Mida süüa?
- This topic has 27 replies, 15 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
kixs.
-
AutorPostitused
-
mai 13, 2010 at 10:05 e.l. #266041
vs
MemberEnamuse arust on siis kui ei söö saiakesi, makaroni, kartulit, magusat, leiba jne, siis nagu ei olegi midagi süüa. Ja kui valgust jutt, siis enamus kohe teab ja arvab, et jutt käib sel juhul piimast ja kohupiimast ainult.Aga nimeta mõned toiduained, kus oleks valku rohkem kui süsivesikuid ja rasvu (peale liha, kohupiima, kodujuustu).
mai 13, 2010 at 10:21 e.l. #266044Alfonze
MemberAga nimeta mõned toiduained, kus oleks valku rohkem kui süsivesikuid ja rasvu (peale liha, kohupiima, kodujuustu).Munad, kõikvõimalikud lihad, kalad, maks, süda, paljud piimatooted (juust, kohupiim, kodujuust, mõningad hapendatud vedelad tooted) jne. Ei ole ju nii vähe eri asju, et mittemidagi nagu süüa poleks??? Ja miks ei võiks olla valgurohkes asjas ka rasvu?
mai 13, 2010 at 10:28 e.l. #266047vs
MemberMunad, kõikvõimalikud lihad, kalad, maks, süda, paljud piimatooted (juust, kohupiim, kodujuust, mõningad hapendatud vedelad tooted) jne. Ei ole ju nii vähe eri asju, et mittemidagi nagu süüa poleks??? Ja miks ei võiks olla valgurohkes asjas ka rasvu?Võib ikka rasvu olla. Aga tänan, sinu nimekirjast sain juurde ühe toiduaine, mida seni kasutanud pole: süda. Üritan uurida, mida sellest teha saba ja kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2010 at 5:11 p.l. #266090inside14
MemberViinerid jms on minule teadaolevalt saast!Saast või mitte aga kui ma paar viinerit sisse panen ei tapa see mind. Valgud saan munast niikuinii kätte, et otseselt valku ma ju viinerist ei loodagi saada. Loomulikult on see töödeldud igast ülejäägist või mis iganes. Kuid vorsti ja pihvide kohta ütleks, et neid leidub vägagi kvaliteetseid turul. Rakvere teeb häid pihve hea sisaldusega ning täissuitsuvorst pole sama kui mingi keeduvorst. Üleüldse parimat vorsti teevad jahimehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2010 at 8:45 p.l. #266108arved
MemberOlen nõus eelkõnelejaga selles.et kõik vorstid ja pihvid päris saast ei ole . Pakenditel ju paljudel kirjas mida sisaldab.
mai 14, 2010 at 5:17 e.l. #266113Alfonze
MemberSaast või mitte aga kui ma paar viinerit sisse panen ei tapa see mind. Valgud saan munast niikuinii kätte, et otseselt valku ma ju viinerist ei loodagi saada. Loomulikult on see töödeldud igast ülejäägist või mis iganes. Kuid vorsti ja pihvide kohta ütleks, et neid leidub vägagi kvaliteetseid turul. Rakvere teeb häid pihve hea sisaldusega ning täissuitsuvorst pole sama kui mingi keeduvorst. Üleüldse parimat vorsti teevad jahimehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rakvere pihvidel hea sisaldus siis mis kohapealt (et hunnik jääke ja E tähestik?)? http://www.rlk.ee/index.php?main=2&pro…p;productID=153
Sama vorstide jne toodete kohta, viineritest ja keeduvorstidest rääkimata.
Kui ikka vähegi võimalik, siis võiks ise hakkliha teha ja sellest miskeid pihve jne valmistada.
Nõustun väitega, et jahimeestelt võib head kraami saada, kuid ka mitte alati, ka neil jääb jääke, mida on hea vorstiks teha:-P
mai 14, 2010 at 5:35 e.l. #266115Aile
MemberVõib ikka rasvu olla. Aga tänan, sinu nimekirjast sain juurde ühe toiduaine, mida seni kasutanud pole: süda. Üritan uurida, mida sellest teha saba ja kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu koerad söövad regulaarselt tooreid kanasüdameid (loomulikult peale kõige muu söödava…)ja paistavad olema heas konditsioonis. Ise olen seniajani vaid mõtisklenud südame valmistamise teemal… Ma usun, et seda võiks enne marineerida. Umbes sama, mis pugudega ja neid olen ma küll söönud.
mai 14, 2010 at 5:40 e.l. #266116Alfonze
MemberTõsi ta on, et marineerimine või hautamine on hea lahendus, sest isegi hakklihamasinas jahvatades ja pärast praadides ei saa päris pehmeks.
mai 14, 2010 at 5:59 e.l. #266117P-A-U-L
MemberKrt, südame suhtes igatahes mul tekib mingi tõrge…
mai 14, 2010 at 7:26 e.l. #266123MoloM
MemberPugu/lihasmagu on küll hää, isiklikult lemmiksubprodukt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2010 at 8:05 e.l. #266124Samakamees
MemberKogu selle jauramisega tuli mulle maksapasteedi isu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Thanks alot noh…mai 14, 2010 at 9:58 e.l. #266125Aile
MemberKogu selle jauramisega tuli mulle maksapasteedi isu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Thanks alot noh…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen ise kanamaksast pasteeti.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt, südame suhtes igatahes mul tekib mingi tõrge…Tükelda… Südametest saad Q10 et.
Kõige väiksema toiteväärtusega tükk on see kõige kallim… sisefilee.
mai 14, 2010 at 2:10 p.l. #266148kixs
MemberMinu koerad söövad regulaarselt tooreid kanasüdameid (loomulikult peale kõige muu söödava…)ja paistavad olema heas konditsioonis. Ise olen seniajani vaid mõtisklenud südame valmistamise teemal… Ma usun, et seda võiks enne marineerida. Umbes sama, mis pugudega ja neid olen ma küll söönud.Süda on üli hea ja soodne produkt. Ainus mure on valmistamisel aeg, mis selleks kulub. Tavaliselt läheb südame keetmiseks 2-3 tundi. Samas maitse on super hea. Tarbin regulaarselt nädalast nädalasse loomasüdant osana oma toitumiskavast ja vahel kui meelde tuleb valmistan kanasüdameid. Rohelised oad ja loomasüda õhtusäägiks peale trenni viib keele alla.
Teema algatajale ütleks omalt poolt, et hommikul söö putru.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.