Mida teha???
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
kraaner.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2007 at 11:57 e.l. #11491
Chopper
MemberOlen raskelt vormist väljas.Ise armastan öelda,et mul on oma vorm aga tegelikult häirib see mind päris tugevalt.Olen 182cm pikk ja kaalun 102,7 kilo.Kõhuymbermõõt on juba 118cm.Raske on isegi trepist yles minna fyysilisest tööst rääkimatta.Kas Tartus olex mingi koht kus saax treeneri juhendamisel trenni teha ja kus ei vaadatax viltu,et ma nii PAKS olen?
august 20, 2007 at 1:27 p.l. #122798Existence
MemberÄra nüüd seda küll karda et keegi imelikult vaatab ,kui sa trenni teed.Ja kui peaksgi vaatama siis sellest ära välja tee,trenni tegijaid pigem kiidetakse,Jõusaaliga teenid endale rohkem austust kui niisama macdonaldis vedelemisega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tartu kohta ma ei oska midagi soovitada ,eks kohalikud jagavad näpunäiteid. Minu poolt edu sulle
“>august 20, 2007 at 1:32 p.l. #122799AndresT
MemberArcticus saab
“>august 20, 2007 at 1:33 p.l. #122800V8
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=club_l…;bot=bot.yellow
Vali endale meelepärane välja : )
august 21, 2007 at 7:32 e.l. #122846asdfghjkl
MemberOlen raskelt vormist väljas.Ise armastan öelda,et mul on oma vorm aga tegelikult häirib see mind päris tugevalt.Olen 182cm pikk ja kaalun 102,7 kilo.Kõhuymbermõõt on juba 118cm.Raske on isegi trepist yles minna fyysilisest tööst rääkimatta.Kas Tartus olex mingi koht kus saax treeneri juhendamisel trenni teha ja kus ei vaadatax viltu,et ma nii PAKS olen?See pole tervislik, kui sul tiksub peas negatiivne mõte, see tuleks ellimineerida. Võiks jõulasse minna, ja seal sporti teha. Ja see tuleks muuta vastuvõetavaks, et teha see meeldivaks, juhul kui see ei meeldi. Alguses vblla on abameeldiv, et sinust kõnnivad mööda heas vormis inimesed, sina aga kontrastselt ei ole vormis, vms, aga need mõtted tuleks eemaldada. Tuleks käia ülepäeviti jõulas, ja nii, et see ikka meeldiks. Ja teha 40 minutit aeroobset, ja 20 minutit jõudu. Näiteks sõidad seal ratast 20 minutit, ja siis 20 minutit sõuad, ja siis 20 minutit, teed kõhukõverdusi ja veel ühte meelepärast harjutust, et lihtsalt jõulas käimise rutiin võiks tööle hakata esmalt. Lihtsalt mine kohale emsalt. Et ni ivõiks siis teha.
august 21, 2007 at 7:55 e.l. #122847Samakamees
MemberSee pole tervislik, kui sul tiksub peas negatiivne mõte, see tuleks ellimineerida. Võiks jõulasse minna, ja seal sporti teha. Ja see tuleks muuta vastuvõetavaks, et teha see meeldivaks, juhul kui see ei meeldi. Alguses vblla on abameeldiv, et sinust kõnnivad mööda heas vormis inimesed, sina aga kontrastselt ei ole vormis, vms, aga need mõtted tuleks eemaldada. Tuleks käia ülepäeviti jõulas, ja nii, et see ikka meeldiks. Ja teha 40 minutit aeroobset, ja 20 minutit jõudu. Näiteks sõidad seal ratast 20 minutit, ja siis 20 minutit sõuad, ja siis 20 minutit, teed kõhukõverdusi ja veel ühte meelepärast harjutust, et lihtsalt jõulas käimise rutiin võiks tööle hakata esmalt. Lihtsalt mine kohale emsalt. Et ni ivõiks siis teha.Ja ma võin öelda , et jõukates ei käi aint hea vormiga inimesed
“>august 21, 2007 at 8:43 e.l. #122849kraaner
MemberMa olen ise 2m pikk ja 117.8 kg. ümbrmõõt on ka 106cm ja ei ütleks et keegi jõukas imeliku pilguga vaatab.
Nii et anna aga tuld!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.