Mida süüa peale hilisõhtust trenni?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida süüa peale hilisõhtust trenni?
- This topic has 30 replies, 17 voices, and was last updated 17 years tagasi by
aiverson.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2009 at 8:18 e.l. #178111
hehee
Memberküsimus selles, et kas see minu jaoks nii hilja veidi rammus pole(ma naisterahvas ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )?Mis see siia puutub, et naisterahvas oled? Ära loe naisteajakirju, mis rasvu kartma ärgitavad.
jaanuar 6, 2009 at 8:29 e.l. #178113marjasha
MemberMis see siia puutub, et naisterahvas oled? Ära loe naisteajakirju, mis rasvu kartma ärgitavad.Ausalt öeldes, ei loegi seda mõtetut jama- pigem terviseajakirju
ja rasvu ka tegelikult üldse ei karda- lihtsalt mõtlesin, et lõhe ehk hilisõhtu jaoks liialt karm. Aga kui teadjamad arvavad, et see on ok, siis lasen lõhet mõnuga edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .jaanuar 6, 2009 at 8:45 e.l. #178114Aile
MemberAusalt öeldes, ei loegi seda mõtetut jama- pigem terviseajakirju
ja rasvu ka tegelikult üldse ei karda- lihtsalt mõtlesin, et lõhe ehk hilisõhtu jaoks liialt karm. Aga kui teadjamad arvavad, et see on ok, siis lasen lõhet mõnuga edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Jep… L6he kohta andis mulle sellised arvud… S6ltub ka millist osa sa l6hest s88d. See seljapealne filee osa tundub minu jaoks isegi liig v2herasvane olevat.
Mingisugusest arvestatavast rasvakogusest v6ime r22kida, kui sa s88ksid seda v2hemalt 0,5 kg. Mida sa vist ei suudaks

Kaloreid kokku: 195 Kcal
Rasva: 14 g.
Valke: 19 g.
Süsivesikuid: 0 g.
Kiudaineid: 0 g.
jaanuar 6, 2009 at 8:47 e.l. #178116bohemianrhapsody
MemberAusalt öeldes, ei loegi seda mõtetut jama- pigem terviseajakirju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui sa sööd terve suure lõhe ära, siis on jah karm teema. Nii kaua kuni mõistlikuse piirides oled, on see ok. Ehk siis lõhe on hea valik õhtuks.
jaanuar 6, 2009 at 8:49 e.l. #178117marjasha
MemberKui sa sööd terve suure lõhe ära, siis on jah karm teema. Nii kaua kuni mõistlikuse piirides oled, on see ok. Ehk siis lõhe on hea valik õhtuks.Ma täpselt pole kaalunud, aga üle 100 grammi vist pole kaalunud see lõhetükk.
jaanuar 6, 2009 at 9:09 e.l. #178119jrx
MemberIkkagi peaks sööma süsivesikuid ka. Sellega tagad, et need valgud ja head rasvad lähvad sinna kuhu vaja, mitte energiaks.
jaanuar 6, 2009 at 9:20 e.l. #178121marjasha
MemberIkkagi peaks sööma süsivesikuid ka. Sellega tagad, et need valgud ja head rasvad lähvad sinna kuhu vaja, mitte energiaks.Näiteks greipi olen juurde söönud küll, kuid mitte alati, proovin edsapidi meeles pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2009 at 9:53 e.l. #178126toonus
MemberMul samuti lõppeb trenn tihti üsna hilja ja süüa saan alles 21.30 paiku kui koju jõuan, magama enne 00.00 tavaliselt ei lähe, pigem natuke hiljem. Kuna piimatooted välistatud, siis olen söönud mõni päev isegi paljast lõhet, küsimus selles, et kas see minu jaoks nii hilja veidi rammus pole(ma naisterahvas ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )?Lõhe väga hea, eriti õhtuti, palju omega 3 rasvhappeid jne. Paar viilu täistera leiba ikka kõrvale, natuke süsivesikuid ka ju vaja.
Isiklikult väldin tavaliselt õhtul kala söömist sellepärast, et siis ei lase naine enam ligi, talle ei meeldi kalahaisust meest suudelda.
Sul ei ole sellist probleemi?
jaanuar 6, 2009 at 9:59 e.l. #178127marjasha
MemberLõhe väga hea, eriti õhtuti, palju omega 3 rasvhappeid jne. Paar viilu täistera leiba ikka kõrvale, natuke süsivesikuid ka ju vaja.Isiklikult väldin tavaliselt õhtul kala söömist sellepärast, et siis ei lase naine enam ligi, talle ei meeldi kalahaisust meest suudelda.
Sul ei ole sellist probleemi?
Minuarust lõhe väga koledalt ei haisegi ja pealegi mina tervisliku inimesena pesen ikka hoolega hambaid õhtuti peale viimast sööki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Muide- me mehega jumaldame küüslauku… see hais ju kõvasti hirmsam
jaanuar 6, 2009 at 10:09 e.l. #178129toonus
MemberNo loomulikult pesen ka mina hoolikalt hambaid, aga ta krt tunneb ikka ära. Tal vist hea maitsemeel!

Muidu mulle maitseb ka küüslauk, kuid samal põhjusel neelan hoopis kapsleid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2009 at 10:15 e.l. #178131hehee
MemberNo loomulikult pesen ka mina hoolikalt hambaid, aga ta krt tunneb ikka ära. Tal vist hea maitsemeel!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õite pirtspekk Sul siis kodus ju
jaanuar 6, 2009 at 10:24 e.l. #178135ROtter
MemberIkkagi peaks sööma süsivesikuid ka. Sellega tagad, et need valgud ja head rasvad lähvad sinna kuhu vaja, mitte energiaks.Ega`s süsivesikud ja rasvad ühekiirusega ei seedu ja imendu.
jaanuar 6, 2009 at 10:35 e.l. #178138marjasha

Mina söön küüslauku ikka peale tervislike eesmärkide ka maitse pärast ja mõnuga- leiva peale- kastmete-toitude sisse… Trikk on selles, et kui teisi ei taha eemale peletada küüslaugu haisuga, siis tuleb seda õhtul süüa- korraliku süühügieeni järgides hommikul inimeste sekka minnes ei haise midagi. Ja kui kaks inimest mõlemad küüslauku söövad, siis ei tunne seda lõhna niiväga ja pealegi pole mul vastik kui mu oma kallis mees teinekord õhtul natuke küüslaugu järgi maitseb- igaõhtune suitsu- ja õlleseguhais on kindlasti sada korda hullem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2009 at 10:41 e.l. #178140jrx
MemberEga`s süsivesikud ja rasvad ühekiirusega ei seedu ja imendu.Selles point ongi ju:) Süsivesikud imenduvad ära, glükogeenivarud lähvad kenasti täis ja siis kui rasvade imendumise aeg kätte jõuab ei ole tarvis neid öösel energiaks kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2009 at 11:49 e.l. #178151ROtter
MemberSelles point ongi ju:) Süsivesikud imenduvad ära, glükogeenivarud lähvad kenasti täis ja siis kui rasvade imendumise aeg kätte jõuab ei ole tarvis neid öösel energiaks kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et rasvu öösel energiaks ei kasutata ? Väga huvitav … .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.