Mida veel peale jõusaali ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mida veel peale jõusaali ?
- This topic has 20 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
matroxx.
-
AutorPostitused
-
august 29, 2009 at 6:16 p.l. #216265
Tener
MemberEi ole see 3 tunnine vahe nii tähtis midagi. Siin foorumis on öeldud ka, et ei muuda see midagi, kui vahe on isegi 4 tundi või natuke rohkem. Ja kui söögikordade vahe on juba 4 tundi ja sööd 3 korda päevas ja ei söö mingi tunnike enne magamaminekut, siis oleks 13 tundi juba päevast kulutatud. Veel 8 tundi magamist ja on 21 tundi.
Selle ülejäänud 3 tunni sisse ei pea ju mahutama veel ühte toidukorda. Võid, aga ei pea.
august 29, 2009 at 7:22 p.l. #216271Kristjan-Johannes Konsap
MemberÕhtuleht nüüd vaevalt usaldusväärseim toitumistõdede allikas on.
Fred Antson on öelnud, et tavainimesele piisab 3st korralikust toidukorrast päevas. Siis peavad aga toidukorrad piisavalt valku ja rasva sisaldama, et kõht kauem täis püsiks jne.
Kui inimene tegeleb intensiivselt spordiga, siis võiks järgida seda “iga 3 tunni tagant” reeglit. Siis saab keha piisavalt ja pidevalt energiat ja toitaineid, millega seda sporditegemist toetada.
Loomulikult ei saa niimoodi, et jätan lihtsalt oma 6 toidukorrast nüüd 3 ära, sest kuulsin, et see pidavat paremi rasva põletama. Tuleb ikka teada, mida sa teed. Endale aga iga 3 tunni tagant söömine meeldib ja sobib ning seda teist varianti proovima ei hakka. Ilmselt teen piisavalt trenni ka, et end sportlaseks pidada.
Ikka tuleb meelde tuletada, et loll räägib, mida ta teab, aga tark teab, mida ta räägib.
Teemaalgatajale niipalju, et Eedenis asuvas Fittestis on olemas ka personaaltreeningu võimalus ja võiks järeldada, et treener võib sulle ka toitumis-ja treeningkavasid koostada. Toitumiskava koostatakse vastavalt inimese parameetritele ja vajadustele ning mingi suvaline stampkava Sulle loodetud tulemusi anda ei pruugi.
september 19, 2009 at 10:59 e.l. #220506Leraak
MemberJõudu taas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,
Okei, küsin siis veel mõnda asja siinsetelt ekspertidelt.
Nimelt on siis plaan jõusaalis käima hakata, aga kas midagi selle kõrval oleks veel vaja tähele panna vms, et kaal langeks ja asi sujuks korralikult ?
Ise olen ~186cm pikk ja 100kg sepp 18a vana.
Üritan süüa 3 korda päevas /hoomik, lõuna, õhta /
Magusaid asju tarbin väga vähe ning söön ka suht normaal kogustes, et päevas kindlasti see kilokalorite norm üle ei lähe.
Siin ongi küsimus, et kui nüüd intensiivselt trenni hakkab tegema, et kas siis peaks hakkama mingeid kindlaid toite ka tarbima ?
Tood äkki välja mida sa sööd ?
september 28, 2009 at 12:13 p.l. #222644priit999
MemberTood äkki välja mida sa sööd ?aww, noo causal on nii, et …
Hommikul
8:00 Võileib, kohvi, vesi ( kui on aega siis praen muna ja mingit vorsti vms kõrvale )
siis 12:00 tuleb Lõuna, kus ma tavaliselt tarbin 2 viilu leiba, tass mahla ning siis praad ala keedu kartul, liha + juurikaid mida pannakse
3-4 satun koju siis olenevalt sellest söön enamvähem sama koosluse, mis 12 ajal.
ja sellega tavaliselt lõppeb minu söömine
Õhtuti arvuti taga askeldades vb joon ala mahla, vett või limpsi ja söön soolapähklit.
Magusat söön väga harva viimase aasta jooksul. Vb kord kuus.
oktoober 16, 2009 at 8:08 p.l. #227997Unisol
Memberaww, noo causal on nii, et …Hommikul
8:00 Võileib, kohvi, vesi ( kui on aega siis praen muna ja mingit vorsti vms kõrvale )
siis 12:00 tuleb Lõuna, kus ma tavaliselt tarbin 2 viilu leiba, tass mahla ning siis praad ala keedu kartul, liha + juurikaid mida pannakse
3-4 satun koju siis olenevalt sellest söön enamvähem sama koosluse, mis 12 ajal.
ja sellega tavaliselt lõppeb minu söömine
Õhtuti arvuti taga askeldades vb joon ala mahla, vett või limpsi ja söön soolapähklit.
Magusat söön väga harva viimase aasta jooksul. Vb kord kuus.
Limpsi ja soolapähklit….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2009 at 8:12 p.l. #227998matroxx
Memberoi kui jube toitumine.ma sureks esiteks nälga niimoodi ja kui isegi ei sureks siis kole viletsaks jääks küll.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.