Skip to main content

Mida võiksin juurde süüa

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Mida võiksin juurde süüa

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Rainer B
    Member

Olen teinud korralikult trenni umbes 1,5 aastat ja umbes 1 aasta olen söönud Protein No.1. Söön 3-4 korda päevas sealt saan iga kord umbes 30-40g valku + 2 Protein No.1 sheiki päevas. Nyyd alustan ka kreatiini kuuriga aga sööviksin nõuandeid mida võiksin paremini teha või mida veel juurde süüa, et paremaid tulemusi näha. Siiani on tulemused väga aeglased olnud??

Ott Kiivikas
    Member

Milles väljendub tulemuste puudumine, kas kehakaal ei tõuse, kas jõunäitajad ei muutu? Nagu palju räägitud on tuleb kreatiiniga koos manustada lihtsüsivesikuid. Samuti on vajalik lisaks valgusheigile lisada süsivesikuid ( süüa juurde mõni puuvili.)

vambola
    Member

kui söömine on paigas a tulemust pole maksaks vaadata ka treeningut. nii mõnedki mehed teevad 4* nädalas treeni aga treening ise on nagu jalutuskäik.

marx
    Member

Ja selline küsimus veel Rainer: kui aeglane on aeglane. Ei saa võrrelda tulemust kui kõrval teeb trenni nö “rohusööja või keemik”

Ja üks nõuanne veel- vaheta ka proteiini jooke, et anda organismile vaheldust.

Vitamiinidest ei rääkinud sa eriti midagi, ehk peaksid ka neid kasutama, eelisjärjekorras E ja C vitamiine.

Rainer B
    Member

olen teinud trenni umbes 1,5 aastat ja sellega umbes 9kg juurde võtnud ehk sealt 3-4 kg lihast, kuna rasva rohkem pole kui ennem! Kaalu poolest on küll nagu juurde tulnud aga silma järgi on vähe! Kuidas oleks kõige parem õlalihast teha? olen proovinud erinevaid harjutusi kuid pole lihast eriti kurnanud!?

Arnold
    Member

Õlalihas vajab tõsist tööd, kuna on tegemist sitke ja tiheda lihasega ja selle lõhkumine on raske. Soovitan kasutada rohkem surumisi nii kang,i kui käsikutega . Jõudu!

marx
    Member

Noo 9 kg! Arnold (Shwarz) vist kunagi kusagil kirjutas, et tema parim tulemus oli 1a. jooksul 11kg, sõjaväe aegu…!!!??? Sellega võrreldes pole, Rainer, su areng ju sugugi paha.

vambola
    Member

nagu saali treener mullegi ytles: sa tahad liiga ruttu liiga palju saada. kannatust. kyll lihas tuleb. egas ta tulemata jää.

Hr. Arnold. milliseid surumisharjutusi Te silmas peate ?

Arnold
    Member

Õlalihaste treenimiseks mõjuvad kõik seistes ja istudes surumised , nii hantlite, kangi ja masinateg. Konkreetselt on harjutuste valik lai ja seda millist teha sõltub paljuski saali võimalustest. Soovitan vaadata harjutustepangast, õla lihase alt.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.