Skip to main content

Mida teha kui jõusaalis ei saa käia

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Mida teha kui jõusaalis ei saa käia

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Mul siis tekkis randme vigastus, ja arst pakkus et umbes 3kuud ei ole võimalik mingeid raskuse sellega tõsta. Saan ainult jalga, alasega ja kõhtu teha. Mida teha et oma vormi hoida?

Mansel
    Member

Tee aeroobset mõnikord ja toitu korralikult

daman
    Member

Ma pole küll mingi spetsialist, aga keskendu neil kolmel kuul siis jalale, alaseljale ja kõhule

kütusemees
    Member

Mul siis tekkis randme vigastus, ja arst pakkus et umbes 3kuud ei ole võimalik mingeid raskuse sellega tõsta. Saan ainult jalga, alasega ja kõhtu teha. Mida teha et oma vormi hoida?

Millist vormi tahad hoida. Kui lihaseid, siis kardan, et neid ilma koormuseta hoida pole eriti nagu võimalik. Aga kui leiad saali, kus on palju erinevaid masinaid, siis saad teha suht palju harjutusi, ilma et rannet oleks vaja koormata

asdfghjkl
    Member

See on suurepärane võimalus Vene/Smolovi kükiprogrammi jaoks!

Uuri selle kohta netis infot ja proovi järgi.

Tegin 2 kuud sedalaadi kükitrenni 2007 märts/aprill, ja muid lihaseid ei treeninud, ja sain väga hea enesetunde, lisaks paranes märkimisväärselt alaselja ja jala jõud.

kütusemees
    Member

See on suurepärane võimalus Vene/Smolovi kükiprogrammi jaoks!

Uuri selle kohta netis infot ja proovi järgi.

Tegin 2 kuud sedalaadi kükitrenni 2007 märts/aprill, ja muid lihaseid ei treeninud, ja sain väga hea enesetunde, lisaks paranes märkimisväärselt alaselja ja jala jõud.

No aga kangi tuleb ju kuidagi hoida ka. Randmele langeb ju päris palju koormust

asdfghjkl
    Member

No aga kangi tuleb ju kuidagi hoida ka. Randmele langeb ju päris palju koormust
    kütusemees
    Member

Ei lange. Kui vigastatud lihas/liiges ei tööta täisvõimsusel, siis pole probleemi. Mul oli õlaga vigastus ca poolteist kuud, niipea kui see 100% jõudu rakendas oli jah valus järgm. päev, muidu aga oli okey ja asi parenenud tänaseks. Noh see viimane oli niisama lõõpides soovitus, kui tõesti mingi tõsisem vigastus, siis v-b tõesti parem lasta 100% puhkust vigastatud kohale.

Kükk on raske harjutus, kui keha hakkab väsima siis hakkab kang liikuma ja järiest rohkem hakkavad seda toetama randmed. On sul kunagi ranne korralikult p……s olnud. Endal on olnud. Väiksemadki raskused avaldavad juba korralikult mõju. Kui sul ranne on korras, siis jah, sa märka seda eriti. Hea näide on 20 x kükk, mille lõpus on hästi tunda, kui palju randmetel koormust on

renku
    Member

Ei lange. Kui vigastatud lihas/liiges ei tööta täisvõimsusel, siis pole probleemi. Mul oli õlaga vigastus ca poolteist kuud, niipea kui see 100% jõudu rakendas oli jah valus järgm. päev, muidu aga oli okey ja asi parenenud tänaseks. Noh see viimane oli niisama lõõpides soovitus, kui tõesti mingi tõsisem vigastus, siis v-b tõesti parem lasta 100% puhkust vigastatud kohale.

Ise keerasin kunagi just kükiga randmed ###### korralikult, kuna randmetest lihtsalt on megavalus alati, kui kangi korralikult turjale võtan. Minu puhul muidugi paindumise viga.

Aga soovitaksin siiski kasutada korralikke tugevaid randmesidemeid ja saab küll tehtud kõik harjutused, kuigi muidugi mitte max raskustega, aga siiski vormi hoidvalt.

JACKO
    Member

Jah, jõusaalis käi ja treeni neid lihaseid, mida saad. Kindlasti ära jäta jõusaalis käimist vahele, kuna sellisel juhul lihaste toonus langeb ja jõunäitajad langevad samuti.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.