Mida võtta? Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida võtta? This topic has 16 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by gmaster. Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total) ← 1 2 Autor Postitused oktoober 16, 2008 at 9:26 e.l. #169153 undisputedMember Kuna olen otsustus võimetu, siis küsin nii moodi: Milline on effektiivseim, valk , kreatiin või valk ja kreatiin koos (näiteks HT-R) ? Siiani olen proovinud kokku 4 kreatiini. Nendest 4 kiidaks ainukesena Muscletech creatine hardcore. Teistel pole mingit mõju enda puhul täheldanud. oktoober 16, 2008 at 9:50 e.l. #169154 gmasterMember Siiani olen proovinud kokku 4 kreatiini. Nendest 4 kiidaks ainukesena Muscletech creatine hardcore. Teistel pole mingit mõju enda puhul täheldanud. Creatine hardcore, mitte cell-tech hardcore? Tavaline kreatiinmonohüdraat siis? Autor Postitused Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total) ← 1 2 You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse