Skip to main content

Mida teha nende haavadega?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Mida teha nende haavadega?

Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • Autor
    Postitused
    Andree
    Member

aa ok ma siis olen tõsti sitt jõtõstja muidu mul pole tulemusi ega midagi..hoian suu kinni..Pole ikka mõttet riiki esindama minna ma nii sitt mees..iga üks siin parem ju..ok

biitsa ma muidugi enne tõmmet ei tee..lihtsalt asi selles, et peale tõmmet kui oled teind 200kg siis peaopesad ikka väga hellad..ja kuna iga päev saavd käed suurt koormust siis lihtsalt säästan neid..

Aga muidu mis mees ma olen ma ei tea miadagi..

Keegi ei väida, et sa kehv jõutõstja oled. Me teame sinu saavutusi. Lihtsalt hakkas huvitav, miks sa nii teed. Aga noh, eks sa ise tead, kuidas sul parem ja mugavam on. Kogemusi on sul piisavalt, selles ei kahtle keegi.

Andree
    Member

Ei jah ma lihtsalt solvusin tegelt arvo180 ütlemise peale…

Lihtsalt jah kasutan kindaid kuna peopesad ütleme ausalt valutavad:)

eriti lõuatõmmete tegemisel vägaraske keskenduda harjutsele kui valud sees.

arvo180
    Member

Ei ei, ära saa valesti aru. Kui juba oled arvatud riiki esindama ei saa ju sitt olla. Kui käid võistlustel väljaspool riiki ära siis ka motivatsioon trenni teha suureneb. Nende kinnastega nii, et parem ära kasuta, kui proovid ei saa kunagi lahti, las need käed olla hellad. Alguses on valusad aga peale 1-2 a on käed nii harjunud, et ei tunnegi. Minu soovitus on kui teed tõmmet, siis peale tõmmet ära rohkem samas trennis käsi koorma. tee tõmbest selg täis ja siis tee nt jala tagumist juurde või kõhtu, pole vaja teha trenni lõppu biitsa, vali selleks nädalas eraldi päev nt nädala viimane trennipäev. siis on tulem ka parem. Pane trennis rõhk just jõutõstmise harjutustele, siis lihas harjub sellega paremini ja tulemused on ka märgatavalt uuemad. Miks ma seda sulle räägin, ma ise tegin ka alguses nii, et biitsa ja laialihast ja ka kindad käes, kükki ja surumist segamini vahel ka tõmmet, põhirõhk oli just nn kulturismil, et oleks suur ja ilusate lihastega, aga siis sain aru, et pole neid lihaseid mitte vaja need kasvavad ise suuremaks. kuid sinu puhul soovitan, jah tee vundament kõva alla, tee igat asja natuke, kuid ära püüa 10´t kurge korraga, muidu ei saa midagi kätte, tee ühte asja ja tee seda hästi. SENIKS EDU ETTEVALMISTUSTEGA JA VAATA ET “PUMP” KA VASTU PEAKS..

Andree
    Member

tänud:)

arvo180
    Member

Ole lahke!!!

Aitan ikka kui vaja on..

Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.