Mida süüa pärast trenni?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Mida süüa pärast trenni?
- This topic has 40 replies, 26 voices, and was last updated 17 years tagasi by
xerox.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 23, 2007 at 2:56 p.l. #9589
hehee
MemberTere,
mida võiks süüa pärast trenni? Kohupiimasid ja -juustusid ei taha kohe üldse.
jaanuar 23, 2007 at 3:20 p.l. #103683SiimN
MemberTere,mida võiks süüa pärast trenni? Kohupiimasid ja -juustusid ei taha kohe üldse.
Keedetud kanaliha ja hautatud aedviljad sobiks samuti väga hästi:)
jaanuar 23, 2007 at 3:34 p.l. #10368454321
MemberIse küsiksin, et mis trenniga siis tegu ja Milleni jõuda tahad ?
jaanuar 23, 2007 at 3:45 p.l. #103686hehee
MemberIse küsiksin, et mis trenniga siis tegu ja Milleni jõuda tahad ?Kaks korda nädalas jõusaali ja kaks korda spinni. Eesmärk on ennast lihtsalt natuke paremasse vormi saada ja seda siis hoida.
jaanuar 23, 2007 at 4:04 p.l. #103690nurmsalu
MemberKohe peale trenni valgu koks koos süsivesikutega…
valk peaks olema vadakul põhinev(nt.Whey Gold,Whey1,Whey3 jne.) süsivesikud peaksid olema
kiiresti imenduvad(nt.glükoos või arctic spordijook)
kuskil tunnike peale koksi siis oleks hea juba süüa tavatoidu kord…
kindlasti peaks see sisaldama süsivesikud(nt.riis,tatar,kartul),valku(nt.veiseliha,kanafilee,kala) ja toorsalatit…
jaanuar 23, 2007 at 4:12 p.l. #103695hehee
MemberKohe peale trenni valgu koks koos süsivesikutega…valk peaks olema vadakul põhinev(nt.Whey Gold,Whey1,Whey3 jne.) süsivesikud peaksid olema
kiiresti imenduvad(nt.glükoos või arctic spordijook)
kuskil tunnike peale koksi siis oleks hea juba süüa tavatoidu kord…
kindlasti peaks see sisaldama süsivesikud(nt.riis,tatar,kartul),valku(nt.veiseliha,kanafilee,kala) ja toorsalatit…
Kiivikas soovitas trennijärgseks joogiks seda http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=325, aga joonud olen ma seni seda alles siis, kui koju jõuan, st u 1 – 1,5 h pärast trenni. Jääb see hilja peale?
Ja kui kartulit võib pärast trenni süüa, siis mul vedas
jaanuar 23, 2007 at 4:14 p.l. #103696nurmsalu
MemberPeale trenni on vaja kohe teha valgu koks koos süsivesikutega…
koks peaks sisaldama valku 30-40gr. ja süsivesikuid 50-60gr.
ma arvan et Ott ütles sulle nii et tee koks kohe peale trenni ja siis
peale seda koksi 1-1,5 tundi sööd tavatoidu sest nii oleks kõige mõistlikum…
jaanuar 23, 2007 at 8:19 p.l. #103714hehee
MemberPeale trenni on vaja kohe teha valgu koks koos süsivesikutega…koks peaks sisaldama valku 30-40gr. ja süsivesikuid 50-60gr.
ma arvan et Ott ütles sulle nii et tee koks kohe peale trenni ja siis
peale seda koksi 1-1,5 tundi sööd tavatoidu sest nii oleks kõige mõistlikum…
Tänud. Nüüd siis teen koksi trenni kaasa ja joon kohe pärast ära.
jaanuar 23, 2007 at 9:02 p.l. #103724bob25
Membera kui ma mängin korvpalli, trenni jooksul joon 1 pudeli rohelist “fat burnerit” ära, ja saabun koju ,siis söön õhtuks kohe peale trenni (ca kell 22.15) paki lahjat kohupiima ära, mida maitsestan 0,1 % rasvasisaldusega jogurtiga. Trenn on kolm korda nädalas.
kas niimoodi on ok? eesmärk kaalu alandada.
jaanuar 23, 2007 at 9:10 p.l. #103727nurmsalu
MemberKuna jõuad suht hilja koju siis mina soovitan sul süüa liha(nt.kanafilee,veiseliha,kala)
ja siis sinna kõrvale korralik toorsalat
mis võiks koosneda sellistest komponentidest(tomat,kurk,porgand,uba,mais,roheline sibul)
segad salati koos lihaga(kanafilee,veiseliha,kala)ära ja lisad siis kas ketsupit või maitsestamata rasvata jogurtit…
jaanuar 23, 2007 at 9:11 p.l. #103728Viktor
MemberIse teen samamoodi lisaks väntan kohupiimale veel paki kanasinki ja pool liitrit vett kah!
jaanuar 24, 2007 at 7:19 p.l. #103844roulling
Member3burgerit ja friikartuleid
jaanuar 31, 2007 at 9:25 e.l. #104659o22
MemberSiin-seal on räägitud, et trennijärgne shake peaks sisaldama valku ja süsivesikuid vahekorras 1:2. Kas süsiveskuna võib olla Trauben Zucker? Kasutan ON’i Whey Gold’i, mille pakendis on teatavasti lisatud scoop, see tähendab et Trauben Zuckerit peaks lisama kaks scoopi? Tulemuseks on ÜLIMAGUS asi, kas see on õige?
jaanuar 31, 2007 at 11:13 e.l. #104665nurmsalu
MemberSiin-seal on räägitud, et trennijärgne shake peaks sisaldama valku ja süsivesikuid vahekorras 1:2. Kas süsiveskuna võib olla Trauben Zucker? Kasutan ON’i Whey Gold’i, mille pakendis on teatavasti lisatud scoop, see tähendab et Trauben Zuckerit peaks lisama kaks scoopi? Tulemuseks on ÜLIMAGUS asi, kas see on õige?Trauben Zucker sobib ideaalselt treening-järgse koksi sisse…mingi aeg panin seda ka treening-eelse koksi sisse..
aga pane peale trenni koksi sisse umbes 50-60gr.süsivesikuid(Trauben Zucker) see on umbes 5-6spl. ja valku(Whey Gold-i) pane siis 1,5-2 kulpi…
et koks liiga magus ei tuleks pane umbes 500-550ml. vett..
jaanuar 31, 2007 at 2:45 p.l. #104685Kuup
Membera kui ma mängin korvpalli, trenni jooksul joon 1 pudeli rohelist “fat burnerit” ära, ja saabun koju ,siis söön õhtuks kohe peale trenni (ca kell 22.15) paki lahjat kohupiima ära, mida maitsestan 0,1 % rasvasisaldusega jogurtiga. Trenn on kolm korda nädalas.kas niimoodi on ok? eesmärk kaalu alandada.
Kas te siis ei tea et fat burnerit juuakse enne trenni? siis on rasvapõletav effekt suurem.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.