberKolmel korral nädalas siis tund korvpalli ja siis kohe 2 tundi jõusaali otsa. Mõtlesin, et võiks kodus ise midagi valmis teha, et enne trenni energiaks süüa, või siis pärast trenni taastumiseks? Mis te arvate? Näiteks kodutehtud lihapirukad tavalise pärmtaigna ja liha-muna seguga, enne trenni sisse on normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> VÕi siis näiteks kodutehtud kohupiimakook pärast trenni, õhtusöögi ooteks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mitte? Võid proovida ka nt halvaad.
jaanuar 15, 2013 at 8:19 p.l. #334773RiinaSolo
MemberMida te maapähklivõist arvate muidu? Maapähklivõi võileib banaaniga näiteks? Promotakse välismaisetel lehtedel sellist snäkki küll.
jaanuar 15, 2013 at 8:31 p.l. #334775Hypix
MemberMul tööjuures kaasas kohupiima torud ja kodujuust tavaliselt. Olen proovinud ka neid valgu patoone umbes 3-4a tagasi suht vastikud tegelt. vb nüüd paremad peaks uuesti proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2013 at 11:09 e.l. #334813Kristjan-Johannes Konsap
MemberMida te maapähklivõist arvate muidu? Maapähklivõi võileib banaaniga näiteks? Promotakse välismaisetel lehtedel sellist snäkki küll.
Ma ei saa aru, miks seda niivõrd promotakse.
Küllastumata rasvhapped on jah ülekaalus, aga ülimalt omega6 rikas.
Selle “headus” on vist rajatud pelgalt arusaamisele, et küllastumata rasvhapped on head ja küllastunud halvad, teadmata asjade sisu sügavamalt.
No ja kuna see on hea maitsega, siis tahavad paljud seda uskuda.
Banaan on suhkru- ja trüptofaanirikas puuvili, mis võib soodustada unisust, aga oleneb.
V-o see on mu isiklik eelistus, aga vahepalas nagu ka igas teises eines võiks minu arust esikohal olla valguallikas. Sinna juurde häid pähkleid või puuvili on päris hea lahendus.
märts 1, 2013 at 8:49 p.l. #337690kappa
MemberKaeraküpsised (omaküpsetatud) ning kui ise ei viitsi teha, siis halvaa
november 29, 2015 at 5:57 p.l. #379866LiisA-L
MemberMinu lemmik söök pärast trenni:
lahja, maitseta kohupiim + banaan (või mõni muu puuvili) + lina(või päevalille)seemned.
Eriti hästi maitseb, kui banaan ja kohupiim eelnevalt puruks lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.