Mida süüa?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida süüa?
- This topic has 53 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2009 at 4:49 p.l. #222724
Annika Pärtel
Membervaevalt:DNo aga söö siis oma makarone edasi ja ole sellega rahul, mis siin ikka vaielda, kui miski ei sobi ega maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 5:06 p.l. #222737argoll
MemberNii.. Lugu siis selline, et mõtlesin, et võiks nagu hakkata jälgima, mida süüa ja mida mitte.. Aga asi selles, et ei oskagi midagi süüa:D Liha, kana, kala, piima- ja sojatooteid ma ei söö…kas on mõtet lasta toitumiskava teha? on üldse midagi, millest saaks seda kokku panna??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesmärk oleks siis mõnest kilost lahti saada.
vabandust kui sarnane teema juba olemas!
Ma vaatan, et Sina oled selline “mõtlev” sportlane.Mõttes võtad kaalust alla.Tekib selline tunne, et sul on jube igav ja ainult mõtled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui sa nüüd natuke veel mõtled, siis vb sa mõtled välja, et mittemidagi tegemata ei juhtu siin elus midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
september 28, 2009 at 6:59 p.l. #222759Aimuu
MemberMa soovitan toitumiskava tellida. Aga no muuda rämpstoit kohupiima,piima,kodujuustu,muna või millegi sellise sarnasega ja söö kindlatel kellaegadel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3-6 korda. Ise söön 4 korda päevas hommiku 4 keedumuna 4 õuna+1 kohv lõuna on koolitoit neljast söön siis midagi kerget kohupiim või midagi sellist ja õhtu siis vaatan et oleks valgu sisaldust ja süsikaid korralikuld ning kcl vähe. Kodujuustu soovitan täidab kõhtu ja võtab söögiisu ära vähemalt mul:Dsööd väga vähe, üks korralik söögikord peaks siiski olema peale koolisöögi, kuna käime ühes koolis siis julgen väita, et meie kooli söögid on küll head, aga seda head saab vaid 3 ampsuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 30, 2009 at 4:42 p.l. #223135Anonüümne
GuestNo aga söö siis oma makarone edasi ja ole sellega rahul, mis siin ikka vaielda, kui miski ei sobi ega maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul vist jah pole piisavalt iseloomu.. parem söön seda, mida tahan ja millal:)
september 30, 2009 at 5:28 p.l. #223152LaizeN
Membermul vist jah pole piisavalt iseloomu.. parem söön seda, mida tahan ja millal:)Mis mõttega sa selle teema tegid, kui sa nõuandeid ei taha?
september 30, 2009 at 5:59 p.l. #223164Lev
MemberMis mõttega sa selle teema tegid, kui sa nõuandeid ei taha?
Juba teema alguses on aru saada, et siit mingit tõsist juttu ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Keegi ns teeb pulli ja küsib nimelt lolle küsimusi. Vb teisel pool arvutit on 10a?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2009 at 7:33 p.l. #223196emmimees
MemberSiiski teema jätkuks küsiksin – mulle kõhulihaseid treenida ei meeldi, aga kuidas ma nad tugevaks ja trimmi saaksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2009 at 8:15 p.l. #223215-AJ-Styles
MemberMõelda mulle ka ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kui ma sulle lihtsalt moraalseks toeks olen, küll siis kasvama ka niisama hakkavad:D
oktoober 18, 2009 at 7:27 p.l. #228590Anonüümne
GuestMis mõttega sa selle teema tegid, kui sa nõuandeid ei taha?
kust sa välja loed et ma nõuandeid ei taha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahtsin küll, aga vähe on siin arukaid nõuandeid..oktoober 18, 2009 at 7:33 p.l. #228594Anonüümne
GuestJuba teema alguses on aru saada, et siit mingit tõsist juttu ei tule
. Keegi ns teeb pulli ja küsib nimelt lolle küsimusi. Vb teisel pool arvutit on 10a?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ole siin mingit lolli küsimust, ainult üks loll vastus sinu poolt:) kui sul midagi arukat öelda ei ole, siis parem jäta üldse see teema kommenteerimata. aga kuidagi ikka peab oma suuri teadmisi ikka näitama onju:) usu mind lev, praegu sa küll midagi tabavat ei öelnud..
oktoober 18, 2009 at 7:37 p.l. #228595Anonüümne
GuestSiiski teema jätkuks küsiksin – mulle kõhulihaseid treenida ei meeldi, aga kuidas ma nad tugevaks ja trimmi saaksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asi pole meeldimises või viitsimises, kui sa seda silmas pidasid
oktoober 18, 2009 at 7:48 p.l. #228600argoll
Memberei ole siin mingit lolli küsimust, ainult üks loll vastus sinu poolt:) kui sul midagi arukat öelda ei ole, siis parem jäta üldse see teema kommenteerimata. aga kuidagi ikka peab oma suuri teadmisi ikka näitama onju:) usu mind lev, praegu sa küll midagi tabavat ei öelnud..Küsi siis mõistlikult aga mitte nagu väike tita.See ei ole delfi naisteka foorum.Kirjutad siia paar mõttetut silpi ja arvad, et keegi sulle arukaid vastuseid annab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naljatilk 
Argo
oktoober 19, 2009 at 3:09 e.l. #228626AlanBStard
Moderatorasi pole meeldimises või viitsimisesMilles siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 3:22 e.l. #228628Erkko
Membernojah aga mis teha kui lihtsalt ei maitse..asi pole meeldimises või viitsimises, kui sa seda silmas pidasidNüüd juba räägid iseendale vastu ?
oktoober 19, 2009 at 5:54 e.l. #228638xintoc
MemberNii.. Lugu siis selline, et mõtlesin, et võiks nagu hakkata jälgima, mida süüa ja mida mitte.. Aga asi selles, et ei oskagi midagi süüa:D Liha, kana, kala, piima- ja sojatooteid ma ei söö…kas on mõtet lasta toitumiskava teha? on üldse midagi, millest saaks seda kokku panna??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vabandust kui sarnane teema juba olemas!
MIDA sa seni söönud oled, huvitab väga. AGA OOT, sa ei ole seda varem jälginud, kust sa teaksidki…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.