Midagi ergutavat
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Midagi ergutavat
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 18 years tagasi by
intsu007.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2008 at 9:31 e.l. #11169
matti
MemberTerekest!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt on mul selline probleem-uni tuleb trennis peale,kohe jube vahest,korra olen isegi magama heitnud. Ok,viimane oli nüüd väike liialdus. Siit siis ka küsimus-oskab keegi midagi soovitada,midagi ergutavat. Efedriini ma tean,amfetamiini ka(see langeb aga teatud põhjuste tõttu välja)aga kas on veel midagi,mis üles ergutaks?
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2008 at 9:45 e.l. #139017Capricorn
MemberMillal (kui kaua) enne trenni sööd ja mida sööd, võibolla ka mingit lisandit? Olen tähele pannud, et kui söömise ja trenni vahele jääb vähem kui 1-1,5 tundi, siis on selline loid olek trennis, eriti veel arvestades seda, et reeglina lähen trenni peale esimest söögikorda ja see sisaldab suhteliselt palju süsivesikuid. Et äkki sööd süsivesikuterikast toitu ja liiga vähe aega enne trenni?
veebruar 5, 2008 at 9:56 e.l. #139018matti
MemberMillal (kui kaua) enne trenni sööd ja mida sööd, võibolla ka mingit lisandit? Olen tähele pannud, et kui söömise ja trenni vahele jääb vähem kui 1-1,5 tundi, siis on selline loid oleks trennis, eriti veel arvestades seda, et reeglina lähen trenni peale esimest söögikorda ja see sisaldab suhteliselt palju süsivesikuid. Et äkki sööd süsivesikuterikast toitu ja liiga vähe aega enne trenni?Tavaliselt söön 1,5-2,5 tundi enne trenni,süsivesikuid väldin teadlikult,tavaliselt söön valgu ja rasverikast toitu enne trenni.Trenn on tavaliselt 6-7 õhtul
veebruar 5, 2008 at 10:21 e.l. #139022stainless
MemberTuttav olukord. Ise hakkasin hommikuti multivitamiine võtma. Ca nädala-pooleteist pärast lõpetasin trennis haigutamise.
veebruar 5, 2008 at 10:54 e.l. #139025inside14
MemberÄkki vaja lihtsalt midagi uut trenni – uus kava, muusika, erinevad metodid jne, et oleks uus ja huvitav ja kohe tahaks trenni teha mitte lebotada!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuidas muidu unega on?veebruar 5, 2008 at 11:25 e.l. #139033matti
MemberÄkki vaja lihtsalt midagi uut trenni – uus kava, muusika, erinevad metodid jne, et oleks uus ja huvitav ja kohe tahaks trenni teha mitte lebotada!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuidas muidu unega on?Noh,ütleme otse,see aasta enne kella kahte öösel pole magama saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd,paari nädala eest võtsin ma oma jõusaal-laboratooriumis kasutusele uue treeningmeetodi,ei loe enam kordusi ,vaid teen seeriad stopperi järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2008 at 12:21 p.l. #139046inside14
MemberEhk ongi asi rohkem une puuduses! Kui vahest võimalus siis võid proovida mingi tunnike päeval magada enne trenni, ma muidugi ei tea su aja graafikut jne aga kui võimalus proovi, võib tulla kasuks, siis vähe värskem trennis olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis moodi see stopperi järgi käib?
veebruar 6, 2008 at 4:01 p.l. #139347matti
MemberEhk ongi asi rohkem une puuduses! Kui vahest võimalus siis võid proovida mingi tunnike päeval magada enne trenni, ma muidugi ei tea su aja graafikut jne aga kui võimalus proovi, võib tulla kasuks, siis vähe värskem trennis olla!
veebruar 6, 2008 at 4:22 p.l. #139356intsu007
Membermul ka seda esinenud, se võib olla sellest et oled kogu oma energia ära “söönud”
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.