Mida süüa?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida süüa?
- This topic has 53 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 27, 2009 at 3:49 p.l. #18641
Anonüümne
GuestNii.. Lugu siis selline, et mõtlesin, et võiks nagu hakkata jälgima, mida süüa ja mida mitte.. Aga asi selles, et ei oskagi midagi süüa:D Liha, kana, kala, piima- ja sojatooteid ma ei söö…
kas on mõtet lasta toitumiskava teha? on üldse midagi, millest saaks seda kokku panna??
“>vabandust kui sarnane teema juba olemas!
september 27, 2009 at 3:51 p.l. #222451kimmel
Memberigapäev on vähemalt üks uus siuke teema siin:D
september 27, 2009 at 3:55 p.l. #222452kris0610
MemberAga mida Sa üldse sööd?ainult juurikaid ja puuvilju?
“>september 27, 2009 at 3:57 p.l. #222453Anonüümne
GuestAga mida Sa üldse sööd?ainult juurikaid ja puuvilju?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>neid ka
“> ja pasta, riis, kartul.. rohkem nagu ei teagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2009 at 4:12 p.l. #222458Vilps
MemberKõige paremad asjad jätad söömata. Kõige lihtsam on sul tõesti lasta kava tellida. Loomulikult on siin kümneid kasulikke artikleid mida lugeda. Alati võid osta Muscle & Fitness ajakirja, sealt leiab alati mõne toitumiskava.
september 27, 2009 at 4:17 p.l. #222459Anonüümne
GuestKõige paremad asjad jätad söömata. Kõige lihtsam on sul tõesti lasta kava tellida. Loomulikult on siin kümneid kasulikke artikleid mida lugeda. Alati võid osta Muscle & Fitness ajakirja, sealt leiab alati mõne toitumiskava.nojah aga mis teha kui lihtsalt ei maitse..
september 27, 2009 at 5:00 p.l. #222469Madis232
Membersöö pähkleid!
september 27, 2009 at 6:59 p.l. #222510Acqua
MemberMis loom sa küll eelmises elus olid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda..
“> ?Ube sööd ikka? Söö palju kohe…
september 27, 2009 at 7:03 p.l. #222511Annika Pärtel
Membernojah aga mis teha kui lihtsalt ei maitse..Kui ei maitse, siis polegi midagi teha ju.
Hakkaksid sööma liha, kui treener sulle kavasse selle sisse paneb ja kõik makaronid välja jätab? Enne peab selle asja omale selgeks tegema, siis telli toitumiskava. Sellist kava, kus ainult pasta ja kartul, ja millega sa saad heasse vormi, sulle keegi ei tee, see on fakt.
Kava tasub alati tellida, aga siis tuleb seda ka järgida, mitte nii et, ahh, siin on kirjas kanafilee, aga ma ei viitsi, ma söön hoopis makarone. Nii asi ei toimi.
september 27, 2009 at 8:41 p.l. #222541xintoc
MemberKui sulle füüsiliselt need toitained vastureaktsiooni ei tekita, siis ma kahtlustan, et siin on tegemist laiskusega. Muuda enda hoiakut. Kui tahad kuskilt alustada.
september 27, 2009 at 8:50 p.l. #222542Bulletproof
Memberhea on alustada vanemate foorumiteemade ja toitumisalaste artiklite lugemisega.
september 28, 2009 at 3:08 e.l. #222558vend vähk
Moderatornojah aga mis teha kui lihtsalt ei maitse..Maitsmisega on nii, et ega mulle ka tavaliselt võistlusvälisel ajal lahja kohupiim, maitsestamata kanafilee ja muu selline mage jama sisse ei lähe, aga dieedi ajal mul muid valikuid ei ole ja lihtsalt peab eesmärgi nimel oma harjumusi muutma. KUnagi arvasin, et ma ei söö mitte kunagi pekisuppi, aga oli üks selline juhus, kui olime ajateenistuses väga pikalt söömata ja siis kui sööklasse saime, seal oli vägagi lodeva pekiluduga supp ja kõik läks näljaga alla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi ka 3-4 päeva üldse mitte süüa ja küll siis hakkavad maitsema liha ja kala ja rüüpad rõõmuga piima peale
“>september 28, 2009 at 12:10 p.l. #222641Anonüümne
GuestKui sulle füüsiliselt need toitained vastureaktsiooni ei tekita, siis ma kahtlustan, et siin on tegemist laiskusega. Muuda enda hoiakut. Kui tahad kuskilt alustada.kuidas see laiskus siin asjasse puutub?
“> see küll ei mõjuta seda, mis maitseb ja mis mitte..september 28, 2009 at 12:12 p.l. #222643Anonüümne
GuestMaitsmisega on nii, et ega mulle ka tavaliselt võistlusvälisel ajal lahja kohupiim, maitsestamata kanafilee ja muu selline mage jama sisse ei lähe, aga dieedi ajal mul muid valikuid ei ole ja lihtsalt peab eesmärgi nimel oma harjumusi muutma. KUnagi arvasin, et ma ei söö mitte kunagi pekisuppi, aga oli üks selline juhus, kui olime ajateenistuses väga pikalt söömata ja siis kui sööklasse saime, seal oli vägagi lodeva pekiluduga supp ja kõik läks näljaga alla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Proovi ka 3-4 päeva üldse mitte süüa ja küll siis hakkavad maitsema liha ja kala ja rüüpad rõõmuga piima peale
“>vaevalt:D
september 28, 2009 at 4:38 p.l. #222718maxcar
MemberMa soovitan toitumiskava tellida. Aga no muuda rämpstoit kohupiima,piima,kodujuustu,muna või millegi sellise sarnasega ja söö kindlatel kellaegadel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3-6 korda. Ise söön 4 korda päevas hommiku 4 keedumuna 4 õuna+1 kohv lõuna on koolitoit neljast söön siis midagi kerget kohupiim või midagi sellist ja õhtu siis vaatan et oleks valgu sisaldust ja süsikaid korralikuld ning kcl vähe. Kodujuustu soovitan täidab kõhtu ja võtab söögiisu ära vähemalt mul:D -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.