Mida võtta?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida võtta?
- This topic has 16 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2008 at 11:20 e.l. #15183
Ants-
MemberOleks soovi siis millegagi arengul funki juurde anda, aga ei tea mida võtta. Jõusaalis olen käinud 13 kuud. Treeningutel eesmärk on saada juurde jõudu ja lihasmassi. Et siis otsustada proteiini või kreatiini kasuks? Või siis massilisaja kasuks kuigi nendest ei ole eriti midagi kuulnud !?
Tänud ette.
oktoober 7, 2008 at 11:23 e.l. #168093Martti K.
MemberOleks soovi siis millegagi arengul funki juurde anda, aga ei tea mida võtta. Jõusaalis olen käinud 13 kuud. Treeningutel eesmärk on saada juurde jõudu ja lihasmassi. Et siis otsustada proteiini või kreatiini kasuks? Või siis massilisaja kasuks kuigi nendest ei ole eriti midagi kuulnud !?Tänud ette.
Et tavatoiduga enam ei tule midagi?
oktoober 7, 2008 at 11:30 e.l. #168095maximus89
MemberNoo, kui härra on eneses nii kindel, et toitumine ja treening on vähemalt 99% tipp-topp, siis soovitaks vadakuvalk+kreatiin.See oleks klassikaline valik.Muidugi, nende mõju on seda väiksem, mida enam korrast ära on treening/toitumine/puhkus.
oktoober 7, 2008 at 5:07 p.l. #168160Ants-
MemberAga ütleme kui valiks nagu ühe kasuks, kumb siis oleks selline kasulikum valik just? Et asi just selles ,et pole raha nii palju ,et osta mõlemat .
oktoober 7, 2008 at 5:13 p.l. #168161Eliomil
MemberMina võtaksin kindlalt proteiini.
oktoober 7, 2008 at 5:34 p.l. #168164oktoober 7, 2008 at 7:47 p.l. #168186maximus89
MemberKui rahaga kitsas käes, siis, muidugi juhul kui menüü on nii paigas, kui vähegi olla saab, rõhutan seda just eriliselt, sinu enda rahakotti silmas pidades, et sa raha tuulde ei loobiks, siis kõige odavam tuleb võtta see maitsestamata 4kg valk.Maksab tonni, kestab sul peaaegu pool aastat.
oktoober 7, 2008 at 8:50 p.l. #168195gmaster
MemberToitumiskava, valk+süsikad, kreatiin jne
Sellises järjekorras. Testitud
oktoober 11, 2008 at 9:17 e.l. #168578Ants-
MemberKuna olen otsustus võimetu, siis küsin nii moodi: Milline on effektiivseim, valk , kreatiin või valk ja kreatiin koos (näiteks HT-R) ?
oktoober 11, 2008 at 9:54 e.l. #168587Grizly
Membermiks mitte kohe alustada pärast trenni valgu võtmist ? mis selles halba on ? lihas areneb ka ju kiiremini siis või tahate väita et alguses pole valku vaja ?
oktoober 11, 2008 at 11:24 e.l. #168592maximus89
MemberKui alguses on kõik asjad väga paigast ära, siis on valgu ostmine lihtsalt raha tuulde loopimine.Muidugi, kui on korralik treeningplaan ja menüü, siis ma ei näe mingit põhjust mitte valku või kreatiini osta kohe alguses juba.
oktoober 13, 2008 at 2:50 p.l. #168790empire
MemberKuna olen otsustus võimetu, siis küsin nii moodi: Milline on effektiivseim, valk , kreatiin või valk ja kreatiin koos (näiteks HT-R) ?Loe kreatiini kohta. ( http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=5195 )Mina arvan, et mõlemad koos on targem, aga kas just HT-R segu, seda ma ei tea, ehk on odavam ise kokku segades. Ära unusta süsivesikuid kui shake jooma hakkad
oktoober 13, 2008 at 4:19 p.l. #168798timo116
MemberKui alguses on kõik asjad väga paigast ära, siis on valgu ostmine lihtsalt raha tuulde loopimine.Muidugi, kui on korralik treeningplaan ja menüü, siis ma ei näe mingit põhjust mitte valku või kreatiini osta kohe alguses juba.Miks ta tuulde loopimine on? Ei ole ju…sa saad ju sealt ainult lisa juurde…selleks ta nimi toiduLISAND ju ongi…mul ka toitumine korrast ära…kavatsen ka hakata lähiajal kreatiini kasutama hakata…ja ma võin kihla vedada, et temast on mulle kasu…
oktoober 16, 2008 at 9:08 e.l. #169150Ants-
MemberIse küsiks kah sama mida timo116, et just täpsemalt miks tast kasu ei ole kui õieti ei toitu?
oktoober 16, 2008 at 9:25 e.l. #169151Capricorn
MemberTegelikult kui sa ikka normaalselt sööd, sa ei näe mingit vahet oma arengus kas tarbid peale trenni pulbrikujul valku või saad selle valgu söögist. Mina vähemalt ei ole näinud. Praegu ma ei ole ka 4-5 kuud kreatiini tarbinud ja ei ütleks, et midagi kehvemaks läinud oleks, kükis tegin hiljuti rekordseeria ja ka surumise rekord sai eelmisel kuul ületatud…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.