Mida teie kostate toitumiskava peale?
- This topic has 77 replies, 37 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2010 at 3:33 p.l. #248389
Tarantula
MemberKuna oled veel koolipoiss ja kindlasti on rahaline seis piiratud siis loomulikult ei saa iga päev meeletut liha sisse süüa. Kui valku jääb vajaka siis õhtul üks 250g rasvata kohupiim sisaldab üle 40g valku nii, et see peaks abiks olema. Hommikul ei pea ka alati tingimata puder olema ja selle võid asendada munadega nt. Või jogurti asemele kohupiim.Muidu on täitsa ok toitumiskava kuna eeldan, et sa elukutseline kulturist ju ei ole. Toitu vastavalt oma võimalustele ja head arengut treeningutel!
No selge . eluktseline kulturist kus juures kui saaks oleks päris hea kunagi . aga no kardan , et ei tuleks välja väga midagi sellest aga tahaks
jaanuar 9, 2010 at 3:41 p.l. #248395Alexander Andrusenko
ModeratorOot, wtf? See on spetsialisti poolt koostatud kava ja sa küsid foorums mingite suvaliste tüüpide käest, et nad Oti kava parandaksid? Oled sa ikka terve mõistuse juures?
jaanuar 9, 2010 at 3:47 p.l. #248397Lev
MemberOot, wtf? See on spetsialisti poolt koostatud kava ja sa küsid foorums mingite suvaliste tüüpide käest, et nad Oti kava parandaksid? Oled sa ikka terve mõistuse juures?Keegi vist pakkus, et see Oti kava, aga keegi pole kindlalt väitnud
jaanuar 9, 2010 at 3:47 p.l. #248398renku
MemberMa ei näinud hommikul erilti proteiini allikaid.
Piima kohta mina küll idagi halba ei ütle, ma joon ise ka kuni 2 pakki päevas.
jaanuar 9, 2010 at 3:47 p.l. #248399asdfghjkl
MemberOot, wtf? See on spetsialisti poolt koostatud kava ja sa küsid foorums mingite suvaliste tüüpide käest, et nad Oti kava parandaksid? Oled sa ikka terve mõistuse juures?Las küsib, saab tema ja keegi teine targemaks võib-olla, selleks foorum ongi.
jaanuar 9, 2010 at 3:54 p.l. #248404renku
MemberOot, wtf? See on spetsialisti poolt koostatud kava ja sa küsid foorums mingite suvaliste tüüpide käest, et nad Oti kava parandaksid? Oled sa ikka terve mõistuse juures?Võimalik, et sina olesdki suvaline tüüp, mina ennast kindlasti suvaliseks tüübiks ei pea.
Rohkem sallivust.
jaanuar 9, 2010 at 4:00 p.l. #248406Alexander Andrusenko
ModeratorKeegi vist pakkus, et see Oti kava, aga keegi pole kindlalt väitnud
jaanuar 9, 2010 at 4:01 p.l. #248407Vilps
MemberOti sepikut oli tõesti jube palju, aga vahet pole – tegemist siiski massikavaga…Hommikusöögile rohkem valku, muud midagi polegi. Samas, kui Kiivikas selle kava koostas, siis kes mina olen seda kommenteerima. Hera vs Mass 2 kohta, usun, et selle muudatusega ei võida ega kaota sa nüüd kindlasti midagi.
Kui sa nädalaga võtsid 4 kilo juurde, siis minu arvates on seda liiga palju. Stabiiliselt kilo-pooltist nädalas peaks täiesti piisama. Kui see on tõesti Oti kava, siis kõige targem oleks temaga konsulteerida.
jaanuar 9, 2010 at 4:05 p.l. #248409.ep
MemberOot, wtf? See on spetsialisti poolt koostatud kava ja sa küsid foorums mingite suvaliste tüüpide käest, et nad Oti kava parandaksid? Oled sa ikka terve mõistuse juures?täpselt, mõtlesin just sama. aga igastahes, päris palju toitu, ise olen raskem, pikem ja ei söö ka päevas nii palju toitu ära. eriti putru, leiba, piima.
jaanuar 9, 2010 at 4:08 p.l. #248410Bonsuna
MemberKeegi vist pakkus, et see Oti kava, aga keegi pole kindlalt väitnud
Ta ju ise vastas hiljem, et see Oti kava. Vaata uuesti!
Aga hommikusöök tundub küll kahtlane. Kuhi süsivesikuid, valke min.
Tallegg ja Oti sepik, LOOMULIK JU, ET JUST NEED.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikuid tundub palju jah, mina vahetaks pooled neist rasvade vastu. Liha VÕIKS ka natuke rohkem olla. Aga see pole nii oluline.
jaanuar 9, 2010 at 4:09 p.l. #248416asdfghjkl
MemberÄkki loeksid teemat ka vahelduseks?Igatahes, kui mina Ott oleks, siis ma saadaks sellise kliendi otse peesse ja enam teda kunagi ei aitaks – kes võtab spetsialisti poolt koostatud toitumiskava ja läheb kuhugi foorumisse mingite tüüpide käest küsima, et nad kava parandaksid.
Ma ei saa aru, mis halba on selles et inimene ostab toote, näiteks jalgratta, ja nüüd foorumite abiga uurib, et kuidas sellega sõita, saab targemaks tema ja teised, kellega rattast arutavad foorumites.
Kui aga sa näed probleemi selles, et sinu äri jaoks pole hea, kui foorumis rattast räägitakse, siis reguleeri oma äritegevust, üks lihtne võimalus oleks ju panna rattale kasutus-tingimused kaasa, ala kirjutada, et “sellest rattast sa foorumites rääkida ei tohi”. Kui ma toodaks rattaid, siis minupärast arutagu kuitahes palju seda kusagil foorumis, minu rattad on head ja kui ka pole, no siis hea võimalus ongi lihvida tooteid paremaks.
jaanuar 9, 2010 at 4:11 p.l. #248421Jarmo Oberst
MemberMa ei saa aru, mis halba on selles et inimene ostab toote, näiteks jalgratta, ja nüüd foorumite abiga uurib, et kuidas sellega sõita, saab targemaks tema ja teised, kellega rattast arutavad foorumites.Kui aga sa näed probleemi selles, et sinu äri jaoks pole hea, kui foorumis rattast räägitakse, siis reguleeri oma äritegevust, üks lihtne võimalus oleks ju panna rattale kasutus-tingimused kaasa, ala kirjutada, et “sellest rattast sa foorumites rääkida ei tohi”. Kui ma toodaks rattaid, siis minupärast arutagu kuitahes palju seda kusagil foorumis, minu rattad on head ja kui ka pole, no siis hea võimalus ongi lihvida tooteid paremaks.
Ilmselt tahab Alessandro väita seda, et Oti koostatud kava on piisavalt hea, et seda ei peaks igaüks kommenteerima hakkama.
Muidugi on kava heaks näiteks siin teistele, uued kasutajad saavad natukene aimu milline see toitumiskava välja näeb jne.
jaanuar 9, 2010 at 4:15 p.l. #248423Alexander Andrusenko
ModeratorMa ei saa aru, mis halba on selles et inimene ostab toote, näiteks jalgratta, ja nüüd foorumite abiga uurib, et kuidas sellega sõita, saab targemaks tema ja teised, kellega rattast arutavad foorumites.Kui aga sa näed probleemi selles, et sinu äri jaoks pole hea, kui foorumis rattast räägitakse, siis reguleeri oma äritegevust, üks lihtne võimalus oleks ju panna rattale kasutus-tingimused kaasa, ala kirjutada, et “sellest rattast sa foorumites rääkida ei tohi”. Kui ma toodaks rattaid, siis minupärast arutagu kuitahes palju seda kusagil foorumis, minu rattad on head ja kui ka pole, no siis hea võimalus ongi lihvida tooteid paremaks.
Ei, see pole see. Siin on olukord pigem selline, et ta tellib tunnustatud ja sertsifitseeritud spetsialisti käest jalgratta, millega käib kaasas ka hooldus, garantii ja muud teenused, ja siis järgmine päev läheb mingi Gennadi juurde, kes on 2 korda elus mutrivõtit käes hoidnud, ja palub, et kuule, vaata mu uus jalgratas üle ja paranda seal midagi. Jalgratas ei ole võib-olla hea näide, aga põhimõte on sama.
Kava on koostatud spetsialisti poolt ja 99.9% tüüpidest, kes siin vastata võivad, ei oma teadmisi, kogemusi ega üldsegi mingit õigust, et spetsialisti poolt koostatud kava parandada.
jaanuar 9, 2010 at 4:15 p.l. #248425Amarillo
Memberarvamust kava kohta võib ikka ju küsida
, aga jah kas pidi seda nüüd kõigiga jagama…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 4:19 p.l. #248426Jarmo Oberst
Memberarvamust kava kohta võib ikka ju küsida
, aga jah kas pidi seda nüüd kõigiga jagama…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas küsida kava kohta arvamust kui kava ei avalikusta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.