Skip to main content

Mida teen valesti?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    infEriO
    Member

Treenin 6x nädalas.Kava: Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks (kõige viimane variant)

Olen mõned harjutused muutnud, nt tõstsin kolmanda päeva õlaharjutuse neljandale.Ja neljas päev näeb ise välja selline nagu siin.Plus sokutasin sinna veel kaablite ristveo õlale, kuna keskosa trenazööri mul käeulatuses ei ole.

Kava ise näeb välja selline:

1. päev Rind, biitseps, käsivars, kõht

2. päev Reie esi ja tagaosa, säär, kõht

3. päev 1h 30min sõidan ratast + teen rinda 3-6 seeriat + 3-6 seeriat biitsepsit, kuna need on nö mahajäänud.

4. päev Selg, kõht

5. päev Õla esi-,taga- ja keskosa, triitseps, kõht

6. Vaba

7.Otsast peale

Toitumine peaks suhteliselt korrapärane olema, söön 5-6x päevas 3-4h vahedega.

Tean et kõhtu on justkui liiga palju, kuid olen proovinud vähendada ja jõudu hakkas kaduma.Ja imelik asi on see, et tehes 3 päeval rinda jõuan ma rohkem, kui esimesel päeval.Võib see tähendada et mul on kiire taastumine, sest kõht ei ole mul ükski päev valus, tänu sellele ma teda ka niipalju treenin.

Mida peaksin muutma?

kame
    Moderator

palju loeb ka kontsentratsioon!

Ott Kiivikas
    Member

Kui teil on soov saada või kui sooviksite et teie poolt kasutatavaid kavasid ja toitumist kommenteeritakse, siis see teenus on tasuline http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…ebtrainer/index

Lihtsalt aja resurss ei võimalda istuda foorumis ja pool tundi või tunnike mõelda ja kaaluda mis on viltu ja mida muuta, kui keegi teine soovib viia parandusi sisse siin foorumis siis palun väga, kuid minul sellist vaba aega kajuks ei ole. Nii et edaspidi palun kavade kommenteerimised panna teiste teemade alla. Vastan üldjuhul lühidalt ja konkreetselt, sest küsimusi on palju ja aega vähe.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.